Reclamă

Mercur retrograd în Fecioară. 3 zodii sunt afectate

Cu Mercur retrograd în Fecioară, 3 nativi trebuie să știe faptul că îi va aștepta o perioadă extrem de dificilă pe toate planurile. Trebuie să aibă în vedere lucruri noi pe care le vor rezolva pe plan personal, dar și afaceri și proiecte pe care le-au lăsat fără niciun răspuns. Toate vor fi însă sortite să nu aibă un rezultat favorabil.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 iulie 2023, 10:24

Pe plan personal lucrurile funcționează într-o manieră negativă pentru nativul Taur, fiind o fire foarte greu de mulțumit. Chiar dacă acesta avea o personalitate dificilă până acum, va fi mult mai greu de comunicat cu acest pe tot parcursul timpului. Bineînțeles că nici Fecioara nu scapă de aceste dificultăți și nativii trebuie să fie atenți la ce se întâmplă în jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur retrograd în Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să fie foarte atenți la comunicarea cu cei din jur, asta pentru că vor fi foarte iritați și irascibili pe tot parcursul perioadei. Felul în care se exprimă zi de zi le va afecta bunăstarea și traiul cu cei din jur. Această retrogradare va avea loc până la data de 15 septembrie, ceea ce va aduce o comunicare deficitară în rânduri zodiilor. Trebuie să se pună mai mult accentul pe interacțiunea cu cei dragi, spune Yourtango.com.

Este o perioadă în care domină confuzia în relații de cuplu. De cealaltă parte, nativii singuri au probleme la locul de muncă și nu își pot găsi liniștea sufletească. Săgeatea lui Cupidon îi evită, iar acest lucru le poate aduce frustrare în plus. Mercur este planeta comunicării, însă există riscul ca în acest moment lucrurile să nu funcționeze într-o manieră propice. Se pun bazele unor relații mai vechi, de prietenie sau chiar amoroase. De data aceasta poate fi vorba despre legături de durată care vor fi foarte greu risipite.

Ce înseamnă Mercur retrograd pentru nativii din Fecioară

Cea mai afectată zodie în legătură cu această schimbare este Fecioara. Astfel, nativii vor simți modificări în relațiile de cuplu. Pot apărea neînțelegeri care nu vor fi rezolvate atât de ușor. Lucrurile mărunte care la început nu au părut deranjante, acum vor lua o altă întorsătură, arată Astrology.com.

Reclamă

Au tendința acum de a critica mai mult comportamentul celor din jur. De asemenea, vor avea obiecții și asupra felului personal de a se exprima. Indiferent de moment, vor simți nevoia să se certe.

Cu toate acestea, nu toți nativii vor fi afectați de aceste schimbări. Este perioada în care Mercur se deplasează înapoi în orbita sa în jurul Soarelui, aducând astfel după sine lacune în comunicare, gândire și organizare. Această perioadă trebuie privită ca o explorare asupra echilibrului interior.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Reclamă

3 zodii sunt afectate de Mercur retrograd

Gemenii, Săgetătorii și Peștii vor avea mai mult de suferit în toată această perioadă. Nativii Gemeni sunt guvernați de planeta Mercur, ceea ce înseamnă că vor fi primii afectați de această schimbare astrologică. Vor fi tentați să acționeze fără prea multe gânduri în prealabil, iar acest lucru îi poate duce către un destin nefast. Răbdarea nu este tocmai punctul lor forte în acest moment.

În ceea ce-i privește pe nativii Săgetător, aceștia vor simți că nu au o conexiune potrivită cu partenerul de viață. Le este foarte greu să recunoască atunci când greșesc și vor aștepta de fiecare dată ca persoana iubită să facă primul pas spre împăcare. Lipsa de comunicare poate duce chiar la despărțire.

Nativii Pești nu vor resimți atât de mult aceste schimbări, însă vor fi mult mai sensibili ca de obicei. Vor ajunge să fie agitație indiferent de situațiile în care vor fi implicați, iar deciziile luate pe plan personal le va complica tot mai mult viața.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×