Reclamă

Mesaje de Sfântul Ștefan. Idei de urări pentru familie și prieteni

În cea de-a treia zi a Crăciunului, pe data de 27 decembrie, este sărbătorit Sfântul Ștefan. Este primul martir creștin care a fost condamnat la moarte de iudei în Ierusalim pentru că a mărturisit despre credința în Iisus. Dacă ai printre apropiați oameni care îi poartă numele, iată câteva mesaje de Sfântul Ștefan.

Publicat: 26 decembrie 2021, 7:03
Felicitare cu decorațiuni de Crăciun și brad pentru sărbătoriții de Sfântul Ștefan
În cea de-a treia zi a Crăciunului, pe data de 27 decembrie, este sărbătorit Sfântul Ștefan / Shutterstock

Pe data de 27 decembrie sunt sărbătoriți cei care poartă numele de Ștefania, Ștefan, Istvan Fănel, Ştefănel, Ștefănuț, Fane, Ştefana, Fănica, Fănuța, Fana și derivate din acestea. Potrivit libertatea.ro, peste 500 000 de oameni sunt sărbătoriți în România în a treia zi de Crăciun.

Iată aici și o listă cu mesaje de la mulți ani pentru o aniversare.

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru familie

Dacă ai printre prieteni sau în familie oameni care poartă numele enumerate mai sus, atunci iată câteva Mesaje de la mulți ani pentru Sfântul Ștefan.

1. Îți urăm să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos. Visele să devină realitate, iar gândurile bune să te însoțească mereu. La mulți ani, Ștefan / Ștefania!

2. Fie ca în această zi sfântă să ai parte numai de fericire și de bucurie. Îți urez ca tot ce ți-ai propus să se împlinească și să ai aproape numai oameni care te iubesc cu adevărat! La mulți ani!

Reclamă

3. Sper să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine. Îți trimit virtual numai gânduri bune și o grădină plină cu flori. Să ai mereu inima plină de speranță. La mulți ani!

4. Sper să ai parte de tot norocul din lume pentru că meriți doar ce e mai bun și mai frumos. Să trăiești fiecare clipă la intensitate maximă și să nu ai niciodată parte de regrete. La mulți ani, Ștefan / Ștefania!

5. Scriu cuvinte simple, dar îți urez mulți ani înainte, om minunat. Să ai parte numai de împliniri și să rămâi același om bun și frumos pe care l-am cunoscut. La mulți ani, Ștefan / Ștefania!

Reclamă

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru prieteni

1. Cu puterea și înțelepciunea ta ai reușit să-i faci pe cei din jur mai fericiți și mai împliniți. Să ai parte numai de bunătate, dragoste și frumusețe pentru că le meriți din plin pe toate. La mulți ani, Ștefan / Ștefania!

2. La mulți ani! De ziua ta, Sfântul Ștefan să te poarte pe cele mai înalte culmi, să îți de puterea să lupți pentru tot ceea ce ți-ai propus, iar cei dragi să-ți ofere numai bucurie și împliniri. La mulți ani, Ștefan / Ștefania!

3. Toți îți vor transmite azi numai gânduri bune și fericire. Eu îți urez un sincer la mulți ani, împlinire și o mulțime de pupici. Fie ca Sfântul Ștefan să îți dea în viață tot ce îți dorești.

4. La mulți ani Ștefan / Ștefania! Sufletul să-ți rămână deschis și să găsești mereu calea spre fericire. Știu că ai planuri mărețe, așa că eu îți sunt alături să te ajut să le împlinești.

5. Sfântul Ştefan căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace. La mulți ani cu multe împliniri și momente frumoase. Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare și să ai inimă plină de speranță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
2
Adele într-un sacou alb în timp ce este invitată la o emisiune, a anunțat amânarea concertelor
Divertisment
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Cântăreața a dat vestea printr-un videoclip emoționant
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Vestea a fost oferită de cântăreață printr-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fanii artistei au fost anunțați cu doar 24 de ore...
3
Katy Perry și Orlando Bloom pe covorul roșu la Hollywood
Divertisment
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere alături de prietenii lor. Cum au fost surprinși în Las Vegas
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere în Las Vegas alături de prietenii lor. Cuplul de îndrăgostiți a fost urmărit la fiecare pas de paparazii prezenți. De data aceasta cei doi...
4
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
5
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
PARTENERI
×