Reclamă

Cum să-ți aplici unghii false acasă. Metoda perfectă pentru a avea manichiura mult visată

Dacă îți dorești o manichiură perfectă, atunci descoperă cum să-ți aplici unghii false acasă. Această metodă simplă te va ajuta să ai rezultatul la care ai visat. Nu va mai fi nevoie să petreci ore în șir la un salon.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 octombrie 2023, 6:28
O femeie care își aplică singură acasă unghii false de culoare roșie
Dacă îți dorești o manichiură perfectă, atunci descoperă cum să-ți aplici unghii false acasă. Această metodă simplă te va ajuta să ai rezultatul la care ai visat / Shutterstock

În zilele noastre, există o mulțime de modalități pentru a obține o manichiură perfectă pentru a fi nevoie să părăsești confortul casei tale. Poți să folosești produsele cu gel pentru o manichiură simplă, însă acestea necesită destul de multă atenție și o tehnică mult mai precisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să-ți aplici unghii false acasă

Dacă ești novice în manichiura făcută acasă, atunci poți începe cu unghile false. Nu vei avea nevoie de produse cu gel pentru a obține lungimea pe care ți-o dorești. Unghiile false pot veni cu un model prestabilit sau pot fi simple și mate, pentru a le putea colora ulterior cu nuanța dorită.

Descoperă și câteva remedii pentru unghiile fragile. Cum poți să le îmbunătățești cu ajutorul unor produse simple.

Acestea imită unghiile naturale și sunt folosite pentru a schimba aspectul simplu al manichiurii. Pachetele de unghii false vin in dimensiuni diferite, astfel încât fiecare unghie să se potrivească perfect pe degetele tale.

Când deschizi pachetul trebuie să alegi dimensiunile potrivite pentru fiecare deget în parte. Unghiile trebuie să se potrivească

Reclamă

Pregătește-ți unghiile

Pentru a putea să aplici unghiile false trebuie să te asiguri că îți pregătești mâinile corespunzător. Cuticulele trebuie să fie tăiate sau împinse în interior, iar suprafața unghiei ar trebui să fie curată. Este recomandat să ștergi unghiile cu acetonă și să le lași să se usuce.

Pregătirea unghiilor este foarte importantă pentru a putea să aplici ulterior unghiile false. Pentru obținerea rezultatului mult dorit, acest pas este extrem de important, spun experții de la Glamour.

Reclamă

Folosește un adeziv special

Pentru aplicarea unghiilor false ai nevoie de un adeziv special, care să nu-ți afecteze suprafața unghiilor. De obicei, unghiile false vin la pachet cu propriul lor adeziv. Acesta trebuie aplicat la baza unghiilor, apoi unghia trebuie aplicată și presată pentru câteva secunde.

Aplicarea trebuie făcută cu foarte mare atenție, pentru a nu mișca unghia într-o direcție în care nu îți dorești. Totodată, adezivul nu ar trebui să fie aplicat în exces, scrie Good Housekeeping.

Stilizează-ți manichiura

După ce ai aplicat unghiile false poți să-ți stilizezi manichiura. Dacă acestea sunt simple, atunci poți să aplici culoarea ta preferată sau să îți realizezi câteva modele simple. Tot ce trebuie să faci este să fii cât mai creativă și mai atentă la detalii.

Cât timp rămân unghiile false pe degete

Unghiile false pot rezista chiar și o săptămână pe degete. Totul depinde de calitatea produselor folosite, dar și de modul de aplicare. Aceste unghii nu sunt la fel de rezistente ca o manichiură cu gel, dar pot fi o alternativă rapidă pentru momentele în care nu ai mult timp la dispoziție pentru a ajunge la salon.

Când vine vorba de a le îndepărta, unghiile false au nevoie de o atenție sporită. Pentru început poți aștepta ca unghiile tale să crească și să tai treptat din cele pasle. Însă există posibilitatea să le îndepărtezi prin dezlipirea acestora.

De obicei, fiecare pachet de unghii false vine cu propriile instrucțiuni de aplicare și de îndepărtare. De cele mai multe ori este nevoie să-ți înmoi degetele în apă călduță, iar mai apoi să folosești acetonă pentru a dizolva adezivul folosit anterior.

Metoda de îndepărtare ar trebui să fie una blândă, astfel încât să nu afectezi sănătatea unghiilor tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×