Reclamă

Michael Fox a dezvăluit că soția sa are „o viață separată”. Cum se descurcă Tracy Pollan cu boala de care suferă actorul

Michael Fox a dezvăluit că soția sa are „o viață separată”. Tracy Pollan se descurcă cu greu cu boala de care suferă actorul internațional. În ciuda greutăților pe care cei doi le-au întâmpinat, povestea lor de dragoste a mers mereu înainte.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 noiembrie 2023, 13:25

Actorul din Back to the Future este căsătorit cu Tracy Pollan încă din anul 1988. Cei doi au o frumoasă poveste de iubire și demonstrează că dragostea poate trece peste orice obstacol ți-ar aduce viața. Fox a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre mariajul său.

Michael Fox a dezvăluit că soția sa are „o viață separată”

Michael Fox și soția sa sunt dovada că iubirea poate învinge orice provocare. Cei doi au o căsnicie frumoasă și se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Fox a oferit recent un interviu pentru CBS Mornings.

Actorul a fost vizibil emoționat în timp ce a răspuns întrebărilor legate de mariajul său cu frumoasa Tracy Pollan. Actorul, în vârstă de 62 de ani, sa confruntat cu multe probleme de când a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Michael Fox și Tracy Pollan în timp ce pozează împreună la un eveniment de la Casa Albă
Tracy Pollan și Michael Fox trăiesc o frumoasă poveste de iubire / Getty Images
Reclamă

Fox a primit acest diagnostic dureros la vârsta de 29 de ani. Soția actorului i-a rămas mereu aproape și s-a dedicat în totalitate vieții dificile a acestuia, însă Fox a declarat că Tracy „avea nevoie de o viață și pe cont propriu”.

Călătoria lor nu a fost deloc una ușoară, provocările au fost la fiecare pas, dar Fox și partenera sa au reușit să găsească o modalitate de a face lucrurile să meargă între ei.

„O iubesc pe Tracy. Este o femeie extraordinară. Ea are o viață separată de a mea. Nu am știut niciodată la ce să mă aștept de la această boală, nici ea nu cred că a știut. Ne-am promis că ne vom fi alături la bine și la greu.”

Reclamă

„A rămas mereu alături de mine, iar acum suntem împreună de mai bine de 35 de ani. Știam că acest lucru se va întâmpla, dar nu știam cât de repede și când va avea loc totul. M-am așteptat ca în orice moment să-mi spună că crea să mă părăsească, dar nu a făcut asta niciodată. Mi-a fost mereu alături”.

Michael Fox își dorește să găsească un tratament pentru boala Parkinson

Michael Fox se luptă cu boala Parkinson de mulți ani, însă acesta nu a reușit să primească un tratament care să-l vindece. Ultima sa apariție publică la un eveniment a avut loc în anul 2022.

Actorul a investit peste 2 miliarde de dolari în studiile care se ocupă de studiul acestei boli. În prezent nu există un leac, însă Micael nu și-a pierdut speranța. Actorul a trăit cu această boală decenii întregi și spune că nu se mai teme de moarte acum.

„Știu că la un moment dat se va termina totul. Înainte nu gândeam așa, dar dacă se va întâmpla astăzi voi fi împăcat. Am 62 de ani și sunt fericit. Sigur, dacă ar fi ca timpul meu să se termine mine ar fi puțin prematur, dar nu este ceva de care nu s-a mai auzit. Nu mă mai tem”, a declarat Michael în timpul unui interviu.

Michael și Tracy au trăit o viață superbă împreună. Cei doi soți au împreună patru copii.

Cel mai în vârstă copil al cuplului are deja 34 de ani. Michael a vorbit de mai multe ori despre familia sa. El și copiii se înțeleg foarte bine și au o relație apropiată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×