Reclamă

Mercur retrograd în Taur din 21 aprilie 2023. 3 zodii au parte numai de ghinion

Iată care sunt predicțiile pentru cele 12 semne legate de intrarea lui Mercur retrograd în Taur din 21 aprilie 2023. Toate zodiile vor fi influențate de mișcarea astrală și vor avea noi oportunități, atât în carieră cât și în viața personală. Vor fi nevoite să facă schimbări radicale, vor apărea mici conflicte și se vor afișa sentimente care până acum nu au fost vizibile.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 aprilie 2023, 9:53

Trei zodii au parte numai de ghinion, iar printre acestea se numără Berbec, Fecioară și Săgetător. Au probleme de comunicare, regrete și atenție deficitară. Acum este momentul ca nativii să-și gestioneze foarte bine emoțiile, asta pentru că se anunță trei săptămâni încărcate de energii astrale bine definite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur retrograd în Taur din 21 aprilie 2023

Fiecare zodie va fi influențată într-un fel sau altul de Mercur retrograd în Taur din 21 aprilie 2023. Domeniile care vor fi cu precădere influențate sunt comunicarea, organizarea, călătoriile, percepția, dar și comerțul. Toți nativii vor avea parte de răsturnări de situație, fără excepție. Unii dintre acestea le vor simți mai profund decât altele.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În toată această perioadă, nativii Berbec trebuie să-și gestioneze foarte bine conturile. Cheltuielile neprevăzute vor bate la ușă și îi vor speria. Dacă acorzi mai multă grijă bugetului lunar, ai șanse de a supraviețui.

Mercur retrograd vine cu probleme de comunicare din partea ta. Partenerul de viață tinde să-ți facă mai multe reproșuri decât te-ai fi așteptat.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se concentrează în toată acestea perioadă pe ideea de siguranță. Vor să-și ofere încredere în propria persoană și să nu mai fie axați pe găsirea unor defecte. Noile începuturi ascund întotdeauna șanse noi de afirmare.

Ceilalți te vor vedea doar așa cum le arăți tu. Găsește momentul oportun pentru a-ți valorifica încrederea. Poți găsi o cale de a ieși din anonimat.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se găsesc cu foarte multe probleme financiare în acest moment. Cu timpul, acestea se vor rezolva dar în prezent oferă foarte multe bătăi de cap. Astrele spun că nu trebuie să intre în panică, asta pentru că o persoană dragă le va întinde o mână de ajutor. Până la urmă, banii vin așa cum pleacă. Cel mai important este să fii bine cu tine însuți, înainte de a fi bine cu cei din jur.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu Mercurs retrograd, nativii Rac vor avea probleme pe plan social. Parcă nu se vor mai face atât de ușor înțeleși ca și până acum. Chiar și cu partenerul de viață vor exista mici preconcepții. Nu este cazul să arunci cu urechea la ce spun cei din jur. Tu știi care este cu adevărat personalitatea ta și nu este cazul să te lași ghidată de păreri nefondate. Orice situație creată trebuie luată ca atare, asta dacă nu vrei să te ajunzi prea tare în judecăți.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se bucură într-un final de recunoașterea pe care o căutau atât de mult. Comunicarea este la loc de cinste. Ai toate șansele să-ți găsești un partener pe placul tău, asta dacă în acest moment ești singură. Propunerile de colaborare din partea colegilor de serviciu nu fac decât să te bucure. Ai ca principal obiectiv stabilitarea unui stil de viață sănătos pe care să îl urmezi până la capăt. Începe cu pași mici, asta dacă nu dorești să abandonezi totul încă de la primele încercări.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt nevoiți în această perioadă să-și planifice mai multe călătorii. Cu toate acestea, vor avea parte de amânări la care nu se așteptau. Vor veni zile de introspecție și crize existențiale cu Mercur retrograd în Taur din 21 aprilie 2023 . Profită de anumite sfaturi pentru a-ți încărca bateriile. Îți dorești regăsirea liniștii interioare. Un conflict din familie îți poate schimba întreaga percepție a vieții.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt influențați de Mercur retrograd, asta pentru că vor exista fără doar și poate probleme în cuplu. De asemenea, pentru cei singuri va veni o perioadă mai dificilă. Nu-și vor putea găsi liniștea, dar nici jumătatea. Spre finalul acestei perioade sunt sfătuiți să se aștepte la o surpriză. O situație de la locul de muncă le va da planurile peste cap.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de anumite dezechilibre în cuplu. Comunicarea lasă de dorit, iar această situație periclitează relația cu partenerul. Astrele te sfătuiesc să analizezi situația și să vezi dacă răspunsul nu se află de fapt chiar în fața ochilor tăi, spune Astrology.com. Pe plan profesional nu reușești să duci la bun sfârșit toate îndatoririle.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt sfătuiți ca în această perioadă să evite intervențiile chirurgicale de ofice fel, dar și tratamentele complicate. Cel mai important este și părerea în care aveți de fapt cea mai mare încredere. Analizeze făcute în ultima vreme s-ar putea să vă dea oarecare bătăi de cap. Este cazul să vă luați o scurtă vacanță înainte de a intra din nou în febra muncii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă până acum nativii Capricorn aveau o energie creative debordantă, de data aceasta lucrurile stau la polul opus. Cu toate că ești o persoană unică, nu reușești să te aduni atunci când te afli în conversație cu ceilalți. Tensiunile care s-au iscat în grupul tău de prieteni au o singură bază comună. Vezi de unde se trage și află dacă poți rezolva această situație.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor să dovedească acum faptul că sunt îndrăgostiți de ideea unei familii. Vor face tot ce le stă în putință pentru a reamenaja spațiul interior, poate chiar vor cumpăra mobilă nouă, arată Yourtango.com. Surprinzător este că aruncă lucruri vechi, ceea ce de obicei nu le stă în caracter. Trecutul le este acum străin și îl vor uitat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au probleme de comunicare în toată această perioadă. Mesajele pe care le transmit celor din jur pot părea confuse. De aceea, este posibil să apară neînțelegeri. O discuție importantă este pe cale să aibă loc, însă este recomandată amânarea acesteia până când Mercur nu va mai fi retrograd.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×