Reclamă

Mesaje de Dragobete 2023. Declarații de dragoste pentru data de 24 februarie

Dragobetele este ziua iubirii în România. Sărbătoarea are o dată fixă, pe 24 februarie, zi în care toți cei care au partenere de cuplu își pot arăta iubirea prin mesaje, cadouri și surprize. Dacă ai rămas fără inspirație, ai mai jos o listă cu mesaje de Dragobete 2023.

Publicat: 24 februarie 2023, 6:33

Potrivit alba24.ro, Dragobetele era numit și Năvalnicu sau Logodnicul Păsărilor. Acesta este un zeu al dacilor, care se sărbătorea în Muntenia, Dobrogea, Oltenia şi Transilvania, pe o dată fixă. În trecut, data varia de la o zonă la alta între 24 februarie şi 28 februarie, 1 martie şi 25 martie.

Mesaje de Dragobete 2023

Cu toate acestea, Dragobetele a fost mereu considerat zeul dragostei și al bunei dispoziții în România. Sărbătoarea are ca temă principală iubirea, distracția și buna dispoziție, așa că ai mai jos o serie de mesaje de dragobete 2023 pe care să i le dai persoanei iubite.

Mesaje de Dragobete 2023 pentru soț

Te iubesc în fiecare clipă a vieții mele și știu că tot ce este iubit este și cel mai frumos de pe pământ. Îți promit să te iubesc și mai mult de acum înainte.

Sunt cu tine în fiecare clipă a vieții tale și am ajuns să cred că am fost creată ca să te iubesc cel mai mult pe acest pământ. Ești totul pentru mine și nu îmi văd viața fără tine. Nu uita niciodată că ești cel mai important om pentru mine.

Reclamă

Oricât de multe cadouri vei primi în viața ta, să știi că eu am grijă de cel mai de preț. Iubirea mea pentru tine nu poate fi măsurată și sunt cea mai fericită alături de tine. Te iubesc.

Îmi doresc să-ți spun în fiecare zi cât de mult de iubesc, dar uneori nu îmi ajunge timpul. Profit de această zi ca să-ți reamintesc că ești mereu în gândul meu și nu aș putea să mai trăiesc fără tine și iubirea ta.

Opt litere, două cuvinte, un singur înţeles: Te iubesc! Te iubesc românește de Dragobete!

Reclamă

Mesaje de Dragobete 2023 pentru iubit

E Dragobetele. Iubirea nu se poate descrie în cuvinte, ea este despre sentimente, priviri și respect. Promit să am grijă de toate acestea cât timp ești tu lângă mine.

Dacă cineva îți spune te iubesc tu să-i spui că minte. Iubirea nu se spune ci se simte. De Dragobete noi sărbătorim ziua iubirii noastre.

Tu îmi luminezi ziua, ești comoara vieții mele. Mă văd lângă tine pentru tot restul vieții și lângă tine vreau ca viața mea să fie cea mai frumoasă. Te iubesc așa cum nu am mai făcut-o niciodată.

Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt lângă tine. La Mulți ani de Dragobete!

Te iubesc din toată inima și cu toată ființa mea. O secundă fără tine e o eternitate și nu vreau să te pierd niciodată.

Te iubesc pentru că eu nu știu ce înseamnă singurătatea de când ești tu în viața mea. Te iubesc pentru că nu-mi văd viața fără tine. Te iubesc și vreau să-ți spun că dragostea noastră e definiția fericirii eterne.

Alături de mesajul emoționant, alege și un cadou simbolic pentru iubitul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×