Reclamă

Mesaje de Dragobete 2024 pentru iubit. Idei de urări, felicitări și declarații romantice

Țara noastră are propria zi pentru îndrăgostiți, zi care este sărbătorită pe data de 24 februarie, la 10 zile după Ziua Îndrăgostiților. Și pentru că nu ai cum să nu celebrezi iubire alături de partener, ai mai jos o listă cu mesaje de Dragobete 2024 pentru iubit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 februarie 2024, 5:14

Sărbătoarea tradițională românească a iubirii se numește Dragobete, iar în ultimii ani ocupă în inima sărbătoriților un loc la fel de special ca Valentine's Day.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Dragobete 2024 pentru iubit

Cele mai multe cupluri aleg să sărbătorească oricare dintre sărbători, sau mai bine zis, pe ambele. Și dacă nu mai ai prea multe idei legate de cadoul pentru partener, îți lăsăm mai jos o listă cu mesaje de Dragobete.

Indiferent de statutul relației tale, partenerul sigur va aprecia cuvintele sincere despre iubirea dintre voi. Uneori, în fața unor sentimente curate și a unor vorbe frumoase, cadourile nici nu mai au valoare. Lasă-te inspirată de mesajele alese de noi.

Tu ești raza de lumină care îmi însenizează fiecare zi. De când sunt cu tine, sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Te iubesc!

Ești cel mai frumos bărbat și ai cel mai curat suflet. Iubirea ta o voi prețui toată viața și nu am de gând să te dezamăgesc niciodată. La mulți ani de Dragobete, iubitul meu!

Reclamă

Te iubesc și nu mă voi opri niciodată din a spune cu toată inima mea că ești o minune. Ai apărut în viața mea atunci când nu mă așteptam și vreau să-ți mulțumesc pentru asta. La mulți ani de Dragobete.

Te voi iubit la infinit și îți promit dragostea mea curată în fiecare secundă a vieții tale. La mulți ani!

De când ești tu în viața mea am cea mai mare motivație în tot și în toate. Tu ești omul de care aveam nevoie, iar iubirea ta îmi dă aripi să zbor. Te iubesc!

Reclamă

Urări de Dragobete pentru soț

Mă simt atât de binecuvântată că te am pe tine în viața mea încât nu am cuvinte să îți mulțumesc. Te iubesc cu fiecare zi mai mult.

Din clipa în care te-am văzut, sufletul meu s-a inundat de bucurie și lumină. Iubesc felul în care mă privești și îmi zâmbești și nu am cum să nu îți spun în fiecare zi cât de mult te iubesc.

Tu ai adus zâmbetul și dragostea în viața mea. Tu m-ai învățat să iubesc cu adevărat și să vreau să mă las iubită. Ești toată viața mea și pentru asta îți mulțumesc.

Când te-am cunoscut pe tine mi-am dat seama că nu știam ce este iubirea. Împlinirea și fericirea sunt sentimentele care descriu cel mai bine ce însemni tu pentru mine. La mulți ani de Dragobete.

A iubi înseamnă a dărui, iar eu sunt dispusă să îți dăruiesc ție azi cel mai sincer Te iubesc pe care l-ai auzit vreodată. Te iubesc, dragul meu soț. La mulți ani de Dragobete.

Azi este ziua în care vreau să-ți reamintesc cât de mult însemni tu pentru mine. Ești cel mai bun soț, cel mai bun tată, cel mai bun om pe care îl cunosc. Îți mulțumesc și vreau să nu uiți niciodată cât de mult te iubesc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×