Reclamă

Meghan Markle e ținta unor noi controverse. Ce spun experții regali despre videoclipul publicat cu ocazia aniversării a 40 de ani

De când a apărut pe internet videoclipul publicat de către Ducesa de Sussex cu ocazia aniversării a 40 de ani oamenii au început să reacționeze. Deși inițiativa sa a fost aplaudată, iar gestul nobil de a ajuta femeile din întreaga lume i-a adus multă apreciere, de data aceasta Meghan Markle e din nou ținta unor noi controverse.

Publicat: 6 august 2021, 12:04

Gesturile Ducesei de Sussex s-au aflat întotdeauna sub lupa presei. De când ea și Prințul Harry au decis să se retragă din viața Familiei Regale Britanice, presa a devenit mult mai vigilentă. Publicațiile sunt mai atente cu privire la viața și deciziile Ducesei. De data aceasta, ceea ce spera Meghan să fie un proiect admirabil, a devenit o sursă a criticilor venite din exterior.

Meghan Markle e ținta unor noi controverse

Meghan Markle este din nou în atenția presei, iar imaginea sa nu este deloc într-o lumină pozitivă. Ducesa de Sussex pare să se afle într-o situație extrem de delicată din cauza ultimelor acuzații care au apărut. Experții Regali sunt de părere că Ducesa a întrecut câteva limite.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle în timp ce face cu mâna și stă la un birou în noul său videoclip
Meghan Markle a filmat un videoclip special cu ocazia aniversării sale / Profimedia Images

Meghan Markle e ținta unor noi controverse care pornesc exact de la videoclipul postat de ea pe fundația Archewell. Angela Levin, biograful regal  este de părere că Ducesa a arătat prin acest videoclip ceea ce crede cu adevărat despre Regina Elisabeta.

Reclamă
Reclamă

Videoclipul care a intrat în atenția experților regali a fost filmat de Ducesa de Sussex. Acesta a fost făcut în parteneriat cu actrița Melissa McCarthy în casa Ducilor de Sussex din California.

Nu credeți că Meghan și prietena sa au glumit pe seama Reginei Elisabeta în acest videoclip? Atitudinea sa arată exact ceea ce crede Meghan Markle despre Regina Elisabeta și despre Familia Regală Britanică. A obținut ceea ce și-a dorit și pare încrezătoare că ne va atrage de partea sa. Vom afla mai multe, probabil, în volumul de memorii al Prințului Harry.

– Angela Levin

Acuzațiile venite au fost destul de dure. Meghan a fost acuzată că a luat în derâdere unul dintre obiceiurile Reginei Elisabeta.

Deși Meghan a filmat acest clip cu intenția de a face un bine femeilor din întreaga lume, intenția sa nu a fost deloc apreciată așa cum s-a așteptat. Meghan Markle e acum ținta unor noi controverse din cauza aluziilor pe care le-a strecurat în discuția sa cu actrița Melissa McCarthy.

Videoclipul postat de Ducesa de Sussex

Ducesa de Sussex a realizat un videoclip în colaborare cu actrița Melissa McCarthy cu ocazia aniversării sale. Acesta a fost postat pe site-ul oficial al fundației pe care Ducii de Sussex o dețin.

Filmarea a fost realizată din casa celor doi Duci din California. Cu ocazia aniversării sale, Meghan și-a dorit să ofere femeilor un cadou inedit.

Aceasta a lansat un proiect unic care va implica mai multe persoane importante din viața sa. Ducesa de Sussex a rugat 40 de femei să-și doneze 40 de minute din viață pentru a deveni mentori pentru femeile care au nevoie să se întoarcă în câmpul muncii. Pandemia de COVID-19 a avut un impact negativ asupra multor femei.

Deși intenția Ducesei a fost una onorabilă, experții regali au văzut gestul său dintr-o altă perspectivă. Acesta este și motivul pentru care Meghan Markle e ținta unor noi controverse. Experții sunt de părere că atitudinea Ducesei nu a fost una potrivită și că a luat în râs obiceiurile Reginei Elisabeta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×