Reclamă

Mesaje de 8 martie. Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta

Chiar dacă ești femeie, nu este nimic greșit să trimiți mesaje de 8 martie celor mai importante doamne și domnișoare din viața ta. Cu siguranță, mama, mătușa sau verișoara te se vor bucura la citirea un mesaj text scris din inimă.

Publicat: 7 martie 2022, 8:04

În ziua de azi, cu rutina zilnică din ce în ce mai apăsătoare, oricine va aprecia că ți-ai alocat câteva minute să trimiți un mesaj frumos, mai ales dacă acesta este scris într-o zi de sărbătoare, așa cum este și ziua de 8 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de 8 martie pentru femeile din viața ta

În cazul în care nu ai deloc inspirație și vrei totuși să marchezi această zi frumoasă cu un text deosebit, noi venim în întâmpinarea ta cu o listă cu cele mai frumoase și mai simpatice mesaje de 8 martie.

Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine pentru tine și nu ezita să-i transmiți persoanei dragi ție cele mai sincere gânduri într-o zi atât de importantă.

Fie că vrei un mesaj pentru mama, bunica, cea mai bună prietenă sau o rudă apropiată, oricare din cele de mai jos a fost compus din inimă. Vezi aici și idei de sms-uri.

Află de la noi și care este semnificația zilei de 8 martie. Care sunt tradițiile și ce obiceiuri există în această zi specială.

Reclamă

Mesaje de 8 martie pentru mama ta

La mulți ani, dragă mamă. Îți doresc să ai parte numai de momente frumoase în viața ta și ca restul zilelor să fii numai un zâmbet, așa cum meriți. Ai parte de toată susținerea, iubirea și afecțiunea mea. Te iubesc!

Dragă mamă. Știu că distanța ne desparte, dar îți scriu aceste rânduri din inimă. Vreau să-ți reamintesc cât de mult te iubesc și să îți spun din nou că îți sunt recunoscătoare pentru toată grija pe care mi-o porți zi de zi. Îți doresc tot binele din lume.

Reclamă

Ești cea mai bună mamă pentru mine. Vreau să-ți urez multă sănătate, bună dispoziție și zile pline de bucurii. Te iubesc foarte mult. La mulți ani.

La mulți ani cele mai frumoase mame din lume. Persoana ta ne-a umplu copilăria de bucurie și fericire și pentru asta îți multumesc în fiecare clipă. Îți dăruiesc și eu toată afecțiunea mea. Te iubesc!

Azi aș vrea să-ți dăruiesc toate cuvintele frumoase și să te strâng în brațe de zeci de ori. Îți mulțumesc pentru că ești mama mea și pentru că ești o persoană atât de minunată. Te iubesc enorm.

Te iubesc și nu am cuvinte să-mi exprim adevăratele sentimente pe care le am față de tine. Ești cea mai frumoasă și mai minunată femeie și mă bucur că ești mama mea. La mulți ani!

Mesaje de 8 martie pentru prietene și colege

Primăvara este anotimpul renașterii la viață. Îți urez să ai un 8 martie cu multe cadouri, bucurie și fericire în suflet.

Fie ca toate dorințele tale să se împlinească. Primăvara această îmi doresc ca sufletul tău să fie inundat de bucurie și să te bucure cu parfumul florilor sale.

Ziua de 8 martie trebuie să fie un prilej de bucurie pentru toate femeile din lume. Gândurile mele bune și fericirea mea se îndreaptă azi și către tine. Îți mulțumesc că ești prietena mea!

La mulți ani, dragă colegă. Îți urez o primăvară frumoasă, cu mult soare și fericire în sufletul tău. Azi este o zi specială la fel ca și tine. Ești o femeie de nota 10.

Sper să nu te schimbi niciodată. Ești un om drag sufletului om și aș vrea să fim mereu aproape una de cealaltă. Nu uita cât de mult țin la tine. Să ai un 8 martie fericit și însorit!

Ziua de 8 martie este despre tine. Nu uita cât de importantă ești pentru mine. Îți mulțumesc că îmi oferi prietenia ta și sper să fim așa de apropiate mulți ani de acum înainte!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×