Reclamă

Mesaje de Dragobete 2023. Declarații de dragoste pentru data de 24 februarie

Dragobetele este ziua iubirii în România. Sărbătoarea are o dată fixă, pe 24 februarie, zi în care toți cei care au partenere de cuplu își pot arăta iubirea prin mesaje, cadouri și surprize. Dacă ai rămas fără inspirație, ai mai jos o listă cu mesaje de Dragobete 2023.

Publicat: 24 februarie 2023, 6:33

Potrivit alba24.ro, Dragobetele era numit și Năvalnicu sau Logodnicul Păsărilor. Acesta este un zeu al dacilor, care se sărbătorea în Muntenia, Dobrogea, Oltenia şi Transilvania, pe o dată fixă. În trecut, data varia de la o zonă la alta între 24 februarie şi 28 februarie, 1 martie şi 25 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Dragobete 2023

Cu toate acestea, Dragobetele a fost mereu considerat zeul dragostei și al bunei dispoziții în România. Sărbătoarea are ca temă principală iubirea, distracția și buna dispoziție, așa că ai mai jos o serie de mesaje de dragobete 2023 pe care să i le dai persoanei iubite.

Mesaje de Dragobete 2023 pentru soț

Te iubesc în fiecare clipă a vieții mele și știu că tot ce este iubit este și cel mai frumos de pe pământ. Îți promit să te iubesc și mai mult de acum înainte.

Sunt cu tine în fiecare clipă a vieții tale și am ajuns să cred că am fost creată ca să te iubesc cel mai mult pe acest pământ. Ești totul pentru mine și nu îmi văd viața fără tine. Nu uita niciodată că ești cel mai important om pentru mine.

Reclamă

Oricât de multe cadouri vei primi în viața ta, să știi că eu am grijă de cel mai de preț. Iubirea mea pentru tine nu poate fi măsurată și sunt cea mai fericită alături de tine. Te iubesc.

Îmi doresc să-ți spun în fiecare zi cât de mult de iubesc, dar uneori nu îmi ajunge timpul. Profit de această zi ca să-ți reamintesc că ești mereu în gândul meu și nu aș putea să mai trăiesc fără tine și iubirea ta.

Opt litere, două cuvinte, un singur înţeles: Te iubesc! Te iubesc românește de Dragobete!

Reclamă

Mesaje de Dragobete 2023 pentru iubit

E Dragobetele. Iubirea nu se poate descrie în cuvinte, ea este despre sentimente, priviri și respect. Promit să am grijă de toate acestea cât timp ești tu lângă mine.

Dacă cineva îți spune te iubesc tu să-i spui că minte. Iubirea nu se spune ci se simte. De Dragobete noi sărbătorim ziua iubirii noastre.

Tu îmi luminezi ziua, ești comoara vieții mele. Mă văd lângă tine pentru tot restul vieții și lângă tine vreau ca viața mea să fie cea mai frumoasă. Te iubesc așa cum nu am mai făcut-o niciodată.

Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt lângă tine. La Mulți ani de Dragobete!

Te iubesc din toată inima și cu toată ființa mea. O secundă fără tine e o eternitate și nu vreau să te pierd niciodată.

Te iubesc pentru că eu nu știu ce înseamnă singurătatea de când ești tu în viața mea. Te iubesc pentru că nu-mi văd viața fără tine. Te iubesc și vreau să-ți spun că dragostea noastră e definiția fericirii eterne.

Alături de mesajul emoționant, alege și un cadou simbolic pentru iubitul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×