Reclamă

Mesajul Sarei Carbonero după ce a părăsit spitalul în care a fost operată. Ce a spus despre actualul ei iubit, Nacho Taboada

„Acest videoclip este de ieri, la câteva minute după ce am fost externată din spital”, a scris Sarah Carbonero pe rețelele sociale. Fraza de mai sus face parte din mesajul Sarei Carbonero după ce a părăsit spitalul în care a fost operată. Jurnalista, care a fost diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu trei ani, a dat detalii despre cea mai recentă vizită a sa la spital.

Publicat: 2 decembrie 2022, 12:49

"Când fericirea nu mi-a încăput în piept pentru simplul fapt că am simțit din nou aerul pe față. Am putut să respir și să mă bucur de un alt apus de soare", a adăugat fosta soție a lui Iker Casillas despre videoclipul în care apare în mașină, cu geamul în jos, bucurându-se de aerul care-i curge pe față în timp ce își mișcă părul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul Sarei Carbonero după ce a părăsit spitalul

Ea a dezvăluit apoi că este „bine” și le-a mulțumit fanilor săi pentru tot sprijinul primit: „Sunt foarte bine. Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care v-ați îngrijorat, pentru afecțiunea primită în aceste zile. Mă copleșesc și în același timp mă umplu de energie pentru a continua”.

Desigur, din mesajul său nu au lipsit cuvintele de mulțumire adresate echipei medicale: „Vă rog să transmiteți acest mesaj de mulțumire, atât medicilor de la Clínica Universidad de Navarra, încă o dată, pentru că au avut grijă de mine în aceste zile”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cuvintele pe care toți le așteptau de la ea

Vedeta nu i-a uitat nici pe cei dragi, care i-au fost alături în această săptămână, în cele mai grele momente din ultimii ani: „Poporului meu, celor obișnuiți, acelui mic grup de oameni care nu mi-au dat drumul la mână nici măcar pentru o secundă. Asta m-a făcut conștientă de cât de puternice sunt ființele umane dacă sunt înconjurate de iubire”.

Pe de altă parte, ea a subliniat că muzica a fost esențială în perioada recuperării sale: „Nu vreau să prelungesc mai mult, așa cum spune melodia care m-a însoțit și m-a salvat în aceste zile de complicate”.

Reclamă

De asemenea, Sara a mai spus că a învățat o lecție grozavă în aceste zile: „Am rămas și cu o frază de la unul dintre medicii mei care va fi mantra mea de astăzi: Fiecare zi are dorința ei. Fie ca toți să reușim să o găsim în lucrurile mărunte.”

Astfel, prezentatoarea Radio Marca crede că lucrurile importante sunt de fapt detaliile. Aceleași pe care uneori nu le prețuim suficient din cauza rutinei aglomerate. Sara evidențiază gesturile și bunele intenții ale rudelor. De asemenea, afecțiunea copiilor ei, Martín y Lucas și sprijinul necondiționat al iubitului ei, compozitorul Nacho Taboada.

Reclamă

„Detaliile sunt într-o familie necondiționată, într-o mână care te ține strâns în timp ce cântă acordurile de chitară ale melodiei tale preferate pentru a te face să adormi, o voce care îți citește ziarul în fiecare dimineață, brațe ferme care susțin ca tu să te ridici din nou și să faci plimbări în cerc prin coridoarele spitalului. Niște copii care te așteaptă acasă cu brațele deschise și tabla plină de mesaje. Niște prieteni care iau primul avion să-ți aducă niște flori și o mână de zâmbete”, a mai adăugat Sara.

Pe cine a avut Sara alături în acele clipe dificile

Prin urmare, după această nouă încercare, ea are doar cuvinte de recunoștință pentru că s-a simțit atât de susținută și iubită: „Mă simt liniștită și recunoscătoare față de viață. Aceste încercări care ne localizează din nou și ne amintesc de ceea ce este cu adevărat important. Ne fac puțin mai înțelepți și ne învață să trăim la zi, să îmbrățișăm incertitudinea.”

În cele din urmă, ea a mai transmis un mesaj important. „Aveți încredere, iubiți și amintiți-vă că afecțiunea este ceea ce este contează cu adevărat. Trebuie să fim întotdeauna buni cu ceilalți pentru că nu știm niciodată bătălia pe care o duce fiecare”.

Carbonero a primit sprijinul unor prieteni celebri precum Paula Echevarria, Ana Milan, Bibiana Fernandez, Charlotte Sliding, Rossy de Palma, Raquel Merono, Carmen Chaparro, Mercedes Dear, Rachel Perera, Daniel Martin, Eva Gonzalez, Alvaro de Luna o Cinci.

De asemenea, un mesaj special a venit de la Ana Obregon, care și-a pierdut fiul de cancer în mai 2020: „Sara, ești un alt exemplu al celor care duc această bătălie sângeroasă. Ne dai lecții de viață în fiecare secundă. Nu-ți trimit putere, puterea este să ridici greutăți. Vă trimit încurajare, energie, lumină și iubire. Vei continua să dansezi multă vreme pe cel mai frumos acord din viață: iubirea”.

Oamenii care au stat alături de ea în spital

Cei care i-au fost alături Sarei sunt mama ei (Goyi Arevalo), sora lui (Irene), iubitul ei și cea mai bună prietenă, Isabel Jimenez, de la Telecinco News. Casillas a fost informat constant de evoluția ei. Acesta se află în Qatar cu o delegație TVE pentru Cupa Mondială din 2022. Cei doi fii ai săi au rămas la Madrid, în grija rudelor.

Sara a fost diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu trei ani și apoi a primit tratament cu chimioterapie. Acel an a fost deosebit de dificil pentru familia Casillas Carbonero. Cu câteva săptămâni înainte de diagnosticul Sarei, fostul portar de la Real Madrid a suferit un infarct. Acest lucru l-a împiedicat să continue să joace pentru Porto.

Ei au revenit la Madrid în 2020 după ce fostul portar s-a retras din fotbal. Din păcate, cei doi și-au anunțat despărțirea câteva luni mai târziu, în martie 2021. De câteva luni, jurnalista se întâlnește cu Taboada, căreia îi dedică acum aceste cuvinte tandre în mesajul ei.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×