Reclamă

Idei de cadouri utile pentru Mărțișor. Ce poți să oferi femeilor din viața ta

Ziua de 1 Martie este cu totul deosebită pentru femeile din România. Doamnele și domnișoarele se bucură de atenția bărbaților și primesc deseori în dar un Mărțișor simbolic. Anul acesta îți propunem să-ți surprinzi persoana iubită cu un dar care nu se va pierde în timp. Descoperă opt idei de cadouri utile pentru Mărțișor și află cum poți să le impresionezi pe femeile importante din viața ta.

Publicat: 28 februarie 2022, 7:01

Mărțișorul este un simbol și o tradiție care datează din timpuri străvechi în țara noastră. Acesta este reprezentat sub forma unui șnur alb care se împletește cu unul de culoare roșie. Doamnele și domnișoarele poartă mărțișorul în piept sau la mână pe toată durata lunii Martie. La finalul lunii acesta se leagă de ramurile pomilor pentru a-și putea pune o dorință. Există nenumărate tradiții și obiceiuri legate de Mărțișor, dar cele mai frumoase țin de oferirea unui dar simbolic care să aducă primăvara în sufletul femeilor din viața ta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei de cadouri utile pentru Mărțișor

Ziua de 1 Martie are o semnificație aparte în tradiția românească. Venirea primăverii aduce cu sine noi orizonturi. Mărțișoarele sunt dăruite femeilor din toate zonele țării, iar acestea se bucură de atenția pe care o primesc de la persoanele din jurul lor. În fiecare an sunt doamnele și domnișoarele primesc daruri simbolice, flori, o brățară cu șnur alb cu roșu sau o broșă elegantă. Deși sunt daruri cu totul deosebite, acestea ajung să fie uitate și rătăcite, fiind puse în valoare într-o perioadă mult prea scurtă de timp. Îți propunem ca anul acesta să le surprinzi pe femeile importante din viața ta cu ajutorul unor daruri utile care să rămână alături de ele pentru cât mai mult timp.

Bijuterii

Dacă te-ai decis să impresionezi o femeie importantă din viața ta, atunci te invităm să-i oferi anul acesta cadouri utile pentru Mărțișor. De multe ori se întâmplă ca mărțișoarele clasice să ajungă uitate printr-un sertar. Anul acesta îți propunem să alegi o un accesoriu care nu va fi dat uitării.

Orice femei iubește bijuteriile frumoase, iar ele se pot transforma cu ușurință în cadoul ideal. Există nenumărate alegeri, totul depinde de bugetul pe care alegi să-l investești. Poți opta pentru un set de cercei cu tematică, un inel deosebit sau o brățară elegantă. Dacă vrei să impresionezi cu adevărat o femeie importantă din viața ta, atunci poți alege un ceas elegant. Este un cadou practic și util care îi va fi întotdeauna de ajutor.

Reclamă

Organizator pentru produsele cosmetice

Femeile adoră produsele cosmetice, însă de multe ori devine o corvoadă pentru a găsi modul ideal pentru a le organiza.

Anul acesta ai putea să-ți surprinzi iubita cu un organizator special pentru produse cosmetice. Poți să-l personalizezi și să-i legi un șnur cu ață albă și roșie. În acest fel, cadoul tău practic va fi în ton cu tema Mărțișorului.

Reclamă

Produse pentru îngrijirea tenului

Rutina de îngrijire a tenului este una dintre cele mai relaxante etape după o zi lung și grea. Fiecare femeie are propria rutină adaptată nevoilor tenului său. Dacă știi ce produse folosește persoana căreia urmează să i le dăruiești, atunci lucrurile vor fi cu adevărat simple pentru tine.

Totuși, dacă nu știi ce i s-ar potrivi, poți apela pentru produse standar, potrivite oricărei femei. Pachetul ideal pentru o rutină scurtă de îngrijire a tenului ar trebui să includă o apă micelară, cotonete, un cleanser blând, o cremă hidratantă și un SPF. Le poți aranja cu atenție într-un coșuleț sau într-un bol încăpător, iar cadoul tău de Mărțișor va fi gata.

Un coșuleț cu produse de spa

Femeile din viața noastră merită să se simtă răsfățate și să se relaxeze după o zi lungă și obositoare. Coșulețele cu produse spa sunt cadouri utile pentru Mărțișor și pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecărei persoane. Poți include în ele lumânări parfumate, uleiuri esențiale, săruri de baie sau chiar produsele preferate ale femeii căreia urmează să i le dăruiești. Combinațiile sunt infinite, depinde doar de imaginația ta cum va arăta rezultatul final. La sfârșit leagă de mânerul coșulețului un șnur de Mărțișor, iar cadoul tău este gata să ajungă la destinatar.

Agendă sau bullet journal

Pentru femeile organizate din viața ta o agendă poate fi alegerea ideală pentru cadoul de Mărțișor de anul acesta. Deși la prima vedere pare o alegere simplă și banală, ea poate fi extrem de utilă. Tot ce trebuie să faci este să găsești o agendă potrivită pe gusturile persoanei căreia urmează să o dăruiești.

Dacă vrei un cadou cu adevărat deosebit, atunci poți opta pentru un bullet journal bullet journal. Un bullet journal este un sistem de organizare care poate fi personalizat și stilizat în funcție de propriile preferințe. Există astfel de produse standard sau te poți relaxa personalizând chiar tu unul pentru persoana dragă. În acest fel cadoul tău va fi unic și cu adevărat util.

Cărți

Pe lista de cadouri utile pentru Mărțișor se numără și cărțile. Acestea sunt ideale pentru femeile care își doresc să se dezvolte pe plan personal sau profesional. Poți opta pentru orice fel de titluri, atâta timp cât acestea vor fi pe placul doamnelor sau domnișoarelor cărora urmează să i le oferi.

Romane de dragoste pentru o zi relaxantă, cărți care abordează subiectele de dezvoltare personală sau chiar cărți care te învață cum să-ți gestionezi mai bine bugetul. Este un cadou practic, util și care va rămâne cu persoana căruia îi este dăruit pentru totdeauna. Cunoștințele acumulate o vor însoți oriunde în viață. Nu uita să-ți personalizezi cartea aleasă un un șnur de Mărțișor.

Parfumuri

Orice femei iubește parfumul. Fiecare persoană din viața noastră are un parfum care ne trimite cu gândul la diferite momente importante pe care le-am trăit împreună. Dacă vrei să-ți surprinzi iubita cu un gest inedit, atunci îi poți achiziționa parfumul preferat. Deși este o alegere riscantă, deoarece gusturile pot varia poți încerca să-ți surprinzi femeia importantă din viața ta.

O vacanță sau o experineță nouă

Anul acesta îți propunem să le surprinzi pe femeile importante din viața ta cu o vacanță sau o experiență nou. Nimic nu se compară cu o surpriză pregătită în prealabil pentru persoana iubită.

O călătorie se poate transforma într-o amintire de neuitat. Astfel, darul tău va fi unic, special și va rămâne alături de persoana căruia  i-l dăruiești pentru totdeauna. Dacă îți dorești o surpriză cu totul inedit, îți poți surprinde femeia specială din viața ta cu o experiență nou.

Fie că este vorba despre o plimbare cu balonul cald, o seară romantică la un restaurant cu o priveliște superbă, o lecție de echitație sau o sesiune de masaj, gestul tău o va surprinde și o va impresiona complet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×