Reclamă

Velvet nails, manichiura iernii 2023. Cum se obțin „unghiile de catifea”

Velvet nails, manichiura iernii 2023, a reușit să câștige tot mai multe adepte. Unghiile de catifea sunt tot mai cerute de clientele saloanelor de înfrumusețare. Sunt ideale pentru sezonul rece, au un impact vizual remarcabil și reușesc să atragă privirile tuturor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 decembrie 2023, 6:59

Manichiura rămâne cartea de vizită a oricărei femei. Dacă îți dorești să impresionezi într-un mod plăcut, atunci trebuie să te asiguri că ai unghiile puse la punct. Comunitatea iubitoarelor de unghii știu că velvet nails sunt la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Velvet nails, manichiura iernii 2023

Velvet nails sunt caracterizate prin aspectul lor de pluș, un aspect neclar, dar care a devenit extrem de popular în sezonul rece.

Doar numele te duce cu gândul la un loc cald și confortabil. Aceste unghii se obțin simplu și rapid cu ajutorul unui lac strălucitor.

Este o manichiură intrigantă care atrage femeile ca un magnet. Dacă ai rămas în pană de idei, atunci poți să apelezi cu încredere la velvet nails.

Descoperă și ce culori sunt în trend iarna aceasta. Vezi ce poți purta pe unghii pentru a fi mereu în ton cu cele mai noi tendințe.

Reclamă

Unghii baleriana în nunațe de roz

Dacă îți dorești o manichiură feminină, dar în ton cu moda, atunci aceasta este alegerea ideală pentru tine. Această manichiură este plină de culoare, are aspectul de unghii plușate și te scoate în evidență încă din primele momente.

Reclamă

Este o manichiură strălucitoare, dat caldă. Este ideală pentru un eveniment special sau pentru o zi obișnuită la birou. Nu ar trebui să ratezi șansa de a obține aceste velvet Nails în nuanțe de roz.

Velvet nails cu inspirații cosmice

Data viitoare când mai mergi la salon și simți că ești în pană de idei alege această culoare. Unghiile plușate cu inspirație cosmică te vor scoate din tipare.

Sunt ideale pentru femeile îndrăznețe, care nu se tem să iasă puțin în evidență. Chiar dacă sunt mai stridente decât unghiile roz, acestea te vor pune într-o lumină plăcută încă din primele momente.

Unghii velvet în formă pătrată

Unghiile în formă pătrată au fost la mare căutare la începutul anilor 2000. De ceva vreme au reintrat în atenția doamnelor și domnișoarelor și sunt din nouă cerute în saloanele de manichiură.

Unghiile în formă pătrată sunt ideale pentru femeile îndrăznețe, spun specialiștii de la Thezoeraport.com.

Velvet nails metalice

Velvet nails metalice sunt ideale pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Unghiile plușate în nuanțe de argintiu vor ieși imediat în evidență și se vor potrivi cu orice eveniment la care participi.

Vei avea parte de o manichiură superbă și elegantă.

Velvet nails inspirate de ciocolata caldă

Cine nu iubește o ceașcă de ciocolată caldă în zilele geroase de iarnă? Însă cum îți sună să ai ciocolata chiar la tine pe degete? Unghiile de catifea în nuanțe de ciocolată caldă sunt ideale pentru sezonul rece. Acestea sunt potrivite pentru orice timp de eveniment.

Te vor cuceri încă din primele momente și îți vei dori să le porți chiar și după sărbătorile de iarnă.

Unghii velvet în nunațe de roșu

Roșul este culoarea lunii decembrie. Această nuanță nu ar trebui să lipsească de pe lista ta de preferințe de luna această. Roșul este elegant și clasic.

Este o manichiură care va pune în evidență unghiile oricărei femei. Dacă optezi pentru efectul de velvet nails, atunci vei avea o manichiură elegantă și stilată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×