Reclamă

Limbajul trupului unui bărbat îndrăgostit. Gesturi care trădează sentimente puternice

De unde știi că un bărbat te place și vrea o relație cu tine dacă nu spune asta cu subiect și predicat? Mai mult de jumătate din comunicarea umană este nonverbală, iar faptul că bărbații vorbesc mai puțin decât femeile, ne dă o mulțime de gânduri. Cu toate acestea, limbajul trupului unui bărbat îndrăgostit spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 octombrie 2023, 6:48

Este întotdeauna o idee bună să fii atentă la acțiunile unui bărbat, mai degrabă decât să stai să analizezi fiecare cuvânt pe care îl rostește. Cuvintele sunt ușor de spus, dar acțiunile sunt cele care contează cu adevărat.

Limbajul trupului unui bărbat îndrăgostit

Așadar, dacă te întâlnești cu un bărbat care tinde să fie rezervat cu sentimentele lui și nu ești sigură de ceea ce spune, iată câteva semne subtile ale limbajului trupului unui bărbat îndrăgostit, care nu își verbalizează întocmai sentimentele.

Gesturile lui sunt în oglindă cu ale tale

Atunci când un bărbat este îndrăgostit în secret de tine, limbajul său corporal îl va oglindi în mod natural pe al tău. Dacă așezi o mână pe fața ta, el își va pune o mână pe față. Dacă te apleci aproape de el la masă, el se va apleca mai aproape de tine.

Fii atentă la asta data viitoare când vei fi cu el sau cu cineva cu care ești dispusă să intri într-o relație. Sunt șanse să te trezești că faci același lucru.

Reclamă

Nu-și poate lua ochii de la tine

Un alt semn puternic că un bărbat este îndrăgostit în secret de tine este atunci când limbajul său corporal este focalizat cu asupra ta. Adică nu se poate opri din a te privi.

Dacă participați împreună la un eveniment și ajungeți în diferite colțuri ale camerei, fii cu ochii pe el pentru a vedea dacă ochii lui sunt asupra ta chiar și de la distanță. Un bărbat îndrăgostit va fi atât de captivat de tine încât nu-și poate îndepărta privirea. Și cu cât se uită mai mult la tine, cu atât sentimentele se adâncesc mai tare.

Reclamă

Îți zâmbește cu ochii

Un zâmbet fals este atunci când zâmbești doar cu gura. În schimb, un zâmbet autentic și natural este atunci când îl poți vedea în ochii cuiva. Ridurile de la colțurile ochilor se vor întoarce în sus și toată fața lui se va lumina. Îți poți da seama când cineva îți zâmbește cu adevărat pentru că se simte sincer. Nu e ceva forțat, de fațadă.

Limbajul corpului unui bărbat îndrăgostit în secret de tine va fi natural și autentic. Zâmbetul lui va ajunge la ochi, indicând că este cu adevărat fericit cu tine.

Gravitează în mod natural către tine

Un bărbat îndrăgostit de tine va găsi orice scuză pentru a fi lângă tine. El va sta cuibărit în brațele tale pe canapea sau își va atinge picioarele de ale tale sub masă.

În funcție de personalitatea ta și de limbajul iubirii, s-ar putea să găsești acest lucru puțin prea exagerat, dar știi că este pur și simplu pentru că nu se poate sătura de tine. Limbajul trupului îți spune că vrea să fie intim din punct de vedere fizic și emoțional cu tine.

Este emoționat în preajma ta

Atunci când un bărbat este îndrăgostit, limbajul corpului său va avea stări de agitație. S-ar putea să-și trosnească degetele, să-și miște picioarele sau să-și atingă fața ori gâtul mai mult decât de obicei.

Toate acestea sunt semne că este emoționat în preajma ta pentru că te place atât de mult. Vrea fie mereu cu tine. El este îndrăgostit de tine și nu știe cum să o spună.

Te va proteja în orice situație

Dacă un bărbat este îndrăgostit de tine, își va apleca umerii spre tine ori de câte ori este aproape de tine. Acest lucru se datorează faptului că el vrea să creeze un spațiu sacru pentru amândoi. Vrea să pună bazele unei lumi doar a voastră. În plus, îi pasă cu adevărat de ceea ce ai de spus și vrea să prindă fiecare cuvânt pe care îl spui.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×