Reclamă

Mesaje de Sfânta Maria 2021. Urări pentru cei care își serbează onomastica

Sunt peste 2,2 milioane de români care își serbează onomastica pe data de 15 august. Din acest număr, peste 1,8 milioane sunt femei, potrivit alba24.ro. Dacă ai persoane dragi pe care vrei să le sărbătorești în această zi, iată cele mai frumoase Mesaje de Sfânta Maria 2021.

Publicat: 14 august 2021, 6:33

Ai în preajma ta oameni cu numele de Maria, Marin, Mariana, sau derivate din acestea, atunci trebuie să le trimiți cele mai sincere și frumoase mesaje de la mulți ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care ai rămas fără inspirație, venim în ajutorul tău cu mesaje de Sfânta Maria 2021.

Mesaje de Sfânta Maria 2021

Potrivit libertatea.ro, de Sfânta Maria își sărbătoresc onomastica persoanele care poartă numele de Marian, Marin, Mioara, Mia, Maricica, Marița, Marina, Marilena, Mari, Mărioara, Meri, Măriuța, Mara, Marioara, Marusia, Ana-Maria, Mimi, Marinel.

Sunt însă și persoane cu numele de Marius care aleg să-și serbeze ziua de nume pe data de 15 august, dar publicația mai sus menționată spune că Marius vine de la Zeul Mars și nu este derivat din Maria.

Dacă ai persoane dragi cu numele de Maria, Marian, sau derivate de la aceste nume, atunci le poți trimite cele mai frumoase mesaje de la mulți ani.

Reclamă

Urări pentru cei care își serbează onomastica pe 15 august

La mulți ani de ziua numelui tău. Să ai parte numai de fericire și bucurie în viață. Sănătate și toate cele bune.

Azi este o zi specială pentru tine. Îți doresc să ai parte numai de bucurie și de iubire. La mulți ani de Sfânta Maria!

Reclamă

Toată fericirea din lume să ajungă la tine în ziua în care îți serbezi numele. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani!

În ziua Sfintei Mării să se răsfrângă asupra ta toată bunăatea, dragostea și fericirea. La mulți ani, om bun!

Este ziua numelui tău. Este o zi în care nu trebuie să existe urmă de tristețe sau de lacrimi. Fii bucuroasă pentru ceea ce ai și pentru oamenii din jurul tău. La mulți ani!

Îți doresc o zi minunată de Sfânta Maria! Fie ca toate lucrurile frumoase din această zi să fie cu tine mereu. La mulți ani!

Numele tău este simplu și frumos, cu o semnificație aparte. Îți doresc să ai parte de toată fericirea din lume! La multi ani, om drag sufletului meu!

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porți, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească pașii si sa-ti lumineze calea! La mulți ani fericiți și împliniți!

Astăzi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La mulți ani, Maria!

O zi frumoasă! Este ziua numelui tău. Să te bucuri de viață, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani, Maria!

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele și să ai parte numai de fericire.

Este cea mai frumoasă zi din tot anul fiindcă este ziua ta! La mulți ani fericiți și împliniți, dragă Maria!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc la mulţi ani din toată inima. Ești o persoană minunată, care îmi bucură inima de fiecare dată. La mulți ani!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×