Reclamă

Mama lui Grimes l-a contactat pe Elon Musk pe rețelele sociale. Potrivit ei, doar așa poate lua legătura cu miliardarul: „Este atât de dureros”

Mama lui Grimes l-a contactat pe Elon Musk pe rețelele sociale. Femeia îl acuză că nu le permite celor trei nepoți ai săi să-și viziteze străbunica în Canada. Aceasta din urmă este grav bolnavă și pare că își trăiește ultimele zile într-un centru de îngrijire.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 iulie 2024, 8:00
Fondatorul Tesla, în vârstă de 53 de ani, mai are șase copii cu fosta sa soție, Justine Wilson, și trei cu directorul executiv al Neuralink, Shivon Zilis / Profimedia Images

Sandy Garossino i-a scris un tweet miliardarul. Femeia vrea cu orice preț ca mesajul ei să fie citit și înțeles. „Vă scriu aici ca singura modalitate pe care o am ca să vă pot contacta”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Grimes l-a contactat pe Elon Musk pe rețelele sociale

„După cum știți, mama mea în vârstă de 93 de ani se află acum la îngrijiri paliative. E la sfârșitul vieții. Tânjește să vadă și să țină în brațe copiii lui Claire pentru ultima oară”, a continuat ea, făcând referire la numele de naștere al fiicei sale, Claire Elise Boucher.

„În special pe cea mai mică. Nu a cunoscut-o încă”, a adăugat Garossino despre cel de-al treilea copil al perechii, Techno Mechanicus, despre care se crede că s-a născut în luna iunie 2022.

„Era încântată de vizita planificată a copiilor pentru a-și sărbători ziua de naștere în acest weekend. Astăzi. Dar acele speranțe au fost zdrobite când călătoria a fost anulată.”

Garossino a mai afirmat: „Sunt alarmată să aflu că copiii nu pot veni, deoarece nu vrei să-i dai lui Claire documentele de călătorie necesare”.

Reclamă
Elon Musk, alături de unul dintre copiii săi, la o terasă
Pe lângă X AE A-XII și Techno Mechanicus, Musk și Grimes, în vârstă de 36 de ani, o mai au împreună și pe fiica de 2 ani, Exa Dark Sideræl / Profimedia Images

Femeia a mai adăugat că a fost „deranjant” să-l vadă pe Musk participând la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 împreună cu fiul său de 4 ani și al lui Grimes, X AE A-XII.

„Unde sunt ceilalți copii și cu cine? Era weekend-ul în care trebuia să fie cu mama lor. Erau așteptați aici, în Canada”, a continuat Garossino.

Reclamă

„Aceasta este cererea unei bunici. Vă rog să vă respectați acordul. Să returnați copiii și să furnizați documentele de care au nevoie pentru a-și vedea străbunica înainte de a muri.”

Ea a adăugat: „Te rog, Elon, te implor. Este atât de dureros pentru mama mea și îngrijorător pentru copii. Timpul este esențial acum.”

Elon Musk este acuzat că a reținut pașapoartele copiilor săi

Pe lângă X AE A-XII și Techno Mechanicus, Musk și Grimes, în vârstă de 36 de ani, o mai au împreună și pe fiica de 2 ani, Exa Dark Sideræl. Fostul cuplu a fost împreună din 2018 până în 2022.

Fondatorul Tesla, în vârstă de 53 de ani, mai are șase copii cu fosta sa soție, Justine Wilson, și trei cu directorul executiv al Neuralink, Shivon Zilis.

Înainte de acuzațiile că nu le permite celor trei copii ai săi să ajungă la Grimes, Musk a fost criticat pentru că a spus că fiica sa transgender, Vivian, în vârstă de 20 de ani, a fost „ucisă de virusul minții trezite”.

„În esență, am fost păcălit să semnez documente pentru unul dintre băieții mei mai mari, Xavier”, a spus el pentru Daily Wire în timp ce folosea numele de naștere al copilului său.

„Aceasta a fost înainte să înțeleg ce se întâmplă. Se întâmpla COVID. Așa că, a existat multă confuzie și mi s-a spus că Xavier s-ar putea sinucide dacă nu face schimbarea”.

Vivian, a cărei mamă este Wilson, i-a oferit un răspuns tatăl ei pe Threads, scriind că îl „reneagă” pe fondatorul SpaceX.

„Arăt destul de bine pentru o cățea moartă”, a scris ea ca răspuns la comentariile lui Musk.

Grimes, în vârstă de 36 de ani, a venit mai târziu în apărarea lui Vivian, scriind: „O iubesc și sunt pentru totdeauna mândru de Vivian”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×