Reclamă

Michael Fox a dezvăluit că soția sa are „o viață separată”. Cum se descurcă Tracy Pollan cu boala de care suferă actorul

Michael Fox a dezvăluit că soția sa are „o viață separată”. Tracy Pollan se descurcă cu greu cu boala de care suferă actorul internațional. În ciuda greutăților pe care cei doi le-au întâmpinat, povestea lor de dragoste a mers mereu înainte.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 noiembrie 2023, 13:25

Actorul din Back to the Future este căsătorit cu Tracy Pollan încă din anul 1988. Cei doi au o frumoasă poveste de iubire și demonstrează că dragostea poate trece peste orice obstacol ți-ar aduce viața. Fox a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre mariajul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Fox a dezvăluit că soția sa are „o viață separată”

Michael Fox și soția sa sunt dovada că iubirea poate învinge orice provocare. Cei doi au o căsnicie frumoasă și se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Fox a oferit recent un interviu pentru CBS Mornings.

Actorul a fost vizibil emoționat în timp ce a răspuns întrebărilor legate de mariajul său cu frumoasa Tracy Pollan. Actorul, în vârstă de 62 de ani, sa confruntat cu multe probleme de când a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Michael Fox și Tracy Pollan în timp ce pozează împreună la un eveniment de la Casa Albă
Tracy Pollan și Michael Fox trăiesc o frumoasă poveste de iubire / Getty Images
Reclamă

Fox a primit acest diagnostic dureros la vârsta de 29 de ani. Soția actorului i-a rămas mereu aproape și s-a dedicat în totalitate vieții dificile a acestuia, însă Fox a declarat că Tracy „avea nevoie de o viață și pe cont propriu”.

Călătoria lor nu a fost deloc una ușoară, provocările au fost la fiecare pas, dar Fox și partenera sa au reușit să găsească o modalitate de a face lucrurile să meargă între ei.

„O iubesc pe Tracy. Este o femeie extraordinară. Ea are o viață separată de a mea. Nu am știut niciodată la ce să mă aștept de la această boală, nici ea nu cred că a știut. Ne-am promis că ne vom fi alături la bine și la greu.”

Reclamă

„A rămas mereu alături de mine, iar acum suntem împreună de mai bine de 35 de ani. Știam că acest lucru se va întâmpla, dar nu știam cât de repede și când va avea loc totul. M-am așteptat ca în orice moment să-mi spună că crea să mă părăsească, dar nu a făcut asta niciodată. Mi-a fost mereu alături”.

Michael Fox își dorește să găsească un tratament pentru boala Parkinson

Michael Fox se luptă cu boala Parkinson de mulți ani, însă acesta nu a reușit să primească un tratament care să-l vindece. Ultima sa apariție publică la un eveniment a avut loc în anul 2022.

Actorul a investit peste 2 miliarde de dolari în studiile care se ocupă de studiul acestei boli. În prezent nu există un leac, însă Micael nu și-a pierdut speranța. Actorul a trăit cu această boală decenii întregi și spune că nu se mai teme de moarte acum.

„Știu că la un moment dat se va termina totul. Înainte nu gândeam așa, dar dacă se va întâmpla astăzi voi fi împăcat. Am 62 de ani și sunt fericit. Sigur, dacă ar fi ca timpul meu să se termine mine ar fi puțin prematur, dar nu este ceva de care nu s-a mai auzit. Nu mă mai tem”, a declarat Michael în timpul unui interviu.

Michael și Tracy au trăit o viață superbă împreună. Cei doi soți au împreună patru copii.

Cel mai în vârstă copil al cuplului are deja 34 de ani. Michael a vorbit de mai multe ori despre familia sa. El și copiii se înțeleg foarte bine și au o relație apropiată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×