Reclamă

Motivul pentru care Regele Charles nu ia prânzul. Cum a reușit monarhul să-și păstreze sănătatea de-a lungul timpului

Experții regali au dezvăluit care este motivul pentru care Regele Charles nu ia prânzul. Monarhul a fost foarte atent de-a lungul timpului cu alimentația sa pentru a-și păstra starea de sănătate. Vestea că Regele a fost diagnosticat cu cancer i-a luat pe toți prin surprindere.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 februarie 2024, 6:32

Regele Charles a petrecut multe decenii așteptând să urce pe tronul Marii Britanii. Acesta s-a asigurat că ține o dietă strictă și că are o rutine de exerciții zilnice pentru a avea o viață cât mai lungă. Monarhul, în vârstă de 75 de ani, trece acum printr-o perioadă mai dificilă, dar medicii par optimiști cu privire la recuperarea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Regele Charles nu ia prânzul

În ciuda declarației Palatului Buckingham că Regele rămâne într-o stare de spirit bună, diagnosticul a fost complet neașteptat pentru admiratorii Familiei Regale. Cei mai mulți dintre aceștia știau de regimul strict al monarhului și nu se așteptau la o astfel de situație.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla în timp ce degustă mai multe preparate la o masă publică
Regele Charles și Regina Camilla au ales ce preparate vor fi pregătite pentru ziua încoronării / Profimedia Images

Pentru a se recupera cât mai rapid, Regele a decis să se retragă temporar de la îndatoririle publice. Până în prezent a reușit să trăiască o viață sănătoasă, cu excepția mai multor accidentări pe care le-a avut în timpul meciurilor de polo și a două infecții cu virusul COVID-19.

Reclamă

Într-o listă cu detalii mai puțin cunoscute despre Regele Charles, Clarence House a dezvăluit că monarhul se limitează doar la două mese pe zi.

Majestatea Sa nu ia prânzul. Gordon Rayner, fost corespondent regal, a spus în trecut că Regele crede că prânzul este „un lux” care interferează cu programul său încărcat.

„Regele nu mănâncă prânzul. Așa că, o lecție timpurie pe care am învățat-o când ieșeam cu el pe drum a fost să iau un mic dejun bogat. Ziua de lucru a sa este destul de necruțătoare”, spune expertul regal.

Reclamă

Regele are și o listă cu alimente preferate. Se pare că acesta adoră să consume pâine de casă cu făină bogată în nutrienți, cum ar fi secara și spelta. Se mai spune că Regele adoră să consume ouă și salată la micul dejun.

Ce alimente obișnuiește să consume Regele Charles

Regele Charles adoră să consume ouă fierte care au fost gătite două-trei minute, susțin experții regali. Charles se abține, de asemenea, de la carne și pește în două zile pe săptămână, în timp ce evită complet produsele lactate.

În luna în care Regele a fost încoronat, Palatul Buckingham a postat o listă pentru un bucătar vegan care să pregătească mese pentru monarh. El a declarat anterior că scopul principal al veganismului său intermitent este pentru beneficiul acestuia pentru mediu.

Regele este, de asemenea, pasionat de produsele ecologice. Acesta este foarte atent când vine vorba de cultivarea legumelor sale în grădinile regale.

Pe lângă această dietă strictă, se crede că monarhul respectă și o rutină bine pusă la punct de exerciții fizice. Presa a scris în 2020 că Regele face cinci exerciții de bază ale Forțelor Aeriene Regale. Regele repetă această rutină de două ori pe zi.

Regele face recuperare în continuare pentru durerile care i-au rămas în urma accidentelor la polo. Regina Camilla a spus că Regele este „probabil cel mai în formă bărbat de vârsta lui pe care îl cunosc”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×