Reclamă

Modele de unghii festive pentru Crăciun. Idei pentru 2023

Există atât de multe lucruri de făcut în perioada sărbătorilor de iarnă. Fiecare dintre ele este menit să aducă bucurie și împlinire și să ne facă să simțim din plin spirirul feeric al iernii. Ca să te degrevăm de o sarcină importantă și grea, venim în ajutorul tău cu câteva modele de unghii festive pentru Crăciun.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 decembrie 2023, 7:36
O femeie cu o manichiură inspirată de Crăciun pe o crenguță de brad
Puloverele confortabile și drăguțe de Crăciun, rochiile elegante și accesoriile nu ar mai fi la fel fără o manichiură impecabilă / Shutterstock

Puloverele confortabile și drăguțe de Crăciun, rochiile elegante și accesoriile nu ar mai fi la fel fără o manichiură impecabilă. Pentru a te ajuta să mergi în direcția corectă, ai mai jos cele mai drăguțe idei de unghii de Crăciun cu modele festive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii festive pentru Crăciun

Oameni de zăpadă, Moș Crăciun, fulgi de zăpadă, ornamente de Crăciun și multe altele se pot regăsi pe unghiile tale. În plus, câteva modele sunt inspirate din filme de Crăciun, cum ar fi A Christmas Story și A Charlie Brown Christmas.

Dacă să ai unghiile pictate nu este tocmai în zona ta de confort, poți opta pentru o manichiură de culoare uni, acoperită cu sclipici pentru o notă de sărbătoare. De asemenea, poți opta pentru o manichiură în cele două culori preferate de Crăciun, roșu și verde. Cea mai bună parte este că nu trebuie să alegi doar un model. Alege mai multe care îți plac și schimbă-le pe parcursul săptămânilor de sărbătoare.

Manichiură cu bucăți de turtă dulce

Turta dulce cu glazură din zahăr se potrivește de minune pentru această perioadă a anului. Gustul lor este inconfundabil, dar la fel de bine se potrivesc și pe unghii. Dacă îți place această idee de manichiură, nu ezita să-i propui manichiuristei tale să o pună în practică pe unghiile tale.

Reclamă

Manichiură Winter Wonderland

Vei simți că unghiile tale fac parte dintr-un tărâm al minunilor de iarnă când încerci această manichiură drăguță cu nuanțe de alb și albastru. Fulgii de zăpadă și dungile perfecte te vor duce de fiecare dată cu gândul la faimosul spectacol al iernii.

Reclamă

Manichiură cu sclipici roșu sau verde

Dacă îți place tot ce strălucești, trebuie să încerci această manichiură argintie strălucitoare. Pentru un plus de glam poți picta vârful unghiilor cu sclipici roșu sau verde. Alegerea ta va ieși în evidență, indiferent de ce alegi să porți!

Manichiură pictată cu crenguțe de vâsc

Vei fi mereu gata pentru un sărut sub vâsc atunci când încerci această manichiură. Pur și simplu ține-ți mâinile deasupra ta capului tău și al partenerului și profitați de moment ca să vă amintiți unul celuilalt cât de mult însemnați unul pentru altul.

Manichiură cu bradul de Crăciun

Această manichiură cu aer de vacanță a fost inspirată de scena festivă de la un magazin cu pomi de Crăciun. Bradul este un element dominant al săptămânilor de sărbătoare. Nuanțele de argintiu și verde oferă mereu o combinație perfectă pentru o manichiură festivă.

https://www.instagram.com/p/C0cEY5oMzRS/?img_index=1

Manichiură cu om de zăpadă

Cine nu iubește oamenii de zăpadă? Este imposibil ca acești omuleți simpatici să nu te bucure de fiecare dată când îi vezi. Te poți bucura mai mult timp de ei atunci când alegi să-i pictezi pe unghii, așa că nu mai sta pe gânduri și fă o programare la salon.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×