Reclamă

Luna Plină în Vărsător pe 12 august 2022. Cum sunt afectate zodiile

Toate zodiile se pare că vor fi afectate de luna plină în Vărsător pe 12 august 2022. Acest corp ceresc astronomic este singurul ce poate fi văzut de omenire cu ochiul liber. Are putere asupra eclipselor, inspiră poeții și artiști, dar provoacă și maree. Există calendare ce urmăresc fiecare fază a sa și specifică la fiecare pas cum vom fi influențați. Acest fenomen astrologic aduce liniște și echilibrul în viețile nativilor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 august 2022, 7:56 / Actualizat: 10 august 2022, 13:04

Fenomenul ce va avea loc în ultima lună din vară va arăta tuturor drumul corect în viață, atât pe plan sentimental, cât și profesional. Luna plină în Vărsător repară cele mai multe dintre probleme, dar și vindecă unele răni sufletești. Este momentul în care ajungem să profităm de ceea ce ne-a oferit viața într-o altă fază a lunii din februarie 2022. Sufletul ne va fi luminat și vom vedea mult mai clar fiecare dorință pe care o avem. Toate scopurile noastre vor căpăta o nouă viziune și va aduce surprize în viața noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Vărsător pe 12 august 2022

Acest fenomen astrologic va influența cu precădere semnele fixe. Leii, Vărsătorii, Taurii și Scorpionii vor simți influența energiei Lunii mult mai puternic decât ceilalți. Acest aspect este valabil și pentru ascendent, descendent, casa carierei sau orice planetă personală. Teme legate de prietenie, echipe, cluburi, asociații profesionale, activități de grup, comportament imprevizibil, au tendința de a ieși la suprafață, spune Astrology.com. Luna Plină pe 12 august aduce cu sine acțiuni începute în trecut.Toate speranțele și visele pot deveni acum realitate. Pot apărea unele tensiuni legate de familie, cămin, părinți sau afaceri imobiliare.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna Plină în Vărsător pe 12 august 2022 va aduce pentru nativii Berbeci conjuncturi astrale ce predispun la o ușoară energie negativă. Nu este indicat să iei decizii importante în această perioadă, Cel mai bine este să te relaxezi și să fii înconjurată de prieteni.

Calmul și răbdarea trebuie să fie punctele tale forte în prezent. Poți cere ajutor dacă te simți neznădăjduită. Pot apărea unele bonusuri pentru eforturile depuse în carieră. Acest fenomen amplifică plățile karmice, bonusuri care sunt meritate sau tot ce ați semnat în trecut în relații.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna Plină afectează parte financiară a nativului Tuar. Te vei simți anxioasă în această perioadă. Vei dori să-ți iei revanșa din punct de vedere profesional. Este necesar să ai încredere de fiecare dată în capacitățile tale și totul se va dezfășura așa cum trebuie.

Te supui regulilor, însă ajungi să fii dezamăgită. Atunci când ajungi să te plângi prietenilor de problemele pe care le ai, poți supăra anumite persoane. Este posibil să te trezești într-un triunghi amoros.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni va fi o perioadă extrem de productivă din punct de vedere sentimental, asta pentru că dragostea va pluti în aer. Luna plină te va obliga să depășești anumite limite stabilite anterior. Acest lucru îți va fi benefic, asta pentru că vei ajunge unde îți doreai.

Încearcă să faci pași mici, dar siguri către scopul final care îți poate aduce sau nu anumite beneficii. Nu te arunca cu brațele deschise fără să știi unde aterizezi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Acești nativi vor avea parte de prea multe sentimente contradictorii. Vei resimți anxietate, dar și fericire, astfel că îți va fi greu să te raportezi la o singură problemă. Ajungi să primești vești de la o persoană din trecut, însă va trebui să decizi de una singură dacă îi vei mai permite să intre în viața ta sau nu, arată Yourtango.com.

