Reclamă

Motivul pentru care Regele Charles nu ia prânzul. Cum a reușit monarhul să-și păstreze sănătatea de-a lungul timpului

Experții regali au dezvăluit care este motivul pentru care Regele Charles nu ia prânzul. Monarhul a fost foarte atent de-a lungul timpului cu alimentația sa pentru a-și păstra starea de sănătate. Vestea că Regele a fost diagnosticat cu cancer i-a luat pe toți prin surprindere.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 februarie 2024, 6:32

Regele Charles a petrecut multe decenii așteptând să urce pe tronul Marii Britanii. Acesta s-a asigurat că ține o dietă strictă și că are o rutine de exerciții zilnice pentru a avea o viață cât mai lungă. Monarhul, în vârstă de 75 de ani, trece acum printr-o perioadă mai dificilă, dar medicii par optimiști cu privire la recuperarea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Regele Charles nu ia prânzul

În ciuda declarației Palatului Buckingham că Regele rămâne într-o stare de spirit bună, diagnosticul a fost complet neașteptat pentru admiratorii Familiei Regale. Cei mai mulți dintre aceștia știau de regimul strict al monarhului și nu se așteptau la o astfel de situație.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla în timp ce degustă mai multe preparate la o masă publică
Regele Charles și Regina Camilla au ales ce preparate vor fi pregătite pentru ziua încoronării / Profimedia Images

Pentru a se recupera cât mai rapid, Regele a decis să se retragă temporar de la îndatoririle publice. Până în prezent a reușit să trăiască o viață sănătoasă, cu excepția mai multor accidentări pe care le-a avut în timpul meciurilor de polo și a două infecții cu virusul COVID-19.

Reclamă

Într-o listă cu detalii mai puțin cunoscute despre Regele Charles, Clarence House a dezvăluit că monarhul se limitează doar la două mese pe zi.

Majestatea Sa nu ia prânzul. Gordon Rayner, fost corespondent regal, a spus în trecut că Regele crede că prânzul este „un lux” care interferează cu programul său încărcat.

„Regele nu mănâncă prânzul. Așa că, o lecție timpurie pe care am învățat-o când ieșeam cu el pe drum a fost să iau un mic dejun bogat. Ziua de lucru a sa este destul de necruțătoare”, spune expertul regal.

Reclamă

Regele are și o listă cu alimente preferate. Se pare că acesta adoră să consume pâine de casă cu făină bogată în nutrienți, cum ar fi secara și spelta. Se mai spune că Regele adoră să consume ouă și salată la micul dejun.

Ce alimente obișnuiește să consume Regele Charles

Regele Charles adoră să consume ouă fierte care au fost gătite două-trei minute, susțin experții regali. Charles se abține, de asemenea, de la carne și pește în două zile pe săptămână, în timp ce evită complet produsele lactate.

În luna în care Regele a fost încoronat, Palatul Buckingham a postat o listă pentru un bucătar vegan care să pregătească mese pentru monarh. El a declarat anterior că scopul principal al veganismului său intermitent este pentru beneficiul acestuia pentru mediu.

Regele este, de asemenea, pasionat de produsele ecologice. Acesta este foarte atent când vine vorba de cultivarea legumelor sale în grădinile regale.

Pe lângă această dietă strictă, se crede că monarhul respectă și o rutină bine pusă la punct de exerciții fizice. Presa a scris în 2020 că Regele face cinci exerciții de bază ale Forțelor Aeriene Regale. Regele repetă această rutină de două ori pe zi.

Regele face recuperare în continuare pentru durerile care i-au rămas în urma accidentelor la polo. Regina Camilla a spus că Regele este „probabil cel mai în formă bărbat de vârsta lui pe care îl cunosc”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×