Reclamă

4 metode de curățenie care nu dau întotdeauna rezultate

Există nenumărate mituri despre anumite metode de curățenie care promit să te scape de probleme în câteva clipe. Totuși , câte dintre aceste trucuri magice funcționează și câte sunt de fapt promisiuni deșarte. Curățenia de primăvară te-a forțat în mod cert să apelezi și tu la una sau două metode de curățenie fermecate.

Publicat: 27 iunie 2021, 8:48

Cu siguranță și tu îți dorești să faci curățenia mai rapidă, dar nu întotdeauna sfaturile de pe internet dau rezultate. În fapt, multe dintre aceste metode sunt doar trucuri care îți vor provoca mai multe bătăi de cap. Chiar dacă internetul este plin cu sfaturi utile și mituri îmbrăcate frumos, e timpul să-ți iei carnețelul și să notezi care sunt metodele de curățenie reale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metode de curățenie care promit rezultate miraculaose

Orice femeie își dorește o baghetă vrăjită ajunci când sție că trebuie curățată casa. Poate n-ai avut timp sau nu ți-a făcut plăcere și acum lucruile tale așteaptă în dezordine. În mod cert va trebui să te ocupi la un moment dat de ele, iar acel moment se apropie vertiginos.

Dacă vrei să-ți scrutezi timpul și efortul depus, poți apela la câteva trucuri de curățenie. Totuși e important să știi că multe dintre ele promit rezultate care nu vor avea cum să apară. Iată câteva metode de curățenie care nu dau întotdeauna rezultate.

Curățarea bureților la microunde.

Sigur ai auzit în această perioadă că temperaturile înalte ucid bacteriile. Una dintre metodele miraculoase de curățenie presupune să-ți pui bureții de vase într-un bol cu apă pe care să-i bagi ulterior la microunde. Ca multe alte trucuri de pe internet, s-ar putea să observi că nu va da roade.

Reclamă

Temperaturile înalte distrug într-adevăr o parte din bacteriile de pe suprafața bureților. Cu toate acestea, studii recente au demonstrat faptul că nu toate bacteriile se vor face nevăzute după ce au trecut pe sub microunde.

În plus, dacă bureții nu sunt puși în apă, iar temperatura nu e setată corespunzător, aceștia ar putea lua foc. Există multe metode de curățenie care te pot pune în pericol dacă nu sunt aplicate în mod corect.

Spray-ul de păr care îndepărtează cerneala

Reclamă

O suprafață pătată de cerneală este coșmarul oricărei femei. Printre multe metode de curățenie se numără folosirea unui spray de păr pentru îndepărtarea petelor de cerneală.

Ce nu știu multe femei este că acest truc și-a atins termenul de valabilitate. Astăzi un spray de păr nu mai are o concentrație de alcool atât de mare, prin urmare folosirea lui doar o să înrăutățească situația. Lasă acest truc de-o parte și folosește în schimb un produs cu o concentrație de alcool mai ridicată.

Folosirea de sare la fiecare spălare

Un alt mit este acela că sarea pusă în mașina de spălat o să prevină amestecarea culorilor de pe haine în timpul spălarii. Printre alte metode de curățenie discutate pe inernet se numără folosirea de sare la spălare, cercetările arată totuși că sarea nu are niciun efect în timpul spălării.

Există alte metode mai utile pentru a-ți salva hainele preferate. Dacă timpul nu-ți permite să treci prin ele, atunci poți apela cu încredere la servețelele anti-transfer. Rezultatele lor vor fi întotdeauna vizibile. În plus, pe lângă folosirea unor trucuri magice, ceea ce te va ajuta cu adevărat este să-ți păstrezi mașina de spălat curată.

Detergentul în exces va curăța în profunzime

Curățarea hainelor este cu adevărat importantă. Însă din dorința de a face lucrurile cum trebuie, multe femei apelează la metode de curățenie care nu dau întotdeauna roade. Un mit care circulă în rândul doamnelor este legat de folosirea în exces a detergentului de haine.

Chair dacă hainele tale vor avea un miros mult mai puternic, la final vei observa reziduri lipicioase cauzate de detergentul în exces. În loc să adaugi mai mult detergent la spălare, încearcă să folosești unul de o mai bună calitate. Hainele tale își vor recăpăta aspectul inițial, iar tu te vei bucura de o ținută fermecătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×