Reclamă

Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor

Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți mai bine într-o secundă. Cu toate acestea, ai mai jos o listă cu nuanțele de ruj care te îmbătrânesc.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 martie 2024, 6:00

Și în această privință trebuie însă să faci alegeri bazate pe informații. Este cunoscut faptul că de cele mai multe ori, machiajul nu scoate în evidență cele mai frumoase trăsături.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc

Rujul te poate face să arăți mai în vârstă dacă ai ales nuanța și textura greșite. Potrivit blogului GoBeauty ai mai jos câteva sfaturi despre cum să combini rujul ca să obții strălucirea de care ai nevoie.

Indiferent de culoarea pielii sau a părului, mai multe nuanțe nu se potrivesc tuturor femeilor. Ar trebui să fii foarte atentă la aceste culori de ruj, dacă îți plac și ai vrea să le incluzi în rutina ta de make-up.

Fucsia

Sunt mulți specialiști care spun că rujul fucsia lucios se potrivește de minune tuturor femeilor. Specialiștii menționați mai sus contrazic însă aceste informații. Se pare că acest pigment este potrivit numai pentru femeile tinere care au părul negru.

Reclamă

Roz sidefat

Puteam spune că moda nuanțelor de ruj roz sidefat a dispărut odată cu aparițiile excentrice ale lui Britney Spears. Cu toate acestea, încă mai există femei care îl folosesc în rutina lor de make-up. Este o nuanță care nu se potrivește tuturor femeilor și poate da impresia de îmbătrânire prematură. Este mai bine să alegi nuanța de somon-coral într-o textură semi-mată dacă vrei un ruj cu pigment.

Rujul portocaliu

Reclamă

Tonurile de portocaliu sunt din nou la modă. Dar, potrivit specialiștilor, acestea se potrivesc numai pentru tinerele de 20 de ani cu o piele perfectă. După 40 de ani, nuanțele de portocaliu vor da chipului tău un aspect care poate stârni amuzamentul celor din jur.

Nuanțele nude

Rujurile nude fac ca zâmbetul să pară neclar, vag și plictisitor. În special la femeile peste 40 de ani. Odată cu vârsta, pielea devine palidă și, folosind nuanțe discrete de ruj, o femeie pare că își șterge buzele de pe chip. Alege în schimbul unui ruj nude un alt ruj într-o nuanță mai vizibilă, dar nu îndrăzneață. Alege nuanțe deschise și neutre.

De exemplu, rujurile bej sunt potrivite pentru femeile cu părul închis. Iar culoarea trandafirului prafuit este potrivita pentru femeile blonde.

Rujurile maronii

Multe femei de 40 de ani consideră nuanța maro a rujului arma lor de frumusețe, dar nu este deloc așa. Nuanțele terne se îmbină cu pielea și obosesc fața. Rujul maro închis subliniază imperfecțiunile pielii, scoțând și mai mult în evidență cearcănele de sub ochi.

Mai mulți make-up artiști mai spun că nuanțele ce trebuie evitate diferă de la o persoană la alta. Cu toate acestea, femeile care vor să facă nevăzute semnele chipului matur, ar trebui să evite finisajele strălucioare. Nuanțele metalice, strălucitoare, cu un finisaj aparte, sunt și ele de asemenea de evitat.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×