Reclamă

Melissa McCarthy a slăbit 30 de kg în 4 luni. Cum a reușit în trecut să facă acest lucru mâncând doar dintr-o grupă de alimente

Melissa McCarthy a slăbit și a scăpat de un număr considerabil de kilograme într-un timp foarte scurt. Actrița a urmat un plan alimentar strict și este mulțumită de rezultate.

Publicat: 3 februarie 2022, 7:21 / Actualizat: 5 februarie 2022, 10:10

Melissa este cunoscută pentru rolurile ei din serialele "Gilmore Girls", "Mike & Molly". A apărut în filme precum "Bridesmaids", "The Heat", "Spy and Identity Theif". Pentru că a fost în lumina reflectoarelor mai mulți ani, Melissa s-a luptat cu kg în plus și cu stima de sine. La un moment dat a slăbit peste 30 de kilograme și a dezvăluit care a fost secretul, scrie express.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa McCarthy a slăbit 30 de kg

Într-un interviu acordat pentru The Rolling Stones, Melissa a vorbit pentru prima dată despre perioada în care reușise să scadă în greutate. Ea a spus atunci: „Cred că mi-am făcut griji pentru greutate prea devreme, când eram doar un copil mic. Cred că m-am luptat cu greutatea pe tot parcursul liceului. Mă uit înapoi la poze cu mine când eram majoretă, făcând sprinturi, ridicând greutăți, făcând gimnastică, jucând tenis.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Aceasta a spus că deși nu era la fel de slabă ca alte fete, ea a purtat mărimea 6 toată viața ei. Melissa a recunoscut și că nu știe de ce s-a preocupat atât de mică de faptul că avea câteva kg în plus.

Reclamă

De asemenea, actrița a mai spus că atunci când avea numai 20 de ani avea o formă a corpului de invidiat. Nu a știut cum să aprecieze acest lucru. După ce s-a mutat în Los Angeles, a început să aibă un regim alimentar nesănătos și a renunțat la sport. Atunci s-a îngrășat mai mult de 11 kilograme.

Din dorința de a scăpa rapid de kilogramele în plus, actrița a urmat o dietă pe bază de alimente lichide cu numai 500 de calorii pe zi timp de 4 luni. Dieta a fost aprobată de un medic, iar în urma ei a reușit să scape de 30 de kilograme.

O altă vedetă care s-a luptat mult cu kilogramele în plus este Rebel Wilson. Aceasta a slăbit mult în ultimul timp și este mândră de rezultate.

Reclamă

Actoria, mai presus de numărul de kilograme

Cu toate acestea, actrița a spus că nu ar mai apela la o asemenea dietă drastică din nou. Era mereu înfometată și destul de agitată tot timpul. În anul 2016, Melissa a spus care a fost secretul dietei ei pentru scăderea în greutate. Actrița a mai spus însă că în acea perioadă viața ei era foarte plictisitoare.

Chiar dacă reușise să slăbească un număr considerabil de kg, vedeta a spus că va reveni la greutatea care a consacrat-o. „Am slăbit, dar vor reveni. Voi fi sus, voi fi jos, pentru tot restul vieții mele”, a mai spus ea.

Un alt lucru care a atras atenția la vremea respectivă este faptul că actrița nu vrea ca despre ea să se vorbească numai despre numărul de kilograme: „Chestia e că, dacă acesta este cel mai interesant lucru despre mine, îmi voi face o fermă de lavandă în Minnesota. Voi renunța la actorie. Trebuie să fie ceva mai mult”.

De-a lungul anilor, despre Melissa s-a spus că a urmat o dietă ketogenică. În ceea ce privește antrenamentele din sala de sport, actrița a declarat că este pasionată de Pilates.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×