Reclamă

Mădălina Ghenea a participat la Milano Fashion Week. Actrița româncă a atras toate privirile cu frumusețea ei

Mădălina Ghenea a participat la Milano Fashion Week. Actrița româncă a atras toate privirile cu frumusețea ei, dar și cu ținuta spectaculoasă pe care a purtat-o. Rochia superb i-a scos în evidență toate atuurile pe care le posedă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 octombrie 2023, 12:06

Mădălina Ghenea este urmărită la fiecare pas de fotografi. Este la sine înțeles și de ce se întâmplă acest lucru. Este superbă, talentată și are niște alegeri vestimentare care o avantajează de fiecare dată. Așa cum era de așteptat, și la cel mai recent eveniment la care a participat, actrița a avut o apariție spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea a participat la Milano Fashion Week

Mădălina Ghenea a participat la Milano Fashion Week, iar de la primii pași pe covorul roșu a atras toate privirile. Are 36 de ani, dar formele trupului ei sunt absolut impecabile. În cadrul Săptămânei Modei de la Milano, Ghenea s-a făcut remarcată, iar imaginile cu ea țin primele pagini ale tabloidelor.

Pentru acest eveniment, actrița a optat pentru o rochie argintie, spectaculoasă. Cu franjuri, decolteu adânc și o mulțime de pietre strălucitoare, toate acestea au fost ingredientele care au atras toate privirile mai ceva ca un magnet.

Machiată discret, coafată lejer, dar impecabil, Mădălina și-a asigurat cu acest look prima pagină a presei din întreaga lume. Indiferent de ce alege să îmbrace, chipul ei și silueta sunt detalii care nu au cum să fie trecute cu vederea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Pentru a-și completa ținuta, Mădălina Ghenea a optat pentru o pereche de cizme tot în nuanța rochiei. Fotografii prezenți la eveniment au pozat-o din toate unghiurile, iar Mădălina a strălucit sub lumina reflectoarelor.

Ce le-a spus Mădălina Ghenea fanilor de pe Instagram

Reclamă

Actrița româncă și-a delectat și fanii de pe Instagram cu câteva imagini de la evenimentul la care a participat. Ea a fost sinceră cu cei care o urmăresc în mediul online: „Nu mă pricep deloc la Instagram. Au trecut zile de când s-a terminat săptămâna modei, a fost una plină. Am filmat o campanie la nivel mondial, am defilat la un spectacol, am participat la mai multe evenimente și m-am distrat mult cu această ființă specială, @stefano.parigi!”, a scris Mădălina la descrierea imaginilor.

Deși are un program încărcat, Mădălina își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Vedeta are peste 1 milion de oameni care o urmăresc și care sunt interesați de ceea persoana ei. Tot pe Instagram, Mădălina postează rar și imagini cu fetița sa superbă, Charlotte. Admiratorii sunt mai mult decât încântați să-i fie alături actriței în toate aspectele vieții ei și mereu o complimentează pentru cum alege să-și trăiască viața.

„Tu ești Regina”, „Îmi place mult rochia ta, este specială, dar și tu la fel”, „Superba noastră Mădălina”, „Elegantă și atrăgătoare, ești prințesă”, „Ești mândria noastră”, au fost numai câteva dintre mesajele pe care fanii le-au scris în secțiunea de comentarii.

Mădălina Ghenea se ocupă în prezent de carieră, de fetița sa, dar este împlinită și pe plan amoros. Românca se iubește cu tenismentul Grigor Dimitrov și pare că relația lor este una superbă. Tenismenul este cucerit de ea și o tratează ca pe o adevărată regină.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×