Reclamă

Mesaje de Anul Nou 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Cu doar câteva mesaje de Anul Nou 2024 îi poți bucura pe cei dragi. Cu ajutorul unor cuvinte bine alese și a unui text poți împărtăși celor dragi gândurile tale pentru anul nou care bate la ușă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 decembrie 2023, 7:16

În cazul în care nu mai ai inspirație sau nu știi ce să le scrii celor din familie și ce text să alegi pentru prieteni, ai mai jos o selecție de urări pe care le poți trimite printr-un mesaj text sau le poți posta în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Anul Nou 2024

Mesajele de Anul Nou pot fi multe. De la urări haioase, la texte siropoase, nimic nu e prea mult pentru trecerea în Noul An. Și pentru ca cei dragi să știe că ești cu gândul la ei, am făcut pentru tine o selecție cu câteva mesaje frumoase.

Orice ai alege, asigură-te că oamenii dragi știu că ești cu gândul la ei și că le dorești tot binele din lume.

Mesaje de Anul Nou 2024 pentru familie

Lasă-te curprinsă de magia sărbătorilor și deschide fereastra pentru ca Anul Nou să intre cu totul în casa ta. La mulți ani!

Reclamă

Crede în tine în Anul Nou. Nu uita să te bucuri de clipă ca și cum ar fi ultima și profită de toate oportunitățile care îți ies în cale. La mulți ani!

Îți doresc ca anul care ne bate la ușă să fie cartea succesului pentru tine. Pornește la drum cu cea mai mare încredere. La mulți ani!

Îți doresc să ai parte de o viață împlinită și să nu uiți că sunt mereu cu gândul la tine. Lasă deoparte grijile și supărările și privește cu optimism spre anul care vine. La mulți ani!

Reclamă

Ia cu tine în Noul An numai lucrurile bune și închide ușa în urma ta. Bucură-te de viitor. Îți doresc să ai parte de tot binele din lume. La mulți ani!

Ia cu tine voia bună, lumina în suflet și veselia. Bucură-te de fiecare zi așa cum numai tu știi să o faci. Fie ca Noul An să te bucure pe deplin. La mulți ani!

Mesaje de Anul Nou 2024 pentru prieteni

Nou este anul care vine, noi trebuie să fie și dorințele și idealurile tale. Primește cu drag urările mele călduroase. La mulți ani!

Fie ca în Noul An să culegi tot ce e mai frumos în viață. Bucură-te cu adevărat de tot ce te înconjoară și dă trecutul deoparte. La mulți ani!

Îți trimit cele mai frumoase și mai călduroase gânduri pentru 2024. Fie ca acest nou an să îți umple sufletul de bucurie și de voie bună. La mulți ani!

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât 2023, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări. Un An Nou Fericit!

Fie ca toate planurile tale să se împlinească în anul care vine. Liniștea din aceste zile să fie alături de tine pe viitor. La mulți ani!

Anul 2024 să fie pentru tine anul cel mai bogat în împliniri, aspirați, dorințe și sănătate. La mulți ani!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×