Reclamă

Top 5 cărți de dezvoltare personală pentru femei. Idei de lectură pentru anul 2022

La începutul fiecărui an nou, oamenii din întreaga lume încearcă să-și seteze câteva obiective pe care să le atingă. În funcție de efortul pe care fiecare persoană îl depune, la final va trage linie și va număra câte reușite a avut. Ți-am pregătit o listă cu cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei care să te ajute să-ți atingi toate dorințele în anul 2022.

Publicat: 2 ianuarie 2022, 7:05 / Actualizat: 2 ianuarie 2022, 9:55

Lectura este foarte important în dezvoltarea personală. O carte potrivită poate schimba radical modul în care percepi lume. Dacă vrei să-ți schimbi viața în bine, atunci poți apela la sfaturile specialiștilor din următoarele cărți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 5 cărți de dezvoltare personală pentru femei

Un stil de viață sănătos trebuie să fie completat de o dietă echilibrată. Cu toate acestea, nu doar corpul trebuie hrănit pentru a avea cel mai bun randament pe parcursul vieții. Mintea are nevoie de surse de cunoaștere pentru a continua să se dezvolte armonios. Ți-am pregătit câteva cărți care să te ajute să-ți atingi mai ușor obiectivele în anul 2022. Lecturile acestea promit să-ți ofere cheia pentru a ajunge la cea mai bună versiune a ta. Află cum poți să-ți îmbunătățești calitatea vieții din cele cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei. 

The Rules of Thinking

The Rules of Thinking (Regulile vieții. Cod personal pentru a fi fericit și a avea succes) este una dintre cele mai bune cărți de dezvoltare personală pentru femei. Cartea scrisă de autorul Richard Templer vorbește despre ”regulile gândirii” care au fost scrise de-a lungul timpului de marii filosofi ai omenirii.

Reclamă

El oferă un set de reguli care au la bază principii călăuzitoare astfel încât să poți lua cele mai bune decizii în situațiile din viața ta. Este o carte care te învață despre importanța compromisurilor, despre evitarea greșelilor care la prima vedere par insesizabile.

O lectură care te va ajuta să te dezvolți pe toate planurile corectând micile greșeli de zi cu zi. La finalul cărți, aceasta promite să te transforme într-o persoană capabilă să-și cunoască propria minte, scrie publicația HelloMagazine.com. O lectură deosebită, potrivită pentru a începe cu ea anul 2022.

You Are Powerful

Reclamă

You Are Powerful (Ești puternică) de Becki Rabin este cea de-a doua recomandare a noastră de pe lista de cărți de dezvoltare personal pentru femei. Aceasta vorbește despre filosofia manifestării. Cartea deschide calea către manifestare cu ajutorul unor principii de bază.

O lectură care promite să te ajute să descoperi cum să-ți schimbi viața mai ușor. Becki Rabin este un mentor recunoscut printre mulți oameni de afaceri în artele gândirii. Cartea sa devine practic un manual ajutător. Autorul vorbește despre greșelile care ne fac să ne autosabotam, dar și despre modul în care le putem corecta. Dacă vrei să faci o schimbare remarcabilă în viața ta în 2022, atunci aceasta este alegerea potrivită pentru tine.

Happy Planning

Happy Planning (Fericirea de a planifica) de Charlotte Plain este a treia recomandare din topul cu cele cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei. Cartea promite să ”aducă ordine în mijlocul haosului”. Astfel, autoarea oferă un ghid special conceput pentru cei care iubesc să organizeze și să plănuiască lucruri în viața lor. Lectura oferă toate instrumentele necesare pentru a avea cele mai bune rezultate.

Aceasta te va ajuta să înțelegi mai bine tainele și nevoia de a organiza din timp proiectele pe care le desfășori. La final vei învăța mai multe despre cum să risipești mai puțin și cum să economisești mai mulți bani. În plus, cartea oferă sfaturi importante despre modul de a te organiza pentru a avea mai mult timp liber. Fiecare capitol al cărții este dedicat unui anumit ”domeniu” din viață și astfel, Charlotte reușește să acopere o plajă largă de probleme.

Big Magic: How to Live a Creative Life and Let Go of your Fear

Big Magic: How to Live a Creative Life and Let Go of your Fear (Marea Magie: Cum să trăiești o viață creativă și să renunți la frică) de Elizabeth Gilbert este una dintre cele mai apreciate cărți de dezvoltare personală pentru femei. Cărțile acestei autoare au fost ani la rând inspirație pentru cititori din întreaga lume.

De data aceasta, ea împărtășește o parte din înțelepciunea sa despre creativitate cu publicul larg. Cartea este presărată cu povești reale din viața sa de zi cu zi. Totodată, Elizabeth a reunit mai multe povestiri ale oamenilor care au inspirat-o de-a lungul timpului. O carte care te va învăța să-ți înfrunți temerile și să fii din nou responsabilă și curajoasă. Este o lectură deosebită pentru o călătorie de explorare a sinelui. Descoperă mai multe cărți pe care ar trebui să le citești măcar o dată în viață.

Make Your Bed

Make Your Bed (Fă-ți Patul) este ultima noastră recomandare din lista de cărți de dezvoltare personală pentru femei. Scrisă de William H. McRaven, această lectură te va inspira să-ți schimbi complet viața. Cartea vorbește despre obiceiurile mărunte care pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării tale.

Autorul împărtășește cu cititorii săi cele zece principii care schimbă radical percepția asupra viitorului. Aceste zece filozofii promit să te ajute să treci peste provocările din carieră și viața de zi cu zi. Sunt lecții de bază care se pot implementa ușor în rutina ta zilnică. O carte remarcabilă, plină de sfaturi potrivite pentru anul 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×