Reclamă

Top 5 cărți de dezvoltare personală pentru femei. Idei de lectură pentru anul 2022

La începutul fiecărui an nou, oamenii din întreaga lume încearcă să-și seteze câteva obiective pe care să le atingă. În funcție de efortul pe care fiecare persoană îl depune, la final va trage linie și va număra câte reușite a avut. Ți-am pregătit o listă cu cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei care să te ajute să-ți atingi toate dorințele în anul 2022.

Publicat: 2 ianuarie 2022, 7:05 / Actualizat: 2 ianuarie 2022, 9:55

Lectura este foarte important în dezvoltarea personală. O carte potrivită poate schimba radical modul în care percepi lume. Dacă vrei să-ți schimbi viața în bine, atunci poți apela la sfaturile specialiștilor din următoarele cărți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 5 cărți de dezvoltare personală pentru femei

Un stil de viață sănătos trebuie să fie completat de o dietă echilibrată. Cu toate acestea, nu doar corpul trebuie hrănit pentru a avea cel mai bun randament pe parcursul vieții. Mintea are nevoie de surse de cunoaștere pentru a continua să se dezvolte armonios. Ți-am pregătit câteva cărți care să te ajute să-ți atingi mai ușor obiectivele în anul 2022. Lecturile acestea promit să-ți ofere cheia pentru a ajunge la cea mai bună versiune a ta. Află cum poți să-ți îmbunătățești calitatea vieții din cele cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei. 

The Rules of Thinking

The Rules of Thinking (Regulile vieții. Cod personal pentru a fi fericit și a avea succes) este una dintre cele mai bune cărți de dezvoltare personală pentru femei. Cartea scrisă de autorul Richard Templer vorbește despre ”regulile gândirii” care au fost scrise de-a lungul timpului de marii filosofi ai omenirii.

https://www.instagram.com/p/CDCDpoXhmvV/
Reclamă

El oferă un set de reguli care au la bază principii călăuzitoare astfel încât să poți lua cele mai bune decizii în situațiile din viața ta. Este o carte care te învață despre importanța compromisurilor, despre evitarea greșelilor care la prima vedere par insesizabile.

O lectură care te va ajuta să te dezvolți pe toate planurile corectând micile greșeli de zi cu zi. La finalul cărți, aceasta promite să te transforme într-o persoană capabilă să-și cunoască propria minte, scrie publicația HelloMagazine.com. O lectură deosebită, potrivită pentru a începe cu ea anul 2022.

You Are Powerful

Reclamă

You Are Powerful (Ești puternică) de Becki Rabin este cea de-a doua recomandare a noastră de pe lista de cărți de dezvoltare personal pentru femei. Aceasta vorbește despre filosofia manifestării. Cartea deschide calea către manifestare cu ajutorul unor principii de bază.

O lectură care promite să te ajute să descoperi cum să-ți schimbi viața mai ușor. Becki Rabin este un mentor recunoscut printre mulți oameni de afaceri în artele gândirii. Cartea sa devine practic un manual ajutător. Autorul vorbește despre greșelile care ne fac să ne autosabotam, dar și despre modul în care le putem corecta. Dacă vrei să faci o schimbare remarcabilă în viața ta în 2022, atunci aceasta este alegerea potrivită pentru tine.

Happy Planning

Happy Planning (Fericirea de a planifica) de Charlotte Plain este a treia recomandare din topul cu cele cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei. Cartea promite să ”aducă ordine în mijlocul haosului”. Astfel, autoarea oferă un ghid special conceput pentru cei care iubesc să organizeze și să plănuiască lucruri în viața lor. Lectura oferă toate instrumentele necesare pentru a avea cele mai bune rezultate.

Aceasta te va ajuta să înțelegi mai bine tainele și nevoia de a organiza din timp proiectele pe care le desfășori. La final vei învăța mai multe despre cum să risipești mai puțin și cum să economisești mai mulți bani. În plus, cartea oferă sfaturi importante despre modul de a te organiza pentru a avea mai mult timp liber. Fiecare capitol al cărții este dedicat unui anumit ”domeniu” din viață și astfel, Charlotte reușește să acopere o plajă largă de probleme.

Big Magic: How to Live a Creative Life and Let Go of your Fear

Big Magic: How to Live a Creative Life and Let Go of your Fear (Marea Magie: Cum să trăiești o viață creativă și să renunți la frică) de Elizabeth Gilbert este una dintre cele mai apreciate cărți de dezvoltare personală pentru femei. Cărțile acestei autoare au fost ani la rând inspirație pentru cititori din întreaga lume.

De data aceasta, ea împărtășește o parte din înțelepciunea sa despre creativitate cu publicul larg. Cartea este presărată cu povești reale din viața sa de zi cu zi. Totodată, Elizabeth a reunit mai multe povestiri ale oamenilor care au inspirat-o de-a lungul timpului. O carte care te va învăța să-ți înfrunți temerile și să fii din nou responsabilă și curajoasă. Este o lectură deosebită pentru o călătorie de explorare a sinelui. Descoperă mai multe cărți pe care ar trebui să le citești măcar o dată în viață.

Make Your Bed

Make Your Bed (Fă-ți Patul) este ultima noastră recomandare din lista de cărți de dezvoltare personală pentru femei. Scrisă de William H. McRaven, această lectură te va inspira să-ți schimbi complet viața. Cartea vorbește despre obiceiurile mărunte care pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării tale.

Autorul împărtășește cu cititorii săi cele zece principii care schimbă radical percepția asupra viitorului. Aceste zece filozofii promit să te ajute să treci peste provocările din carieră și viața de zi cu zi. Sunt lecții de bază care se pot implementa ușor în rutina ta zilnică. O carte remarcabilă, plină de sfaturi potrivite pentru anul 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×