Reclamă

Luna Nouă în Leu pe 16 august 2023. Ramificații nebănuite pentru această zodie

Luna Nouă în Leu pe 16 august 2023 aduce situații tensionate. Vor exista foarte multe orgolii, dar și mândrii care nu vor face decât să pună paie pe foc în viața tuturor. Cei care vor greși în această perioadă, trebuie să învețe să-și ceară scuze în fața familiei, prietenilor sau celor dragi.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 15 august 2023, 9:40

Dat fiind faptul că Luna nu are o interacțiune pozitivă cu Uranus, dar nici cu Jupiter în Taur, ajungem să renunțăm la momentele pe care le dorim din cauza anxietății sau a rușinii. În fața unor noi posibilități amoroase, cei mai mulți vor rămâne fără grați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă în Leu pe 16 august 2023

Denumită și Luna Albastră, această Lună Nouă din 16 august 2023 va aduce schimbări majore în viața Leilor, dar și a Fecioarelor. Va fi un moment propice pentru noi începuturi, setarea unor obiective pe termen lung, dar și începerea unor proiecte care au fost amânate., spune Yourtango.com.

Se poate vorbi acum și despre relații pe care le doream de multă vreme, dar la care nu am avut curajul să aspirăm.

Nativii Leu sunt pregătiți să-și atingă obiectivele și să-și exploreze calitățile. Își vor arăta calitățile, dar vor fi pregătiți să se impună cu autoritate.

Au șansa de a-și îmubunătăți temerile , făcând o trecere în revistă a tuturor sentimentelor de frică ce i-au măcinat până în acest punct.

Reclamă

Ramificații nebănuite pentru zodia Leu

Nativii Leu își vor relua relații mai vechi, vor crea amintiri de durată și se vor axa și pe călătorii sau discuții cu familia. Universul nu va întârzia să arate tuturor că recompensele vin fără doar și poate pentru cei care sunt răbdători și așteaptă pentru ceea ce își doresc cu adevărat.

Și nativii Fecioară vor avea parte de schimbări în această perioadă, arată Astrology.com. Vorbim despre modificări la locul de muncă, dar și pe plan sentimental. Aici vor exista diferențele de opinii, mai ales pentru cei care se află deja într-o relație. Nimic nu se poate întâmpla acum fără voia ta.

Reclamă

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Schimbări de atitudine în viața nativilor Leu

După data de 18 august, Luna va începe să crească. În ceea ce-i privește gradul de iluminare, va putea fi vizibilă cu ochiul liber. Luna Nouă din zodia Leu va fi în conjuncție cu Soarele din Leu pe 16 august. Energia celor două corpuri cerești se va vedea foarte ușor. Acum este un moment potrivit pentru începerea unui proiect de lungă durată.

Luna Nouă din 16 august 2023 este începutul unui nou ciclu lunar. Astfel, se pot lăsa în urmă momentele mai puțin plăcute, mai ales când vine vorba despre emoții dificile.

Se pot manifesta acum dorințe și intenții pentru perioada următoare. Leii se pot întoarce acum către pasiuni și dorințe mai vechi.

Venus este și ea foarte activă în această perioadă, dat fiind faptul că este retrograd. Astfel se va îmbunătăți relația cu banii, dar și cu valorile în care am crezut până acum. Cel mai important este să se realizeze un ghid al tuturor perspectivelor mai puțin plăcute și să se ajungă la un punct comun cu sinele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×