Reclamă

Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice

Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie în parte, asta pentru că Soarele în Rac predispune la aceste sentimente.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 iunie 2024, 8:51
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn / Shutterstock

Luna Plină în Capricorn vrea detașare, astfel că anumite sentimente vor fi contradictorii. Va fi foarte greu pentru nativi să știe ceea ce își doresc cu adevărat. Vor fi răsplătiți de către astre pentru eforturile lor. Fiecare parte a vieții lor va fi diferită într-un viitor apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024

Este un moment excelent pentru a lua decizii radicale, dar și pentru a renunța la trecut. Este important să ne îndepărtăm de acele atașamente care nu ne aduc siguranță. Responsabilitatea revine în viața nativilor într-o formă sau alta. Luna Plină din iunie aduce o energie puternică, fiind inspirație pentru planurile de viitor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor întâmpina multe schimbări în carieră. Luna Plină vorbește despre o ruptură în relațiile de cuplu. Apar decizii dure în anumite momente. Este important să nu se renunțe la dorințele de viitor. Anumite aspecte pot fi lăsate în voia sorții. Atitudinea serioasă îi va ajuta în acest sens.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur riscă să piardă anumite contracte pentru car au muncit o lungă perioadă de timp. Dacă iau decizii rapide, nu vor pierde termenele limită. Cele mai plăcute momente vor fi și cele mai necesare în ceea ce îi privește.

Devin mai selectivi atunci când vine vorba despre oamenii din viața lor. Nu vorbesc cu oricine, astfel că la un anumit nivel se simt singuri.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna Plină îi va afecta pe nativii Gemeni la nivel financiar. Se petrec multe schimbări în ceea ce îi privește. Doresc să controleze multe momente, astfel că se simt legați de situații complicate. Renunță la anumite cheltuieli în defavoarea altora. Își eficientizează pierderile în anumite momente ale vieții.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se simt mult mai puternici ca în trecut. Soarele, Mercur și Venus care se află în semnul lor îi va ajuta cu legăturile de atașament, arată Yourtango.com. Unii prieteni ar putea să dispară din viața lor, astfel că își vor da seama care persoană le este cu adevărat de ajutor. Este posibil să se enerveze.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu caută cele mai bune momente pentru a se simți în lagurul lor. După o perioadă lungă de muncă se simt extrem de epuizați. Sunt sfătuiți să nu pună paie pe foc într-o ceartă și să se concentreze asupra a ceea ce își doresc. Vor să câștige fiecare luptă, însă câteodată trebuie să se mai domolească.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară este posibil să petreacă foarte mult timp alături de cei dragi. Se pun pe primul loc, astfel că stima de sine le este crescută, spune Astrology.com. Chiar dacă vor exista și momente mai dificile în ceea ce îi privește, iată că totul se va rezolva de la sine în cele din urmă. Nu este cazul să se sacrifice pentru cei din jur.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna Plină îi ajută pe nativii Balanță să nu îi neglijeze pe cei care au nevoie. Sunt foarte implicați în toate activitățile pe care trebuie să le întreprindă, astfel că timpul petrecut cu cei dragi este extrem de prețios. Anumite evenimente vor fi marcante în viața lor. Este nevoie să se reconecteze cu trecutul.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt foarte convinși că pot rezolva cele mai multe dintre problemele celor din jur. În cele din urmă ajung să sufere pentru strategiile pe care le abordează. Jonglează cu foarte multe pasiuni și nu știu să se oprească la una singură.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se gândesc la siguranța financiară pe termen lung. Ajung la concluzia că nimic nu îi mai poate împiedica să-și construiască casa visurilor. Cu toate că au în cap anumite calcule realizate de ceva vreme, anumite cheltuieli neprevăzute îi fac să riște fără motiv.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn resimt efectul Lunii Pline așa cum nu au mai făcut-o până acum. În cazul lor apar neîncrederea, dar și dubiile în ceea ce îi privește pe cei din jur. Reiese foarte multe probleme la suprafață și se simt constrânși. Caută să abordeze totul cu blândețe, însă nimic nu îi calmează atunci când sunt nervoși.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor abandona anumiți oameni în diferite momente, însă acest lucru îi ajută să delimiteze foarte bine spațiul personal. Luna Plină este într-un careu cu Neptun, astfel că aceștia vor căuta argumente solide la fiecare problemă. Se preocupă de sănătate și caută să mănânce cât mai sănătos.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești iau decizii radicale în ceea ce privește planurile de viitor. Continuă să se bucure de succes, însă la un nivel mult mai mic. Sfaturile celor din jur îi deranjează, astfel că vor avea un impact puternic asupra viitorului lor. Este necesar să facă curațenie în suflet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×