Reclamă

Linda Evangelista a apărut pe podiumul de la Săptămâna Modei de la New York. Vedeta se întoarce în lumea modellingului

Linda Evangelista a apărut pe podiumul de la Săptămâna Modei de la New York. Modelul de 57 de ani a avut o apariție extraordinară într-o rochie albastră. După ce a trecut prin mai multe proceduri estetice, aceasta este pregătită să revină în lumea modellingului.

Publicat: 13 septembrie 2022, 6:43

Linda pare mai fericită ca niciodată să poată face ceea ce iubește mai mult. De data aceasta diva a fost invitată să defileze într-o ținută semnată de cei de la Fendi. Show-ul extraordinar i-a oferit oportunitatea de a se bucura din nou de lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Linda Evangelista a apărut pe podiumul de la Săptămâna Modei de la New York

Modelul canadian și-a făcut intrarea spectaculoasă într-o rochie albastră. Diva a celebrat alături de cei prezenți cea de-a 25-a aniversare de la lansarea unui model iconic al unei genți semnate de Fendi.În cadrul evenimentului brand-ul a dezvăluit și o nouă colaborare pe care o va avea de acum înainte cu Marc Jacobs.

Vezi mai multe imagini cu Linda Evangelista în Galeria Foto!

Linda a fost cea mai încântată de prezentarea de modă. Aceasta a pășit plină de încredere, de parcă nu ar fi lipsit niciodată de pe podium. Diva a avut o coafură simplă, cu părul prins. Rochia albastră i-a acoperit trupul în întregime.

La această ținută a accesorizat o pereche de mănuși și, desigur, o poșetă. Evangelista a completat întregul look cu o pereche de cercei cu diamante. Modelul le-a dezvăluit fanilor că va face parte din acest show încă din luna iulie, pe contul său personal de Instagram.

Reclamă

Vedeta a trecut prin clipe dificile după ce a declarat că a fost ”desfigurată brutal” de procedurile cosmetice care nu au fost executate corect.

Evangelista a dat în judecată compania CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., care trebuia să se ocupe de imaginea sa. Vedeta cere despăgubiri de peste 50 de milioane de dolari.

Ce s-a întâmplat în viața Lindei

Reclamă

Linda Evangelista a apărut la Săptămâna Modei de la New York după o pauză de mai bine de patru ani. Vedeta a susținut că nu a putut lucra de când a fost supusă ședințelor din cabinetul unui dermatolog. În anul 2015 aceasta s-a confruntat cu primele probleme de aspect fizic.

Medicul ar fi diagnosticat-o pe Linda în 2016 cu HAP. HAP este un efect secundar rar care a afectat mai puțin de 1% din pacienții CoolSculpting.

Procesul de înghețare a determinat îngroșarea și extinderea țesutului adipos afectat. În multe cazuri zonele afectate nu mai pot fi uniformizate nici prin liposucție. Linda s-a confruntat cu multe probleme din acest motiv și a fost nevoită să renunțe la cariera sa de succes.

Evangelista spune că încearcă din răsputeri să-și recupereze viața. Vedeta încearcă să fie optimistă și spune că vrea să-și facă povestea cunoscută pentru a-i ajute și pe ceilalți pacienți care au trecut prin probleme similare cu ale sale.

Deși s-a confruntat cu multe probleme de imagine, diva spune că în ultima vreme a început să-și recapete încrederea în frumusețea sa. Pe lângă intervenții, diva ține și o dietă strictă și face multe exerciții pentru a se păstra mereu în formă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×