Reclamă

Mesaje de 8 martie. Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta

Chiar dacă ești femeie, nu este nimic greșit să trimiți mesaje de 8 martie celor mai importante doamne și domnișoare din viața ta. Cu siguranță, mama, mătușa sau verișoara te se vor bucura la citirea un mesaj text scris din inimă.

Publicat: 7 martie 2022, 8:04
Cifra 8 realizată din flori, pe un fundal roz, cu mesajul text la mulți ani alături
Fie că vrei un mesaj pentru mama, bunica, cea mai bună prietenă sau o rudă apropiată, oricare din cele de mai jos a fost compus din inimă / Shutterstock

În ziua de azi, cu rutina zilnică din ce în ce mai apăsătoare, oricine va aprecia că ți-ai alocat câteva minute să trimiți un mesaj frumos, mai ales dacă acesta este scris într-o zi de sărbătoare, așa cum este și ziua de 8 martie.

Mesaje de 8 martie pentru femeile din viața ta

În cazul în care nu ai deloc inspirație și vrei totuși să marchezi această zi frumoasă cu un text deosebit, noi venim în întâmpinarea ta cu o listă cu cele mai frumoase și mai simpatice mesaje de 8 martie.

Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine pentru tine și nu ezita să-i transmiți persoanei dragi ție cele mai sincere gânduri într-o zi atât de importantă.

Fie că vrei un mesaj pentru mama, bunica, cea mai bună prietenă sau o rudă apropiată, oricare din cele de mai jos a fost compus din inimă. Vezi aici și idei de sms-uri.

Află de la noi și care este semnificația zilei de 8 martie. Care sunt tradițiile și ce obiceiuri există în această zi specială.

Reclamă

Mesaje de 8 martie pentru mama ta

La mulți ani, dragă mamă. Îți doresc să ai parte numai de momente frumoase în viața ta și ca restul zilelor să fii numai un zâmbet, așa cum meriți. Ai parte de toată susținerea, iubirea și afecțiunea mea. Te iubesc!

Dragă mamă. Știu că distanța ne desparte, dar îți scriu aceste rânduri din inimă. Vreau să-ți reamintesc cât de mult te iubesc și să îți spun din nou că îți sunt recunoscătoare pentru toată grija pe care mi-o porți zi de zi. Îți doresc tot binele din lume.

Reclamă

Ești cea mai bună mamă pentru mine. Vreau să-ți urez multă sănătate, bună dispoziție și zile pline de bucurii. Te iubesc foarte mult. La mulți ani.

La mulți ani cele mai frumoase mame din lume. Persoana ta ne-a umplu copilăria de bucurie și fericire și pentru asta îți multumesc în fiecare clipă. Îți dăruiesc și eu toată afecțiunea mea. Te iubesc!

Azi aș vrea să-ți dăruiesc toate cuvintele frumoase și să te strâng în brațe de zeci de ori. Îți mulțumesc pentru că ești mama mea și pentru că ești o persoană atât de minunată. Te iubesc enorm.

Te iubesc și nu am cuvinte să-mi exprim adevăratele sentimente pe care le am față de tine. Ești cea mai frumoasă și mai minunată femeie și mă bucur că ești mama mea. La mulți ani!

Mesaje de 8 martie pentru prietene și colege

Primăvara este anotimpul renașterii la viață. Îți urez să ai un 8 martie cu multe cadouri, bucurie și fericire în suflet.

Fie ca toate dorințele tale să se împlinească. Primăvara această îmi doresc ca sufletul tău să fie inundat de bucurie și să te bucure cu parfumul florilor sale.

Ziua de 8 martie trebuie să fie un prilej de bucurie pentru toate femeile din lume. Gândurile mele bune și fericirea mea se îndreaptă azi și către tine. Îți mulțumesc că ești prietena mea!

La mulți ani, dragă colegă. Îți urez o primăvară frumoasă, cu mult soare și fericire în sufletul tău. Azi este o zi specială la fel ca și tine. Ești o femeie de nota 10.

Sper să nu te schimbi niciodată. Ești un om drag sufletului om și aș vrea să fim mereu aproape una de cealaltă. Nu uita cât de mult țin la tine. Să ai un 8 martie fericit și însorit!

Ziua de 8 martie este despre tine. Nu uita cât de importantă ești pentru mine. Îți mulțumesc că îmi oferi prietenia ta și sper să fim așa de apropiate mulți ani de acum înainte!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×