Reclamă

Mădălina Ghenea s-a pozat într-o ținută care a pus fanii pe gânduri: „Ești fericită în lumea asta modernă?”

Mădălina Ghenea s-a pozat într-o ținută care a pus fanii pe gânduri. Deși la prima vedere parea doar o serie de imagini sexy cu vedeta, se pare că gândurile celebrei românce erau cu totul altele. Fanii au reacționat imediat la postarea ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 septembrie 2023, 7:38

Actrița originară din Slatina și-a pus din nou admiratorii pe jar. Ea a publicat pe contul de Instagram o serie de imagini sexy, pe care se pare că le-a realizat la malul mării. Corpul frumoasei românce era pus în evidență de un costum de baie de culoare neagră, acoperit cu o plasă cu detalii strălucitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea s-a pozat într-o ținută care a pus fanii pe gânduri

Fanii s-au putut bucura din nou de frumusețea Mădălinei. Ea a fost filmată din toate unghiurile. Formele trupului său impecabil erau foarte bine scoase în evidență și de ținuta aleasă, dar și de bronzul pe care l-a căpătat pe parcursul verii.

„Spune-mi ceva, fată/ Ești fericită în lumea asta modernă?/ Sau ai nevoie de mai mult?/ Mai este ceva ce cauți?”, a scris Mădălina Ghenea la descrierea videoclipului postat pe rețeaua socială. Versurile fac parte din melodia „Shallow” a artistei Lady Gaga realizată în colaborare cu actorul Bradley Cooper.

„Ești la fel de frumoasă ca întotdeauna”, „E prea frumoasă pentru secolul nostru!”, „Această femeie are o feminitate care depășește toate dimensiunile, fără a fi vulgară, minunea unei femei”, „Mădălina este cu siguranță gata să se fotografieze nud pe o plajă”, au fost numai câteva dintre mesajele pe care fanii le-a scris în secțiunea de comentarii.

Reclamă

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei. Și pentru că de multe a fost întrebată cum reușește să se mențină în formă, vedeta a răspuns recent într-un videoclip de pe Instagram. Ea a spus că silueta ei este impecabilă datorită postului intermitent. Cu toate acestea, probabil are și o dietă echilibrată și face multă mișcare.

Mădălina Ghenea este iubită și răsfățată de Grigor Dimitrov

De frumusețea Mădălinei Ghenea se bucură în prezent nimeni altul decât tenismentul Grigor Dimitrov. Cei doi îndrăgostiți au participat recent împreună la Festivalul de Film de la Veneția. Au dat frâu liber sentimentelor puternice și și-au oferit atingeri pasionale în timpul întâlnirii lor.

Reclamă

Chiar dacă frumusețea Mădălinei a fost cea care a atras din nou atenția la eveniment, fotografii au surprins în imagini și care este starea actuală din relația actriței. Grigor a fost un adevărat gentleman și la eveniment și atunci când au luat masa împreună. Acesta și-a ținut mereu partenera în brațe și a fost destul de protector cu ea.

Mădălina s-a lăsat cucerită în fiecare clipă de cel pe care îl iubește. Românca s-a lăsat dusă de val și l-a sărutat pasional pe sportivul internațional. Paparazzi nu au ratat nicio ocazie pentru a-i surprinde în fotografii.

Actrița s-a mutat în Italia după ce a plecat din România. A ales un loc unde a dorit să-i ofere cea mai bună educație fiicei sale.

Mădălina Ghenea are 36 de ani, dar cariera ei este una impresionantă. Are deja un nume în industria modelling-ului și s-a făcut remarcată și pe platourile de filmare din industria cinematografică. Fetița sa, Charlotte, este extraordinar de frumoasă. Anul acesta a început școala, ceea ce demonstrează că eforturile mamei sale de a-i oferi o educație bună nu au fost în zadar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×