Reclamă

Limbajul trupului unui bărbat îndrăgostit. Gesturi care trădează sentimente puternice

De unde știi că un bărbat te place și vrea o relație cu tine dacă nu spune asta cu subiect și predicat? Mai mult de jumătate din comunicarea umană este nonverbală, iar faptul că bărbații vorbesc mai puțin decât femeile, ne dă o mulțime de gânduri. Cu toate acestea, limbajul trupului unui bărbat îndrăgostit spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 octombrie 2023, 6:48

Este întotdeauna o idee bună să fii atentă la acțiunile unui bărbat, mai degrabă decât să stai să analizezi fiecare cuvânt pe care îl rostește. Cuvintele sunt ușor de spus, dar acțiunile sunt cele care contează cu adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Limbajul trupului unui bărbat îndrăgostit

Așadar, dacă te întâlnești cu un bărbat care tinde să fie rezervat cu sentimentele lui și nu ești sigură de ceea ce spune, iată câteva semne subtile ale limbajului trupului unui bărbat îndrăgostit, care nu își verbalizează întocmai sentimentele.

Gesturile lui sunt în oglindă cu ale tale

Atunci când un bărbat este îndrăgostit în secret de tine, limbajul său corporal îl va oglindi în mod natural pe al tău. Dacă așezi o mână pe fața ta, el își va pune o mână pe față. Dacă te apleci aproape de el la masă, el se va apleca mai aproape de tine.

Fii atentă la asta data viitoare când vei fi cu el sau cu cineva cu care ești dispusă să intri într-o relație. Sunt șanse să te trezești că faci același lucru.

Reclamă

Nu-și poate lua ochii de la tine

Un alt semn puternic că un bărbat este îndrăgostit în secret de tine este atunci când limbajul său corporal este focalizat cu asupra ta. Adică nu se poate opri din a te privi.

Dacă participați împreună la un eveniment și ajungeți în diferite colțuri ale camerei, fii cu ochii pe el pentru a vedea dacă ochii lui sunt asupra ta chiar și de la distanță. Un bărbat îndrăgostit va fi atât de captivat de tine încât nu-și poate îndepărta privirea. Și cu cât se uită mai mult la tine, cu atât sentimentele se adâncesc mai tare.

Reclamă

Îți zâmbește cu ochii

Un zâmbet fals este atunci când zâmbești doar cu gura. În schimb, un zâmbet autentic și natural este atunci când îl poți vedea în ochii cuiva. Ridurile de la colțurile ochilor se vor întoarce în sus și toată fața lui se va lumina. Îți poți da seama când cineva îți zâmbește cu adevărat pentru că se simte sincer. Nu e ceva forțat, de fațadă.

Limbajul corpului unui bărbat îndrăgostit în secret de tine va fi natural și autentic. Zâmbetul lui va ajunge la ochi, indicând că este cu adevărat fericit cu tine.

Gravitează în mod natural către tine

Un bărbat îndrăgostit de tine va găsi orice scuză pentru a fi lângă tine. El va sta cuibărit în brațele tale pe canapea sau își va atinge picioarele de ale tale sub masă.

În funcție de personalitatea ta și de limbajul iubirii, s-ar putea să găsești acest lucru puțin prea exagerat, dar știi că este pur și simplu pentru că nu se poate sătura de tine. Limbajul trupului îți spune că vrea să fie intim din punct de vedere fizic și emoțional cu tine.

Este emoționat în preajma ta

Atunci când un bărbat este îndrăgostit, limbajul corpului său va avea stări de agitație. S-ar putea să-și trosnească degetele, să-și miște picioarele sau să-și atingă fața ori gâtul mai mult decât de obicei.

Toate acestea sunt semne că este emoționat în preajma ta pentru că te place atât de mult. Vrea fie mereu cu tine. El este îndrăgostit de tine și nu știe cum să o spună.

Te va proteja în orice situație

Dacă un bărbat este îndrăgostit de tine, își va apleca umerii spre tine ori de câte ori este aproape de tine. Acest lucru se datorează faptului că el vrea să creeze un spațiu sacru pentru amândoi. Vrea să pună bazele unei lumi doar a voastră. În plus, îi pasă cu adevărat de ceea ce ai de spus și vrea să prindă fiecare cuvânt pe care îl spui.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×