Reclamă

Noor Alfallah s-a întâlnit cu Danny DeVito. Fosta iubită a lui Al Pacino susține că este atrasă de „bărbații mai în vârstă ca ea”

Noor Alfallah s-a întâlnit cu Danny DeVito. Cei doi au fost surprinși în fața unui restaurant. Fosta iubită a lui Al Pacino pare că trăiește o nouă poveste de dragoste. Bruneta a declarat în trecut faptul că este atrasă de „bărbații mai în vârstă decât ea”.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 februarie 2024, 6:02

Noor Alfallah și Al Pacino s-ar fi despărțit la doar trei luni după nașterea copilului pe care îl au împreună. Relația lor s-a încheiat destul de brusc, dar bruneta s-a bucurat să-i ofere actorului cel de-al patrulea copil. Producătoarea, în vârstă de 30 de ani, i-a cerut actorului să plătească pensie alimentară pentru creșterea fiului lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noor Alfallah s-a întâlnit cu Danny DeVito

Noor Alfallah pare că a trecut definitiv peste despărțirea de Al Pacino. Deși cei doi nu au confirmat oficial faptul că s-au separat, fotografii nu i-au mai văzut împreună la evenimentele publice sau la întâlnirile romantice.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noor Alfallah s-a întâlnit cu Danny DeVito în fața unui restaurant din Beverly Hills
Fosta iubită a lui Al Pacino pare că trăiește o nouă poveste de dragoste / Profimedia Images

Al Pacino și Noor Alfallah au decis să aibă grijă de copilul lor, dar să pună capăt relației, a scris PageSix. Cele mai recente imagini surprinse de fotografi au arătat faptul că bruneta a ieșit la întâlnire cu un alt bărbat.

Reclamă

De data aceasta a ales să meargă la întâlnire cu actorul Danny DeVito. DeVito, în vârstă de 79 de ani, și producătoarea TV au mers împreună la un restaurant din Beverly Hills.

Aceștia au luat cina împreună, apoi și-ar fi continuat seara cu o plimbare. Nu se cunoaște dacă cei doi au o relație romantică, însă au părut destul de apropiați. Într-un interviu din trecut, Noor a dezvăluit că „a fost întotdeauna atrasă de bărbații mai în vârstă ca ea”.

DeVito nu ar fi singura cucerire a divei. Aceasta are un istoric amoros destul de impresionant. În trecut, Noor s-a întâlnit inclusiv cu Mick Jagger și Nicolas Berggruen.

Reclamă

Ce relații a avut Noor Alfallah de-a lungul timpului

În ciuda faptului că mulți o critică în mediul online, Noor nu pare deranjată de ceea ce se scrie despre ea în online. Aceasta nu pare să renunțe la preferințele sale în materie de bărbați. Înainte de Al Pacino și DeVito, Noor s-a întâlnit cu o mulțime de bărbați celebri de la Hollywood.

Noor a început să se întâlnească cu Mick Jagger în anul 2017. La acel moment, diva avea 23 de ani, iar Jagger avea 74 de ani. O sursă apropiată celor doi a declarat atunci că Mick este „complet fermecat de frumusețea iubitei sale”.

Cei doi au fost împreună pentru aproape un an, iar în aparițiile publice au fost tot timpul zâmbitori și dornici de gesturi tandre.

Ulterior, Noor a început să se întâlnească cu Nicolas Berggruen. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna aprilie a anului 2018. Ea și Berggruen ar fi avut o relație până la începutul anului 2020, a scris TheSun. Despre Noor s-a scris că ar fi avut o relație și cu Clint Eastwood.

Cei doi au fost văzuți de mai multe ori luând cina împreună, dar apropiații au declarat că între ei există doar o relație „de prietenie”. Ultima cucerire a producătoarei TV a fost Al Pacino, alături de care a devenit mamă pentru prima oară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×