Sunt șanse mari să ai parte de surpriza vieții tale și vine la pachet cu o mare revelație. Vei iniția o legătură profund spirituală. Alte posibilități țin de întâlnirea cu parte întunecată a propriei personae sau a altora. Ajunge să fie sfârșitul unei situații care îți producea durere în suflet.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna Plină în Vărsător pe 12 august 2022 le aduce nativilor Lei o frumoasă poveste de dragoste și sentimente răvășitoare. Oricât de mici îți erau speranțele de a te îndrăgosti din nou, vei fi readusă la viață de puterea acestui sentiment.

Un vis ți se va îndeplini, iar Universul va face tot ce va putea pentru a te vedea zâmbind. Dacă în trecut te-ai despărțit dureros, acum ai șansă să fii fericită. Lucrurile se așează în viața ta, iar perspectivele de viitor sunt promițătoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativul Fecioară experimentează conexiuni puternice cu o persoană cunoscută recent și pe care o apreciază extrem de mult. Totul se va simți ca într-o poveste din care nu mai vrei să te trezești. Bucură-te de ceea ce trăiești în prezent fără ați fie teamă.

Primești energia de care aveai nevoie. Atunci când simți că nu mai ai putere, un imbold vine să te repună pe picioare. Faci față tuturor provocărilor, care nu sunt deloc puține, și ești mândră de realizări.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu contează dacă te afli într-o relație sau ești încă în căutare. Luna Plină îți va deschide porți pe care vei vrea să intri chiar și de curiozitate. Îți poți schimba percepția asupra vieții și asupra oamenilor cu care interacționezi.

Acești nativi își vor da seama de potențialul pe care îl au. Ajungi să te învârți în certuri pe care nu mai dorești de mult să le frecventezi. Ai ocazia să cunoști anumite persoane pe care nu le vei agrea încă de la început. Unii dintre nativi se pot trezi logodiți peste noapte.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion trebuie să-și asculte intuiția, asta pentru că ea nu greșește niciodată. Nu este cazul să iei decizii importante atunci când ești paralizată de frică. Ascultă-ți inima și cu siguranță vei câștiga. Ai noroc în dragoste și ești pusă în situații favorabile din punct de vedere astrologic.

Trecutul este reînviat și astfel observi unde ai greșit într-o relație mai veche. Este un timp cu lecții de viață pe care le vei aplica mult timp de acum înainte.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Experimentezi un domeniu cu totul nou la locul de muncă și vezi dacă poți avea răbdarea necesară de a-ți schimba ideile. Te implici 100% în relația amoroasă, iar o persoană foarte apropiată ajunge să-ți dea o  veste foarte bună.

Starea de sănătate îți va rămâne înfloritare, lucru care te face să respiri ușurată. Pui mare preț pe încredere și îți dorești să nu fii dezamăgită de cei apropiați.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Treci printr-o nouă etală, una mai lucidă. Începi să nu mai fii atât de nervoasă și să nu mai consumi atâta energie pe lucruri ce nu au o finalitate. Îți vei redescoperi personalitatea care i-a încântat pe toți în trecut. Va fi o perioadă în care îți vei concentra atenția pe partea spirituală. Vei încerca un sport nou ce îți va da un impuls pozitiv. Poți merge la interviuri pentru că nu mai este nicio îndoială că vei fi acceptată în domeniul pe care îl visezi.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În această perioadă vei străluci și îți vei atinge potențialul maxim. Este important să nu îți ignori starea de sănătate și să apelezi la ajutor specializat atunci când simți că ceva nu este în regulă. Proiectele profesionale încep să prindă contur și au loc astfel o serie de schimbări în viața ta.

Încearcă să ieși din zona de confort și să învingi cele mai aprige frici. Principiul după care îți vei ghida pașii acum este unul bine stabilit.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna Plină în Vărsător pe 12 august 2022 va aduce cu sine o perioadă extrem de solicitantă. În ceea ce privește cheltuielile, acestea se vor acumula. Vor apărea schimbă de mediu sau chiar cu locuința. Începe un nou capitol al vieții tale ce îți va aduce și satisfacții pe măsură.

Vei cunoaște cu adevărat sentimentul de apartenență. Reușești să te stabilizezi din punct de vedere emoțional și realizezi tot ceea ce îți propui. Te concentrezi doar pe anumite relații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×