Reclamă

Cadouri de Dragobete în funcție de zodie. Cum poți surprinde persoana iubită

Dacă ai rămas în pană de idei, îți recomandăm ca anul acesta să faci lucrurile diferit. Cadouri de Dragobete în funcție de zodie, potrivite pentru persoana iubită. Cu siguranță nu vei da greși, iar reacțiile vor fi pe măsura așteptărilor.

Publicat: 23 februarie 2023, 17:01

Ești în criză de timp și nu știi ce să alegi? Cadourile potrivite sunt cele făcute din suflet. Dacă este vorba de un obiect cu semnificație, poți spune că ai tras lozul câștigător. În mod evident, poți finisa orice idee de cadou în funcție de personalitatea ta sau a celui care primește darul. De asemenea, experiențele de neuitat sunt printre cele mai frumoase cadouri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cadouri de Dragobete în funcție de zodie

Anul acesta poți aborda o variantă mai deosebită pentru a surprinde persoana iubită. Alege cadouri de Dragobete în funcție de zodie pentru partenerul tău. Ținând cont de caracterul și plăcerile fiecărui nativ din zodiac, astrologii au realizat o listă perfectă cu atenții potrivite oricăror dorințe.

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt guvernați de planeta Marte. Berbecii sunt zodii de foc, neînfricați și cu un spirit aventuros greu de egalat. Așadar, un cadou potrivit pentru un nativ din zodia Berbec poate fi un bilet spre o destinație inedită.

De asemenea, Berbecii sunt și personalități devotate muncii, motiv pentru care, o cămașă dintr-un material rafinat și elegant le-ar prinde foarte bine de Dragobete.

Reclamă

Taur

Taurii sunt zodii senzuale, iubitoare și apreciative. De aceea, un cadou potrivit de Dragobete pentru un nativ din zodia Taur ar putea fi un parfum de înaltă calitate, scrie Hallmark.com.

Dacă această variantă nu este tocmai ce căutai, încearcă să alegi un cadou care să spună ceva despre relația voastră. Pregătește-i ceva făcut chiar de tine. De la bijuterii bărbătești până la un album creativ cu fotografiile voastre.

Reclamă

Gemeni

Din lista de cadouri de Dragobete în funcție de zodie nu pot lipsi voucherele pentru programe de relaxare. Gemenii sunt zodii foarte muncitoare care abia așteaptă, la finalul zilei, să se refacă.

De aceea, ai putea alege pentru partenerul din zodia Gemeni un bilet la un centru spa. Vă veți odihni și vă veți încărca bateriile împreună.

Rac

Racul este o personalitate sensibilă care iubește să fie îndrăgostit. Îi poți face un cadou simbolic, subliniind povestea voastră de iubire sau oferă-i o experiență romantică acasă. Ascunde niște bilețele cu mesaje de dragoste prin casă, folosește playlist-ul vostru preferat și petreceți timp împreună. O cină romantică va fi mereu o idee apreciată de nativii din zodia Rac.

Leu

Leii sunt zodii extravagante, cărora le place să iasă în evidență. Un cadou potrivit de Dragobete ar putea fi un ceas vintage, extrem de elegant și impunător. De asemenea, Leii apreciază lucrurile de calitate, așadar, niște discuri de vinil cu muzica preferată vor fi cu adevărat speciale, potrivit Glamour.com.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste și pline de surprize. Adoră să facă lucrurile fără ajutorul altcuiva și apreciază obiectele minimaliste. De Dragobete, poți oferi unui nativ din zodia Fecioară un cadou simbolic, realizat chiar de tine sau un bilet la o piesă de teatru, căci adoră arta și cultura.

Balanță

Balanțele sunt zodii cărora le place să-i impresioneze pe alții prin calitățile lor. De aceea, un cadou potrivit pentru nativul din zodia Balanță este un articol vestimentar creativ, care să atragă atenția celor care îl privesc. Poate fi vorba de un mesaj amuzant sau un personaj animat, apropiat de caracterul nativului Balanță.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion iubesc luxul și sunt greu de mulțumit. Chiar sunteți împreună de mult timp și știi totul despre partenerul tău, va fi greu să îl surprinzi. Oferă-i un card cadou la unul dintre magazinele preferate și lasă-l să decidă singur care este cel mai bun cadou de Dragobete.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător este guvernat de planeta Jupiter. Este pozitiv și optimist, indiferent de dificultățile vieții. Săgetătorii nu adoră nimic mai mult decât excursiile în jurul lumii. Vor să călătorească peste mări și țări și să aibă experiențe de neuitat. Rezervă pentru weekend-ul acesta o cameră într-o locație inedită și bucurați-vă de momente romantice împreună.

Capricorn

O idee excelentă de cadou pentru acești nativi este un articol vestimentar pentru sport. Capricornii sunt firi active, cărora le place să se mențină în formă. De aceea, s-ar putea să-l surprinzi pe partener oferindu-i dispozitive de ultimă generație potrivite pentru activitățile sportive.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt spontani și distractivi. De Dragobete poți oferi în dar o ieșire la unul dintre restaurantele preferate ori câteva zile într-o stațiune montană, cu cortul. Va fi o experiență unică, de neuitat și potrivită pentru o persoană căreia îi place natura.

Pești

Peștii iubesc să se relaxeze. Motiv pentru care, din lista de cadouri de Dragobete în funcție de zodie nu poate lipsi un bilet la un centru spa. O sesiune de masaj, băi sărate și câteva minute petrecute în saună vor fi cadoul potrivit pentru nativul din zodia Pești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×