Reclamă

Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024. Zodia Leu este favorizată

Schimbările astrale care vin în perioada imediat următoare aduc schimbări pentru fiecare nativ în parte. Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024 face ca zodiile să reflecteze asupra planurilor de viitor. Vor exista posibilități nemăsurate, atât pe plan personal, cât și profesional.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 februarie 2024, 9:13

Fiecare energie primită de la astre se va simți individual. Se vor schimba legi, idei și sentimente. Nu există moment mai bun pentru călătorii sau redirecționări. Viziunea asupra viitorului va fi acum mult mai pozitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024

Ca de fiecare dată, Luna Nouă este asociată cu schimbarea. Fiecare zodie va trebui să se despartă de planurile distructive, asta dacă vor experiențe noi și inedite. Fiecare limită va fi acum depășită. Oportunitățile pe plan profesional îi vor face pe nativi să strălucească într-un mod cu totul diferit.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt îndemnați către realizarea planurilor de viitor. Pentru acest lucru trebuie să aibă alături doar persoane care să le fie alături. Vor vedea perspective noi în fiecare zi și vor fi mult mai deschiși către căi neconvenționale de a realiza lucrurile. Energiile cosmice îi vor îndrepta către relații mai mature.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur trebuie să-și facă curaj pentru a se îndrepta către un destin organizat de astre. Lasă în urmă timiditatea și spun cu voce tare ceea ce își doresc.

Sectorul carierei va avea și el modificări. Abordarea unor situații diferite va fi crucială în acest moment. Trebuie să-și stabilească prioritățile pentru a putea merge mai departe.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt pregătiți să-și extindă orizonturile. Vor să se perfecționeze într-un anumit domeniu și pentru acest lucru trebuie să studieze.

În plan personal vor porni în aventuri pe care până acum nu le credeau posibile. Vacanțele sunt și ele mai aproape, așa că planurile în acest sens nu sunt de evitat. Dacă merg cu mintea deschisă către viitor, atunci niciun lucru nu îi poate opri.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt îndemnați să accepte schimbarea și să crească odată cu relațiile pe care le manifestă alături de cei din jur. Energiile cosmice se vor schimba și vor aduce o mulțime de noi oportunități. Se vor conecta cu cei din jur la un nivel mult mai profund ca până acum și vor crea legături indestructibile. Abordarea emoțiile este pentru Raci un subiect recent.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu traversează o perioadă deosebită în plan personal. Sunt mai predispuși spre libertate și emoții. Vor să găsească noi modalități prin care să-și pună în aplicare mai multe planuri pe termen lung. Sunt influențați de Uranus, iar acest lucru îi face să fie mult mai independenți. Au nevoi de relațiile de prietenie pentru a funcționa în parametrii normali. Vor de asemenea colaborări pe termen lung la locul de muncă.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară continuă să rămână deschiși în fața oportunităților. Nu se abat de la programul pe care și l-au creat la început de an. Au un regim eficient la locul de muncă și își îndeplinesc misiunile cu succes. Fiecare progresc pe care îl înregistrează în viața de zi cu zi îi face să aibă așteptări și mai mari de la propria persoană.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor să-și dovedească unicitatea în fiecare acțiune pe care o întreprind. Nu le este teamă de consecințe și caută conectare. Chiar dacă nu vor să renunțe de tot la anumite obiceiuri, mici schimbări vor fi acum realizate, arată Yourtango.com. Descoperă că au șansa de a se exprima liber și nu lasă acest lucru să le stea în cale. Astrele le dau o mână de ajutor atunci când vor să lege noi prietenii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a se simți în siguranță în propria viață. Dacă până acum au considerat că totul este trecător, anumite acțiuni îi fac să-și schimbe gândirea asupra vieții. Se vindecă foarte ușor de răni din trecut și trec prin schimbări majore. Trebuie să ia în considerare faptul că așteptările pe care le au cei din jur nu trebuie întotdeauna îndeplinite.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt mult mai comunicativi în această perioadă. Curioși din fire, vor fi mult mai tentați să încerce lucruri noi, atât pe plan personal cât și profesionale. Prietenii și familia contribuie la anumite situații. Sunt încurajați să treacă mai ușor peste situațiile jenante și să se folosească de adevăr cu fiecare ocazie.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn simt nevoia să se adapteze mai ușor în fața schimbărilor. Dacă până acum aveau o atitudine defensivă, de data aceasta lucrurile stau cu totul altfel. Au o dorință de libertate pe care nu au mai exprimat-o, spune Astrology.com. De asemenea, sentimentul de siguranță ce îl manifestă alături de cei dragi îi vor face să se desfășoare în voie, fără teama de a fi judecați.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător explorează noi căi în viața personală. Pe plan profesional contribuie la proiecte ce le vor aduce creșteri financiare. Vor să exploreze energii pe care nu le-au mai avut până acum. Își reevaluează obiectivele și se debarasează de griji. Vor să se reinventeze și nu le este teamă de schimbare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești continuă să aibă o atitudine enigmatică. Sunt conștienți că-și pot pierde relații, prietenii, chiar și parteneri de viață. Acest lucru nu îi deranjează atâta timp cât bunăstarea lor mentală este tot ceea ce contează. Se vor confrunta cu decizii majore.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×