Reclamă

Velvet nails, manichiura iernii 2023. Cum se obțin „unghiile de catifea”

Velvet nails, manichiura iernii 2023, a reușit să câștige tot mai multe adepte. Unghiile de catifea sunt tot mai cerute de clientele saloanelor de înfrumusețare. Sunt ideale pentru sezonul rece, au un impact vizual remarcabil și reușesc să atragă privirile tuturor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 decembrie 2023, 6:59

Manichiura rămâne cartea de vizită a oricărei femei. Dacă îți dorești să impresionezi într-un mod plăcut, atunci trebuie să te asiguri că ai unghiile puse la punct. Comunitatea iubitoarelor de unghii știu că velvet nails sunt la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Velvet nails, manichiura iernii 2023

Velvet nails sunt caracterizate prin aspectul lor de pluș, un aspect neclar, dar care a devenit extrem de popular în sezonul rece.

Doar numele te duce cu gândul la un loc cald și confortabil. Aceste unghii se obțin simplu și rapid cu ajutorul unui lac strălucitor.

Este o manichiură intrigantă care atrage femeile ca un magnet. Dacă ai rămas în pană de idei, atunci poți să apelezi cu încredere la velvet nails.

Descoperă și ce culori sunt în trend iarna aceasta. Vezi ce poți purta pe unghii pentru a fi mereu în ton cu cele mai noi tendințe.

Reclamă

Unghii baleriana în nunațe de roz

Dacă îți dorești o manichiură feminină, dar în ton cu moda, atunci aceasta este alegerea ideală pentru tine. Această manichiură este plină de culoare, are aspectul de unghii plușate și te scoate în evidență încă din primele momente.

Reclamă

Este o manichiură strălucitoare, dat caldă. Este ideală pentru un eveniment special sau pentru o zi obișnuită la birou. Nu ar trebui să ratezi șansa de a obține aceste velvet Nails în nuanțe de roz.

Velvet nails cu inspirații cosmice

Data viitoare când mai mergi la salon și simți că ești în pană de idei alege această culoare. Unghiile plușate cu inspirație cosmică te vor scoate din tipare.

Sunt ideale pentru femeile îndrăznețe, care nu se tem să iasă puțin în evidență. Chiar dacă sunt mai stridente decât unghiile roz, acestea te vor pune într-o lumină plăcută încă din primele momente.

Unghii velvet în formă pătrată

Unghiile în formă pătrată au fost la mare căutare la începutul anilor 2000. De ceva vreme au reintrat în atenția doamnelor și domnișoarelor și sunt din nouă cerute în saloanele de manichiură.

Unghiile în formă pătrată sunt ideale pentru femeile îndrăznețe, spun specialiștii de la Thezoeraport.com.

Velvet nails metalice

Velvet nails metalice sunt ideale pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Unghiile plușate în nuanțe de argintiu vor ieși imediat în evidență și se vor potrivi cu orice eveniment la care participi.

Vei avea parte de o manichiură superbă și elegantă.

Velvet nails inspirate de ciocolata caldă

Cine nu iubește o ceașcă de ciocolată caldă în zilele geroase de iarnă? Însă cum îți sună să ai ciocolata chiar la tine pe degete? Unghiile de catifea în nuanțe de ciocolată caldă sunt ideale pentru sezonul rece. Acestea sunt potrivite pentru orice timp de eveniment.

Te vor cuceri încă din primele momente și îți vei dori să le porți chiar și după sărbătorile de iarnă.

Unghii velvet în nunațe de roșu

Roșul este culoarea lunii decembrie. Această nuanță nu ar trebui să lipsească de pe lista ta de preferințe de luna această. Roșul este elegant și clasic.

Este o manichiură care va pune în evidență unghiile oricărei femei. Dacă optezi pentru efectul de velvet nails, atunci vei avea o manichiură elegantă și stilată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×