4 metode de curățenie care nu dau întotdeauna rezultate

Există nenumărate mituri despre anumite metode de curățenie care promit să te scape de probleme în câteva clipe. Totuși , câte dintre aceste trucuri magice funcționează și câte sunt de fapt promisiuni deșarte. Curățenia de primăvară te-a forțat în mod cert să apelezi și tu la una sau două metode de curățenie fermecate.

Publicat: 27 iunie 2021, 8:48

Cu siguranță și tu îți dorești să faci curățenia mai rapidă, dar nu întotdeauna sfaturile de pe internet dau rezultate. În fapt, multe dintre aceste metode sunt doar trucuri care îți vor provoca mai multe bătăi de cap. Chiar dacă internetul este plin cu sfaturi utile și mituri îmbrăcate frumos, e timpul să-ți iei carnețelul și să notezi care sunt metodele de curățenie reale.

Metode de curățenie care promit rezultate miraculaose

Orice femeie își dorește o baghetă vrăjită ajunci când sție că trebuie curățată casa. Poate n-ai avut timp sau nu ți-a făcut plăcere și acum lucruile tale așteaptă în dezordine. În mod cert va trebui să te ocupi la un moment dat de ele, iar acel moment se apropie vertiginos.

Dacă vrei să-ți scrutezi timpul și efortul depus, poți apela la câteva trucuri de curățenie. Totuși e important să știi că multe dintre ele promit rezultate care nu vor avea cum să apară. Iată câteva metode de curățenie care nu dau întotdeauna rezultate.

Curățarea bureților la microunde.

Sigur ai auzit în această perioadă că temperaturile înalte ucid bacteriile. Una dintre metodele miraculoase de curățenie presupune să-ți pui bureții de vase într-un bol cu apă pe care să-i bagi ulterior la microunde. Ca multe alte trucuri de pe internet, s-ar putea să observi că nu va da roade.

Temperaturile înalte distrug într-adevăr o parte din bacteriile de pe suprafața bureților. Cu toate acestea, studii recente au demonstrat faptul că nu toate bacteriile se vor face nevăzute după ce au trecut pe sub microunde.

În plus, dacă bureții nu sunt puși în apă, iar temperatura nu e setată corespunzător, aceștia ar putea lua foc. Există multe metode de curățenie care te pot pune în pericol dacă nu sunt aplicate în mod corect.

Spray-ul de păr care îndepărtează cerneala

O suprafață pătată de cerneală este coșmarul oricărei femei. Printre multe metode de curățenie se numără folosirea unui spray de păr pentru îndepărtarea petelor de cerneală.

Ce nu știu multe femei este că acest truc și-a atins termenul de valabilitate. Astăzi un spray de păr nu mai are o concentrație de alcool atât de mare, prin urmare folosirea lui doar o să înrăutățească situația. Lasă acest truc de-o parte și folosește în schimb un produs cu o concentrație de alcool mai ridicată.

Folosirea de sare la fiecare spălare

Un alt mit este acela că sarea pusă în mașina de spălat o să prevină amestecarea culorilor de pe haine în timpul spălarii. Printre alte metode de curățenie discutate pe inernet se numără folosirea de sare la spălare, cercetările arată totuși că sarea nu are niciun efect în timpul spălării.

Există alte metode mai utile pentru a-ți salva hainele preferate. Dacă timpul nu-ți permite să treci prin ele, atunci poți apela cu încredere la servețelele anti-transfer. Rezultatele lor vor fi întotdeauna vizibile. În plus, pe lângă folosirea unor trucuri magice, ceea ce te va ajuta cu adevărat este să-ți păstrezi mașina de spălat curată.

Detergentul în exces va curăța în profunzime

Curățarea hainelor este cu adevărat importantă. Însă din dorința de a face lucrurile cum trebuie, multe femei apelează la metode de curățenie care nu dau întotdeauna roade. Un mit care circulă în rândul doamnelor este legat de folosirea în exces a detergentului de haine.

Chair dacă hainele tale vor avea un miros mult mai puternic, la final vei observa reziduri lipicioase cauzate de detergentul în exces. În loc să adaugi mai mult detergent la spălare, încearcă să folosești unul de o mai bună calitate. Hainele tale își vor recăpăta aspectul inițial, iar tu te vei bucura de o ținută fermecătoare.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe companii și a devenit celebră...
PARTENERI
×