Reclamă

Stella Williams e criticată în mediul online pentru felul în care arată burta ei. Cum arată modelul plus-size când poartă pantaloni strâmți

Stella Williams e criticată în mediul online pentru felul în care arată burta ei. Modelul plus-size susține că sunt mulți cei care comentează că burta ei arată ca un posterior când poartă pantaloni strâmți.

Publicat: 19 noiembrie 2022, 7:52

Stella se apără în mod constant în videoclipuri, inclusiv în unul în care a explicat că nu a primit un apel înapoi de la casting-ul Good American al lui Khloe Kardashian.

Stella Williams e criticată în mediul online

În videoclipul, postat săptămâna aceasta, Williams a purtat un crop top alb, decoltat, cu pantaloni verzi în două tonuri. „Ummm, pantalonii nu sunt foarte măgulitoari”, a scris un utilizator.

Williams a făcut ulterior un videoclip, îmbrăcată în aceeași ținută în care a spus: „Dacă m-aș opri și m-aș gândi la ceea ce este pentru lume de fiecare dată când m-aș îmbrăca, aș fi nefericită. Chiar dacă toți mă urăsc, eu sunt fericită”, a adăugat ea, potrivit nypost.com.

„Cred că pantalonii au nevoie doar de o lenjerie modelatoare. Îmi plac foarte mult culorile și liniile”, a sugerat un alt internaut.

Reclamă

„Nu ai niciodată nevoie de îmbrăcămintea modelatoare”, a răspuns Williams într-un alt clip. „Singurul lucru de care ai nevoie este să te simți bine în ținutele tale! Învață ce înseamnă dragostea de sine și tratează îmbrăcămintea modelată ca o opțiune.”

Pentru a nu intra din nou în atenția fanilor, ea a făcut un alt videoclip. De data aceasta, ea a dezvăluit că pantalonii ei verzi s-au vândut rapid la magazin odată ce le-a spus fanilor ei de unde să-i ia.

„Deci, dacă ai fost influențat, îmi pare rău”, a zâmbit ea.

Reclamă

Stella Williams vrea să participe la emisiunea lui Khloe

În cele din urmă, Williams și-a informat fanii cu lacrimi în ochi că a primit o invitație pentru a fi luată în considerare pentru echipa lui Khloe Kardashian, după ce s-a gândit că toate e-mailurile de acceptare au fost deja trimise.

Khloe Kardashian are nevoie de modele care să-i promoveze brand-ul de haine. Așa își descrie vedeta echipa pe site-ul său: „De la bun început am îmbrățișat pozitivitatea corpului și am muncit din greu pentru a fi un brand care dă putere femeilor, susținând și inspirând încredere. Intenția noastră a fost întotdeauna să redefinim ceea ce este prețuit sau chiar permis în modă prin distrugerea barierelor și provocând normele învechite. Facem acest lucru promițând incluziune în design-urile noastre, dar ne dorim, de asemenea, ca mesajul și mișcarea noastră să fie reprezentate de femei adevărate – ECHIPA noastră BUNĂ!”.

„Bănuiesc că voi merge la New York duminică”, a spus Williams printre lacrimi.

„Felicitări, ești o persoană atât de frumoasă și necesară în această lume. Fie ca zilele tale să fie pentru totdeauna binecuvântate”, a comentat un susținător.

„Felicitări și pentru felul în care ai gestionat respingerea inexistentă, la fel ca o Zeiță. Ești demnă de asta”, a lăudat-o un altul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×