Reclamă

Top 5 cărți de dezvoltare personală pentru femei. Idei de lectură pentru anul 2022

La începutul fiecărui an nou, oamenii din întreaga lume încearcă să-și seteze câteva obiective pe care să le atingă. În funcție de efortul pe care fiecare persoană îl depune, la final va trage linie și va număra câte reușite a avut. Ți-am pregătit o listă cu cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei care să te ajute să-ți atingi toate dorințele în anul 2022.

Publicat: 2 ianuarie 2022, 7:05 / Actualizat: 2 ianuarie 2022, 9:55
O femeie frumoasă, blondă, care stă în pat și poartă ochelari în timp ce citește una din cele cinci crăți de dezvoltare personală pentru femei
flă cum poți să-ți îmbunătățești calitatea vieții din cele cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei / Shutetrstock

Lectura este foarte important în dezvoltarea personală. O carte potrivită poate schimba radical modul în care percepi lume. Dacă vrei să-ți schimbi viața în bine, atunci poți apela la sfaturile specialiștilor din următoarele cărți.

Top 5 cărți de dezvoltare personală pentru femei

Un stil de viață sănătos trebuie să fie completat de o dietă echilibrată. Cu toate acestea, nu doar corpul trebuie hrănit pentru a avea cel mai bun randament pe parcursul vieții. Mintea are nevoie de surse de cunoaștere pentru a continua să se dezvolte armonios. Ți-am pregătit câteva cărți care să te ajute să-ți atingi mai ușor obiectivele în anul 2022. Lecturile acestea promit să-ți ofere cheia pentru a ajunge la cea mai bună versiune a ta. Află cum poți să-ți îmbunătățești calitatea vieții din cele cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei. 

The Rules of Thinking

The Rules of Thinking (Regulile vieții. Cod personal pentru a fi fericit și a avea succes) este una dintre cele mai bune cărți de dezvoltare personală pentru femei. Cartea scrisă de autorul Richard Templer vorbește despre ”regulile gândirii” care au fost scrise de-a lungul timpului de marii filosofi ai omenirii.

Reclamă

El oferă un set de reguli care au la bază principii călăuzitoare astfel încât să poți lua cele mai bune decizii în situațiile din viața ta. Este o carte care te învață despre importanța compromisurilor, despre evitarea greșelilor care la prima vedere par insesizabile.

O lectură care te va ajuta să te dezvolți pe toate planurile corectând micile greșeli de zi cu zi. La finalul cărți, aceasta promite să te transforme într-o persoană capabilă să-și cunoască propria minte, scrie publicația HelloMagazine.com. O lectură deosebită, potrivită pentru a începe cu ea anul 2022.

You Are Powerful

Reclamă

You Are Powerful (Ești puternică) de Becki Rabin este cea de-a doua recomandare a noastră de pe lista de cărți de dezvoltare personal pentru femei. Aceasta vorbește despre filosofia manifestării. Cartea deschide calea către manifestare cu ajutorul unor principii de bază.

O lectură care promite să te ajute să descoperi cum să-ți schimbi viața mai ușor. Becki Rabin este un mentor recunoscut printre mulți oameni de afaceri în artele gândirii. Cartea sa devine practic un manual ajutător. Autorul vorbește despre greșelile care ne fac să ne autosabotam, dar și despre modul în care le putem corecta. Dacă vrei să faci o schimbare remarcabilă în viața ta în 2022, atunci aceasta este alegerea potrivită pentru tine.

Happy Planning

Happy Planning (Fericirea de a planifica) de Charlotte Plain este a treia recomandare din topul cu cele cinci cărți de dezvoltare personală pentru femei. Cartea promite să ”aducă ordine în mijlocul haosului”. Astfel, autoarea oferă un ghid special conceput pentru cei care iubesc să organizeze și să plănuiască lucruri în viața lor. Lectura oferă toate instrumentele necesare pentru a avea cele mai bune rezultate.

Aceasta te va ajuta să înțelegi mai bine tainele și nevoia de a organiza din timp proiectele pe care le desfășori. La final vei învăța mai multe despre cum să risipești mai puțin și cum să economisești mai mulți bani. În plus, cartea oferă sfaturi importante despre modul de a te organiza pentru a avea mai mult timp liber. Fiecare capitol al cărții este dedicat unui anumit ”domeniu” din viață și astfel, Charlotte reușește să acopere o plajă largă de probleme.

Big Magic: How to Live a Creative Life and Let Go of your Fear

Big Magic: How to Live a Creative Life and Let Go of your Fear (Marea Magie: Cum să trăiești o viață creativă și să renunți la frică) de Elizabeth Gilbert este una dintre cele mai apreciate cărți de dezvoltare personală pentru femei. Cărțile acestei autoare au fost ani la rând inspirație pentru cititori din întreaga lume.

De data aceasta, ea împărtășește o parte din înțelepciunea sa despre creativitate cu publicul larg. Cartea este presărată cu povești reale din viața sa de zi cu zi. Totodată, Elizabeth a reunit mai multe povestiri ale oamenilor care au inspirat-o de-a lungul timpului. O carte care te va învăța să-ți înfrunți temerile și să fii din nou responsabilă și curajoasă. Este o lectură deosebită pentru o călătorie de explorare a sinelui. Descoperă mai multe cărți pe care ar trebui să le citești măcar o dată în viață.

Make Your Bed

Make Your Bed (Fă-ți Patul) este ultima noastră recomandare din lista de cărți de dezvoltare personală pentru femei. Scrisă de William H. McRaven, această lectură te va inspira să-ți schimbi complet viața. Cartea vorbește despre obiceiurile mărunte care pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării tale.

Autorul împărtășește cu cititorii săi cele zece principii care schimbă radical percepția asupra viitorului. Aceste zece filozofii promit să te ajute să treci peste provocările din carieră și viața de zi cu zi. Sunt lecții de bază care se pot implementa ușor în rutina ta zilnică. O carte remarcabilă, plină de sfaturi potrivite pentru anul 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry alături de Meghan Markle îmbrăcați pentru ceremonia de nuntă din anul 2018 în timp ce fac cu mâna publicului dintr-o trăsură
Divertisment
Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018
Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit...
2
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
3
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
4
Patrick Schwarzenegger la un eveniment public din anul 2019
Divertisment
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul...
5
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
PARTENERI
×