Reclamă

4 metode de curățenie care nu dau întotdeauna rezultate

Există nenumărate mituri despre anumite metode de curățenie care promit să te scape de probleme în câteva clipe. Totuși , câte dintre aceste trucuri magice funcționează și câte sunt de fapt promisiuni deșarte. Curățenia de primăvară te-a forțat în mod cert să apelezi și tu la una sau două metode de curățenie fermecate.

Publicat: 27 iunie 2021, 8:48

Cu siguranță și tu îți dorești să faci curățenia mai rapidă, dar nu întotdeauna sfaturile de pe internet dau rezultate. În fapt, multe dintre aceste metode sunt doar trucuri care îți vor provoca mai multe bătăi de cap. Chiar dacă internetul este plin cu sfaturi utile și mituri îmbrăcate frumos, e timpul să-ți iei carnețelul și să notezi care sunt metodele de curățenie reale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metode de curățenie care promit rezultate miraculaose

Orice femeie își dorește o baghetă vrăjită ajunci când sție că trebuie curățată casa. Poate n-ai avut timp sau nu ți-a făcut plăcere și acum lucruile tale așteaptă în dezordine. În mod cert va trebui să te ocupi la un moment dat de ele, iar acel moment se apropie vertiginos.

Dacă vrei să-ți scrutezi timpul și efortul depus, poți apela la câteva trucuri de curățenie. Totuși e important să știi că multe dintre ele promit rezultate care nu vor avea cum să apară. Iată câteva metode de curățenie care nu dau întotdeauna rezultate.

Curățarea bureților la microunde.

Sigur ai auzit în această perioadă că temperaturile înalte ucid bacteriile. Una dintre metodele miraculoase de curățenie presupune să-ți pui bureții de vase într-un bol cu apă pe care să-i bagi ulterior la microunde. Ca multe alte trucuri de pe internet, s-ar putea să observi că nu va da roade.

Reclamă

Temperaturile înalte distrug într-adevăr o parte din bacteriile de pe suprafața bureților. Cu toate acestea, studii recente au demonstrat faptul că nu toate bacteriile se vor face nevăzute după ce au trecut pe sub microunde.

În plus, dacă bureții nu sunt puși în apă, iar temperatura nu e setată corespunzător, aceștia ar putea lua foc. Există multe metode de curățenie care te pot pune în pericol dacă nu sunt aplicate în mod corect.

Spray-ul de păr care îndepărtează cerneala

Reclamă

O suprafață pătată de cerneală este coșmarul oricărei femei. Printre multe metode de curățenie se numără folosirea unui spray de păr pentru îndepărtarea petelor de cerneală.

Ce nu știu multe femei este că acest truc și-a atins termenul de valabilitate. Astăzi un spray de păr nu mai are o concentrație de alcool atât de mare, prin urmare folosirea lui doar o să înrăutățească situația. Lasă acest truc de-o parte și folosește în schimb un produs cu o concentrație de alcool mai ridicată.

Folosirea de sare la fiecare spălare

Un alt mit este acela că sarea pusă în mașina de spălat o să prevină amestecarea culorilor de pe haine în timpul spălarii. Printre alte metode de curățenie discutate pe inernet se numără folosirea de sare la spălare, cercetările arată totuși că sarea nu are niciun efect în timpul spălării.

Există alte metode mai utile pentru a-ți salva hainele preferate. Dacă timpul nu-ți permite să treci prin ele, atunci poți apela cu încredere la servețelele anti-transfer. Rezultatele lor vor fi întotdeauna vizibile. În plus, pe lângă folosirea unor trucuri magice, ceea ce te va ajuta cu adevărat este să-ți păstrezi mașina de spălat curată.

Detergentul în exces va curăța în profunzime

Curățarea hainelor este cu adevărat importantă. Însă din dorința de a face lucrurile cum trebuie, multe femei apelează la metode de curățenie care nu dau întotdeauna roade. Un mit care circulă în rândul doamnelor este legat de folosirea în exces a detergentului de haine.

Chair dacă hainele tale vor avea un miros mult mai puternic, la final vei observa reziduri lipicioase cauzate de detergentul în exces. În loc să adaugi mai mult detergent la spălare, încearcă să folosești unul de o mai bună calitate. Hainele tale își vor recăpăta aspectul inițial, iar tu te vei bucura de o ținută fermecătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×