Reclamă

Cum poți să organizezi spațiul de sub chiuvetă. Sfaturi utile de curățenie

Spațiul pe care îl avem sub chiuvetă poate fi folosit cu ușurință, mai ales dacă îi acordăm mai multă atenție. Specialiștii spun că acest loc ar trebui folosit la capacitatea sa maximă. Hai să aflăm împreună cum poți să organizezi spațiul de sub chiuvetă pentru a te bucura de mai multă ordine în casa ta.

Publicat: 22 noiembrie 2022, 6:11 / Actualizat: 22 noiembrie 2022, 10:38

Poate și ție ți s-a întâmplat să depozitezi produsele pentru curățarea bucătăriei sau a băii sub chiuvetă. Poate c preferi ca în acest loc să depozitezi mărunțișurile de care ai nevoie. Indiferent de ceea ce alegi să pui sub chiuvetă, de cele mai multe ori acel spațiu ajunge să fie dezorganizat.

Cum poți să organizezi spațiul de sub chiuvetă

Spațiul de sub chiuvetă poate fi folosit cu ușurință pentru a depozita obiectele necesare pentru curățenie sau pentru lucrurile de care ai nevoie. Indiferent de ce alegi să pui în acel loc, cel mai important lucru este să faci în așa fel încât să nu mai existe haos printre obiectele tale.

Specialiștii în curățenie îți vin în ajutor și îți oferă câteva sfaturi utile. Nu uita de culorile pe care le alegi în încăperile tale. Uite ce culori e recomandat să eviți în spațiul bucătăriei.

Scoate toate obiectele de sub chiuvetă

Te-ai întrebat cum poți organiza spațiul de sub chiuvetă pentru a-l folosi mai eficient? Chiuvetele se pot afla în bucătărie, dar și la baie. Fiecare gospodină alege să depoziteze ceea ce dorește în aceste spații mici și înguste.

Reclamă

Cel mai bine este să îți faci un plan bine pus la punct pentru a profita la maximum de fiecare centimetru din spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Începe prin a scoate toate obiectele pe care le ai de sub chiuvetă. Scoate orice lucru mărunt și pune-le alături de tine.

Aruncă lucrurile care nu îți mai sunt necesare, apoi curăță foarte bine zona de sub chiuvetă. Este important să pregătești locul pe care îl ai pentru a putea începe procesul de organizare.

Reclamă

Pune obiectele pe care le ai pe categorii

După ce ai scos toate obiectele pe care le ai, încearcă să le aranjezi pe categorii. Pune produsele mari într-o parte, iar pe cele mici în altă parte. Separă produsele care conțin lichid, de produsele uscate. În felul acesta vei evita posibilele accidente.

Totodată, așa vei putea avea o imagine de ansamblu asupra lucrurilor pe care le ai și a celor pe care vrei să le păstrezi pe mai departe.

Pune o carpetă în interior

Procesul de organizare a spațiului de sub chiuvetă este abia la început. După ce ai scos toate lucrurile și le-ai organizat pe categorii, specialiștii îți recomandă să cureți foarte bine locl. Spațiul de sub chiuvetă poată să fie un loc întunecos și rece.

Aceștia recomandă să pui o carpetă sau un mic covoraș. În felul acesta produsele nu vor aluneca pe suprafața pe care o ai.

Totodată, dacă ai un dulăpior și îți dorești să-l faci să pară mai bine organizat, poți să încerci să adaugi o sursă de iluminare în interiorul acestuia. Așa o să-ți fie mai ușor să accesezi obiectele de care ai nevoie pe timp de noapte. Află mai multe și despre cât de des e recomandat să faci curat în casă.

Pune obiectele mici în compartimente

Încă te întrebi cum poți să organizezi spațiul de sub chiuvetă? Află că acest lucru este din ce în ce mai simplu. După ce ai separat obiectele mari de cele mici, poți începe prin a le pune pe cele de dimensiuni foarte mici în diverse compartimente. Spațiul tău va fi mult mai bine organizat, iar tu vei economisi loc pentru a pune alte produse de care ai envoie.

Folosește și ușile pentru a depozita mai multe obiecte

Ușile pot fi folosite și ele la organizarea spațiului de sub chiuvetă. Dacă dispui de un dulăpior cu uși, specialiștii spun că poți agăța mici cârlige în interiorul dulăpiorului. Acestea te vor ajuta să agăți pe ușă diferite produse de care ai nevoie, cum ar fi o perie de curățare lavete sau alte produse mici care pot fi atârnate, scrie marthastewart.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×