Reclamă

Linda Evangelista a apărut pe podiumul de la Săptămâna Modei de la New York. Vedeta se întoarce în lumea modellingului

Linda Evangelista a apărut pe podiumul de la Săptămâna Modei de la New York. Modelul de 57 de ani a avut o apariție extraordinară într-o rochie albastră. După ce a trecut prin mai multe proceduri estetice, aceasta este pregătită să revină în lumea modellingului.

Publicat: 13 septembrie 2022, 6:43

Linda pare mai fericită ca niciodată să poată face ceea ce iubește mai mult. De data aceasta diva a fost invitată să defileze într-o ținută semnată de cei de la Fendi. Show-ul extraordinar i-a oferit oportunitatea de a se bucura din nou de lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Linda Evangelista a apărut pe podiumul de la Săptămâna Modei de la New York

Modelul canadian și-a făcut intrarea spectaculoasă într-o rochie albastră. Diva a celebrat alături de cei prezenți cea de-a 25-a aniversare de la lansarea unui model iconic al unei genți semnate de Fendi.În cadrul evenimentului brand-ul a dezvăluit și o nouă colaborare pe care o va avea de acum înainte cu Marc Jacobs.

Vezi mai multe imagini cu Linda Evangelista în Galeria Foto!

Linda a fost cea mai încântată de prezentarea de modă. Aceasta a pășit plină de încredere, de parcă nu ar fi lipsit niciodată de pe podium. Diva a avut o coafură simplă, cu părul prins. Rochia albastră i-a acoperit trupul în întregime.

La această ținută a accesorizat o pereche de mănuși și, desigur, o poșetă. Evangelista a completat întregul look cu o pereche de cercei cu diamante. Modelul le-a dezvăluit fanilor că va face parte din acest show încă din luna iulie, pe contul său personal de Instagram.

Reclamă

Vedeta a trecut prin clipe dificile după ce a declarat că a fost ”desfigurată brutal” de procedurile cosmetice care nu au fost executate corect.

Evangelista a dat în judecată compania CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., care trebuia să se ocupe de imaginea sa. Vedeta cere despăgubiri de peste 50 de milioane de dolari.

Ce s-a întâmplat în viața Lindei

Reclamă

Linda Evangelista a apărut la Săptămâna Modei de la New York după o pauză de mai bine de patru ani. Vedeta a susținut că nu a putut lucra de când a fost supusă ședințelor din cabinetul unui dermatolog. În anul 2015 aceasta s-a confruntat cu primele probleme de aspect fizic.

Medicul ar fi diagnosticat-o pe Linda în 2016 cu HAP. HAP este un efect secundar rar care a afectat mai puțin de 1% din pacienții CoolSculpting.

Procesul de înghețare a determinat îngroșarea și extinderea țesutului adipos afectat. În multe cazuri zonele afectate nu mai pot fi uniformizate nici prin liposucție. Linda s-a confruntat cu multe probleme din acest motiv și a fost nevoită să renunțe la cariera sa de succes.

Evangelista spune că încearcă din răsputeri să-și recupereze viața. Vedeta încearcă să fie optimistă și spune că vrea să-și facă povestea cunoscută pentru a-i ajute și pe ceilalți pacienți care au trecut prin probleme similare cu ale sale.

Deși s-a confruntat cu multe probleme de imagine, diva spune că în ultima vreme a început să-și recapete încrederea în frumusețea sa. Pe lângă intervenții, diva ține și o dietă strictă și face multe exerciții pentru a se păstra mereu în formă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×