Reclamă

Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024. Zodia Leu este favorizată

Schimbările astrale care vin în perioada imediat următoare aduc schimbări pentru fiecare nativ în parte. Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024 face ca zodiile să reflecteze asupra planurilor de viitor. Vor exista posibilități nemăsurate, atât pe plan personal, cât și profesional.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 februarie 2024, 9:13

Fiecare energie primită de la astre se va simți individual. Se vor schimba legi, idei și sentimente. Nu există moment mai bun pentru călătorii sau redirecționări. Viziunea asupra viitorului va fi acum mult mai pozitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024

Ca de fiecare dată, Luna Nouă este asociată cu schimbarea. Fiecare zodie va trebui să se despartă de planurile distructive, asta dacă vor experiențe noi și inedite. Fiecare limită va fi acum depășită. Oportunitățile pe plan profesional îi vor face pe nativi să strălucească într-un mod cu totul diferit.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt îndemnați către realizarea planurilor de viitor. Pentru acest lucru trebuie să aibă alături doar persoane care să le fie alături. Vor vedea perspective noi în fiecare zi și vor fi mult mai deschiși către căi neconvenționale de a realiza lucrurile. Energiile cosmice îi vor îndrepta către relații mai mature.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur trebuie să-și facă curaj pentru a se îndrepta către un destin organizat de astre. Lasă în urmă timiditatea și spun cu voce tare ceea ce își doresc.

Sectorul carierei va avea și el modificări. Abordarea unor situații diferite va fi crucială în acest moment. Trebuie să-și stabilească prioritățile pentru a putea merge mai departe.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt pregătiți să-și extindă orizonturile. Vor să se perfecționeze într-un anumit domeniu și pentru acest lucru trebuie să studieze.

În plan personal vor porni în aventuri pe care până acum nu le credeau posibile. Vacanțele sunt și ele mai aproape, așa că planurile în acest sens nu sunt de evitat. Dacă merg cu mintea deschisă către viitor, atunci niciun lucru nu îi poate opri.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt îndemnați să accepte schimbarea și să crească odată cu relațiile pe care le manifestă alături de cei din jur. Energiile cosmice se vor schimba și vor aduce o mulțime de noi oportunități. Se vor conecta cu cei din jur la un nivel mult mai profund ca până acum și vor crea legături indestructibile. Abordarea emoțiile este pentru Raci un subiect recent.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu traversează o perioadă deosebită în plan personal. Sunt mai predispuși spre libertate și emoții. Vor să găsească noi modalități prin care să-și pună în aplicare mai multe planuri pe termen lung. Sunt influențați de Uranus, iar acest lucru îi face să fie mult mai independenți. Au nevoi de relațiile de prietenie pentru a funcționa în parametrii normali. Vor de asemenea colaborări pe termen lung la locul de muncă.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară continuă să rămână deschiși în fața oportunităților. Nu se abat de la programul pe care și l-au creat la început de an. Au un regim eficient la locul de muncă și își îndeplinesc misiunile cu succes. Fiecare progresc pe care îl înregistrează în viața de zi cu zi îi face să aibă așteptări și mai mari de la propria persoană.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor să-și dovedească unicitatea în fiecare acțiune pe care o întreprind. Nu le este teamă de consecințe și caută conectare. Chiar dacă nu vor să renunțe de tot la anumite obiceiuri, mici schimbări vor fi acum realizate, arată Yourtango.com. Descoperă că au șansa de a se exprima liber și nu lasă acest lucru să le stea în cale. Astrele le dau o mână de ajutor atunci când vor să lege noi prietenii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a se simți în siguranță în propria viață. Dacă până acum au considerat că totul este trecător, anumite acțiuni îi fac să-și schimbe gândirea asupra vieții. Se vindecă foarte ușor de răni din trecut și trec prin schimbări majore. Trebuie să ia în considerare faptul că așteptările pe care le au cei din jur nu trebuie întotdeauna îndeplinite.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt mult mai comunicativi în această perioadă. Curioși din fire, vor fi mult mai tentați să încerce lucruri noi, atât pe plan personal cât și profesionale. Prietenii și familia contribuie la anumite situații. Sunt încurajați să treacă mai ușor peste situațiile jenante și să se folosească de adevăr cu fiecare ocazie.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn simt nevoia să se adapteze mai ușor în fața schimbărilor. Dacă până acum aveau o atitudine defensivă, de data aceasta lucrurile stau cu totul altfel. Au o dorință de libertate pe care nu au mai exprimat-o, spune Astrology.com. De asemenea, sentimentul de siguranță ce îl manifestă alături de cei dragi îi vor face să se desfășoare în voie, fără teama de a fi judecați.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător explorează noi căi în viața personală. Pe plan profesional contribuie la proiecte ce le vor aduce creșteri financiare. Vor să exploreze energii pe care nu le-au mai avut până acum. Își reevaluează obiectivele și se debarasează de griji. Vor să se reinventeze și nu le este teamă de schimbare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești continuă să aibă o atitudine enigmatică. Sunt conștienți că-și pot pierde relații, prietenii, chiar și parteneri de viață. Acest lucru nu îi deranjează atâta timp cât bunăstarea lor mentală este tot ceea ce contează. Se vor confrunta cu decizii majore.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×