Reclamă

Unghii french pentru toamna 2023. Cum poți să ai manichiura perfectă

Sezonul rece și-a intrat în drepturi, iar noi îți venim în ajutor cu câteva propuneri de unghii french pentru toamna anului 2023. Manichiura unei femei reprezintă cartea sa de vizită, motiv pentru care este recomandat să fie mereu pusă la punct.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 octombrie 2023, 6:53 / Actualizat: 28 octombrie 2023, 9:31

Tendințele în materie de unghii se schimbă destul de repede. De la un sezon la altul apar modele noi și interesante. Pentru femeile care vor o manichiură clasică, dar în același timp să aducă ceva nou, unghiile french pentru toamnă rămân cea mai bună alegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unghii french pentru toamna 2023

Specialiștii de la Glamour au oferit câteva alternative de unghii french pentru toamna anului 2023. Unghiile french pot fi realizate cu ușurință chiar și în propriul cămin. Ai nevoie de puțină răbdare și dexteritate. Sigur, pentru un plus de relaxare, cel mai bine ar fi să mergi la salon și să rogi una dintre manichiuriste să-ți realizeze modelul preferat. Unghiile french rămân cea mai bună opțiune pentru sezonul în care copacii au frunze aurii.

Modele de unghii french cu nunațe de roșu

Modelele de unghii french cu nuanțe de roșu sunt la mare căutare în toamna anului 2023. Sunt ușor de realizat, elegante și pot fi purtate cu orice ținută ai alege.

Reclamă

Această manichiură te va scoate din zona de confort, dar nu te va face să te simți incomod. Unghiile roșii sunt asociate cu senzualitatea, iar în combinație cu manichiura french vei obține inclusiv o notă de eleganță.

Modele de unghii french pentru toamna 2023 cu nunațe de portocaliu

Toamna nu este doar despre roșu, ci și despre portocaliu. Ce culoare poate să vorbească mai bine despre acest sezon decât cea pa care o asociem cu a dovlecilor de Halloween.

Reclamă

Îți propunem un model de unghii french pentru toamna anului acesta cu steluțe nuanțe de orange. Vei atrage atenția și nu vei trece neobservată cu o astfel de manichiură.

Modele de unghii french cu mai multe linii

Dacă vrei să inovezi unghiile french atunci poți opta pentru o manichiură cu mai multe linii. O astfel de tehnică presupune mult exercițiu pentru a putea fi executată în mod corect. Cel mai bine ar fi să rogi pe cineva să te ajute pentru a obține un efect sigur și garantat.

Specialiștii de la Elle susțin că acest timp de manichiura french este la mare căutare toamna aceasta. Vei avea nevoie de o bază a unghiilor french. Poți alege orice culori dorești, însă noi îți recomandăm culori care să te ducă cu gândul la toamnă. Începe cu realizarea manichiurii french. Apoi adaugă încă două linii mai subțiri. La final vei avea un rezultat elegant și strălucitor.

Toamna anului 2023 încearcă modele de unghii french cu argintiu

Sezonul de toamnă te duce cu gândul la culori precum roșu, portocaliu, burgundy și arămiu. Însă ce spui să ieși din tipare și să alegi o nuanță mult mai îndrăzneață. Dacă vrei ceva nou, atunci poți opta pentru o manichiură french cu argintiu. Această manichiură va atrage imediat atenția asupra sa.

Este potrivită pentru evenimentele importante, dar poate trece cu succes și într-o zi obișnuită la birou. Alege mărimea unghiilor care este cea mai potrivită pentru tine.

Dacă ești dornică de ceva nou poți încerca să-ți aplici unghii false la tine acasă. Metoda este simplă și poate fi realizată chiar și de persoanele care nu se laudă cu o dexteritate aparte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×