Reclamă

Luna Nouă în Capricorn pe 11 ianuarie 2024. 4 zodii sunt favorizate

Modificările astrale vor fi resimțite cel mai intens de 4 dintre nativi. Luna Nouă în Capricorn pe 11 ianuarie 2024 îi va afecta pe Berbeci, Raci, Balanțe și Capricorni. Se vor ivi noi etape în viața personală, dar și profesională. Pe data de 22 iunie, atunci când apare Luna Plină în aceeași zodie, aceștia vor culege roadele muncii lor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 ianuarie 2024, 9:09

Capricornul fiind responsabil și autoritar, le va împrumuta aceste calități și celorlalte trei zodii. Totul se va construi în acest moment pe o bază solidă, fiind respectate cele mai multe dintre reguli. La locul de muncă vor dori să obțină un statut important și vor munci pentru acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă în Capricorn pe 11 ianuarie 2024

Această etapă le va aduce răbdare nativilor meționați mai sus, asta pentru că cei născuți în zodia Capricorn sunt și ei la rândul lor foarte răbdători. Fiecare sector va fi acum foarte bine aspectat, comunicarea cu cei din jur fiind foarte importantă. Progresul la locul de muncă se va vedea foarte ușor, iar dezvoltarea personală îi va ajuta să-și redescopere multe dintre calități. Această Lună Nouă se intersesctează cu Uranus în zodia Taur, acest lucru însemnând că pot apărea situații neprevăzute pe parcurs. Totul va avea însă o rezvolvare în cele din urmă, indiferent de context.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor resimți și ei această mișcare astrală. Astfel, vor fi inspirați să adere la tot mai multe planuri de viitor. Își vor schimbarea imaginea personală asupra lunii și își vor seta obiective pe termen lung. Sectorul carierei va fi cel mai intens discutat în această perioadă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt pregătiți să cunoască tot mai multe detalii din varii domenii. Vor să se reîntoarcă pe băncile școlii și să-și seteze noi obiective personale. Vor să rămână ancorați în realitate, fără să-și mai schimbe ideile de prea multe ori.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

În cazul nativilor Gemeni, se anunță schimbări în cazul relațiilor, dar și a finanțelor. Ca și Taurii, aceștia își doresc schimbări pe termen lung în viața personală. Vor avea parte de mai multe răsturnări se situație care le va modifica felul de a gândi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac primesc această Lună Nouă în Capricorn cu schimbări în sectorul vieții de familie. Se vor ivi situații neprevăzute, însă nu vor fi dificil de soluționat. Comunicarea va fi cheia pe o perioadă lungă de timp. În cazul în care își doresc schimbarea locului de muncă, astrele susțin că acum este momentul pentru o nouă abordare.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își doresc colabăriri pe termen lung la locul de muncă. Reușesc să găsească parteneri cu care să ducă mai departe cele mai multe dintre planuri. Sunt sfătuiți să-și schimbe modul de viață și să abordeze totul într-un fel mai sănătos.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară aleg noi începuturi în ceea ce privește dragostea și relațiile romantice. Acestea le vor oferi noi perspective și setarea unor obiective diferite. Vor conștientiza că ceea ce au trăit până în prezent i-a ajutat la dezvoltarea lor personală. Astrele le vor fi alături ca și până acum.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de schimbări în sfera relațiilor, a căminului și a tot ceea ce înseamnă finanțele. Se vor ocupa de schimbarea locului de muncă, astfel că vor apărea schimbări neașteptate în acest sens. Vor intra în posesia mai multor bunuri pe care și le doreau, iar acest lucru le oferă fără doar și poate fericire, arată Yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își doresc ca relațiile să se îmbunătățească. De aceea, aleg o nouă abordare în acest sens și vor să se dezvolte pe plan personal. Vor obține calificări în diverse domenii, ba chiar se vor gândi serios să facă o reconversie profesională. Indiferent de schimbările care vor avea loc, vor avea fără doar și poate sprijinul astrelor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor să-și seteze obiective pe termen lung, însă deseori nu vor ști cum să facă acest lucru. De aceea, schimbările care vor avea loc în perioada imediat următoare îi va lua prin suprindere. Vor fi nevoiți să se adapteze la tot ceea ce înseamnă comunicarea cu cei din jur, spune Astrology.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se vor lăsa duși de val, însă nu vor piede din vedere setarea mai multor obiective. Își vor lua inima în dinți și vor traversa această perioadă într-un mod conștient. Vor simți să dăruiască și celor din jur din experiența lor de viață.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor ajunge să se gândească tot mai mult la trecut. Acest lucru îi va împiedica să se dezvolte pe plan personal și îi va duce într-o situație neașteptată. Chiar dacă își doresc să progreseze, anumite situații îi vor ține pe loc.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești se anunță noi începuturi pe plan personal. De asemenea, viitor se arată într-un mod pozitiv. Relațiile se îmbunătățesc, iar la locul de muncă nimic nu pare să le deranjeze mersul bun al lucrurulor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×