Reclamă

Meghan Markle a votat la alegerile intermediare din America. Ducesa de Sussex a publicat imaginea în mediul online

Meghan Markle a votat la alegerile intermediare din America. Ducesa de Sussex a purtat un autocolant cu „Am votat” într-o poză pe care a distribuit-o pe site-ul său Archewell.

Publicat: 9 noiembrie 2022, 10:45 / Actualizat: 9 noiembrie 2022, 13:12

Meghan Markle a votat la alegerile intermediare din California, a dezvăluit chiar ea. Soția lui Harry a împărtășit o imagine cu ea purtând mândră un autocolant inscripționat. Ducesa de Sussex e foarte implicată în tot ceea ce ține de viața socială. Ea și Prințul Harry conduc o mulțime de organizații caritabile. Amândoi încearcă să ajute cât mai multe medii din viața oamenilor obișnuiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a votat la alegerile intermediare din America

Luni, 8 noiembrie, au avut loc alegerile de la jumătatea mandatului prezidențial în Statele Unite. Mulți cetățeni și-au arătat dorința de a participa, inclusiv Meghan Markle. Ea și-a făcut apariția cu un zâmbet imens după ce a votat în California, unde locuiește împreună cu soțul ei, Prințul Harry, scrie marca.com.

Ducesa de Sussex a încărcat poza pe pagina fundației ei Archewell. Soția Prințului Harry e văzută în fața unei peluze, îmbrăcată cu o jachetă albastră care se potrivea cu șapca și un pulover gri. Ea și-a purtat părul lăsat liber pe spate și a arătat mândră un autocolant inscripționat cu tradus în spaniolă. În plus, pe site-ul său a făcut câteva recomandări pentru momentul votării.

În timp ce a apărut într-un reportaj special ABC pentru a marca numărul anual Time100, Meghan a spus: „La fiecare patru ani, ni se spune: . Dar acesta este. Când votăm, valorile noastre sunt puse în practică, iar vocile noastre sunt auzite”.

Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale a Marii Britanii în 2020. Ei s-au mutat în California, iar acolo duc o viață obișnuită, din resurse financiare proprii. Cei doi au motivat plecarea din Marea Britanie cu o serie de neînțelegeri între concepțiile lor de viață și cele impuse de protocolul regal. Ulterior, cei doi au făcut o serie de dezvăluiri despre Familia Regală Britanică. Tensiunile dintre cele două familii au fost în creștere în ultimii ani. Cu toate acestea, Meghan Markle și Prințul Harry au fost prezenți la înmormântarea Reginei Elisabeta. Atunci s-a scris că nu au avut contact prea mare cu cei din familie.

Prințul Harry nu a votat niciodată

„Fundația Archewell a lui Harry și Meghan a creat o listă de verificare a alegătorilor. A deschis un serviciu de text pentru a-i ajuta pe oameni să-și găsească secțiile de votare”, scrie într-o parte a textului care poate fi citită pe site-ul fundației Ducelui și Ducesei de Sussex.

Reclamă

Deoarece prințul Harry nu este cetățean american, el nu a fost eligibil pentru a participa la alegeri în țara în care are reședința din 2019. Cu toate acestea, în calitate de membru regal, el nu a putut vota nici în Regatul Unit, ceea ce înseamnă că nu a participat niciodată la alegeri.

Nu este clar dacă Meghan a ales să voteze personal sau dacă și-a exprimat votul prin corespondență.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×