Reclamă

Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să petreacă timp alături de persoanele dragi. De asemenea, se vor gândi mai mult la viitor și la planurile mărețe pe care și le-au creionat cu multă vreme în urmă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 6 decembrie 2022, 9:45

Comunicarea va avea loc la cele mai înalte paliere, chiar dacă pentru unii nativi vor exista și momente de amăgire. Ghidați de simțuri și subiectivitatea, aceștia se vor trezi prinși în vâltoarea alegerilor corecte la momentul potrivit. Irascibilitatea va fi un punct foarte ușor de atins în această perioadă, însă în ciuda micilor probleme totul va reveni la normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022

În ciuda micilor probleme ce se ivesc, totul pare că merge ca pe roate. Cei care se află deja într-o relație, vor căpăta maturitatea necesară pentru a-și pune în aplicare planurile de viitor. Denumită și Luna Rece, această perioadă calendaristică face referire la condițiile meteo ale acestei perioade. Cu alte cuvinte, iarna își intră cu adevărat în drepturi și vor exista acum cele mai lungi nopți ale anului. Astrul luminează acum pe cer pentru o perioadă mai îndelungată față de alte perioade ale Lunii Pline.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec, luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 aduce foarte multă sinceritate. Deși este posibil să stârnești anumite reacții negative de moment, comportamentul tău va fi apreciat pe termen îndelungat. De asemenea, este posibil să primești mai mult respect datorită noii tale schimbări de atitudine.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Această perioadă vine cu o avalanșă de emoții ce te va împinge către anxietate și depresie. Chiar dacă încerci să faci față lucrurilor, de cele mai multe ori acestea vin fără un anunț în prealabil și reușesc să te macine pe interior. Sprijinul celor dragi te va ajuta să treci mai ușor peste anumite greutăți. Părerile obiective te vor ajuta să observi mai bine imaginea de ansamblu.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vei ajungi să fii psihologul prietenilor. Toți vor veni la tine pentru un sfat sau o urare, iar tu te vei bucura fără doar și poate de acest statut. Ar trebui totuși să stabilești anumite limite. Cel mai important este să te gândești la sănătatea ta mentală înainte de a o repara pe a celorlalți. În relația de cuplu totul pare că merge ca pe roate.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor deveni foarte preocupați de viitorul amoros. Poate fi vorba despre o schimbare de perspectivă sau chiar de începerea unei relații noi cu o persoană total necunoscută. Dacă încerci să-ți accesezi atât mintea cât și sufletul vei afla că poți ridica munții din loc, arată Yourtango.com. Vezi dacă și ceilalți gândesc ca și tine și nu te grăbi să tragi concluzii.

Află care sunt cele 10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii Leu încrederea este punctul forte în această perioadă. Ai convingerea că vei realiza lucrurile pe care ți le-ai propus și faci toate demersurile în această direcție. Ai abilități de lider și acestea îți sunt călăuzite de un mentor. Vei înțelege din prima clipă ce îți transmit apropiații, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Ai șansa de a călca pe urmele strămoșilor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna Plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 vine să descarce bateriile nativilor Fecioară. Dacă până acum te-ai chinuit să-ți construiești un plan de viitor, nu te simți în stare să-l urmezi îndeaproape. Încearcă să profiți de energia acestui eveniment astral și să te relaxezi așa cum meriți, arată Astrology.com. Nu este cazul să-ți mai faci griji pentru problemele care s-au întâmplat în trecut. Totul capătă o valoare nouă acum.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au nevoie de o pauză pentru a-și încărca bateriile. Au încercat din răsputeri să-i facă pe ceilalți să le intre în grații, dar fără reușite prea mari. Chiar dacă îți este teamă, astrele te sfătuiesc să faci față temerilor pentru ca într-o bună zi să le poți depăși fără nicio problemă. Pe plan profesional te simți depășită de situație. Încearcă să iei fiecare lucru așa cum vine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion vor apărea câteva zile dificile din punct de vedere familial. Totul se va rezolva în scurtă vreme, asta dacă știi să-ți dozezi eforturile. Nemulțumirile tale pot avea legătură cu ceva total banal, dar care să însemne enorm de mult pentru tine. Este momentul să te gândești la găsirea unor soluții eficiente pe termen mediu și lung.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Această perioadă vine pentru nativii Săgetător cu foarte multă încredere de sine. Acest lucru îți poate oferi șansa perfectă de a-ți schimba atitudinea. Problemele financiare vor fi remeditate mai repede decât ai crezut. Nu te lăsa mai prejos atunci când tu simți că meriți mai mult. Este șansa ta să-ți dovedești că ești capabilă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă ai impresia că nu poți controla anumite gesturi ale celor din jur, este pentru că într-adevăr nu poți fii marioneta tuturor. Prietenii nu îți sunt păpuși, iar aceasta este o viață reală. Încercă să o trăiești ca atare și află mai multe despre tine și oportunitățile care ți se ivesc. După câteva nopți nedormite, vei vedea în sfârșit drumul către soare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Energiile din această perioadă te vor face să vezi binele mai presus de orice altceva. Nu trebuie să-i vezi pe cei dragi altfel decât sunt. Te așteaptă o perioadă benefică din punct de vedere sentimental. Nici cu finanțele nu stai prea prost. Este bine să fii înconjurată de cei pe care îi iubești. Ia de la fiecare doar lucrurile pozitive.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astrele spune că dacă îți dorești să faci față provocărilor, trebuie să fii alături de familia ta în tot acest timp. Îți iei energia de la cei dragi și poți reuși în tot ce-ți vei propune de acum înainte. Nu este cazul să te avânți în cerințe și reguli.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×