Reclamă

Ce nu ar trebui să lipsească din geanta unei femei. Sfaturi utile pentru a fi pregătită în orice situație

Te-ai întrebat vreodată ce nu ar trebui să lipsească din geanta unei femei? Acest accesoriu este nelipsit din viața doamnelor și domnișoarelor. Gențile ne ajută să avem la noi obiectele necesare în situații neprevăzute.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 august 2023, 6:06

Organizarea spațiului din interiorul unei genți poate fi o corvoadă, mai ales pentru o femeie care obișnuiește să pună în poșeta sa tot ce consideră „necesar”. Cu toate acestea, specialiștii în beauty susțin că există doar câteva obiecte care sunt cu adevărat indispensabile și care nu ar trebui să lipsească din geanta ta atunci când pleci de acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nu ar trebui să lipsească din geanta unei femei

Gențile au evoluat de la an la an, iar în prezent vin sub o mulțime de forme și mărimi. Indiferent de poșeta pe care o ai acasă, important este să pui în aceasta lucrurile care te-ar putea ajuta în situațiile de urgență.

Când vine vorba de alegerea accesoriului perfect, cei mai mulți specialiști recomandă pentru ieșirile de zi cu zi să ai o geantă încăpătoare. Iată ce nu ar trebui să lipsească din acesta, mai ales atunci când urmează să fii plecată pentru o perioadă mai lungă de timp de acasă.

Pachete de șervețele umede și uscate

Din poșeta ta nu ar trebui să lipsească un pachet de șervețele umede și uscate, spun specialiștii de la Insider. Fie că te confrunți cu o răceala sau nu, pachetele de șervețele ar trebui să fie nelipsite din geanta ta. Acestea îți pot fi de folos la nevoie și te pot salva din situațiile neplăcute.

Reclamă

Un balsam de buze

Poate nu reușești tot timpul să-ți reaplici rujul, însă un balsam de buze nu ar trebui să lipsească din geanta ta. În perioada sezonului cald, corpul se deschidratează mult mai ușor, iar buzele sunt predispuse la crăpare. În plus, temperaturile ridicate îți pot usca mult mai repede buzele.

Cel mai bine este să ai un balsam de buze în geantă și s-l folosești la nevoie. Specialiștii în beauty recomandă ca în această perioadă să folosești un balsam care are inclus în formul și protecție solară.

Reclamă

Gel dezinfectant de mâini

Perioada pandemiei ne-a învățat cât de important este să ne igienizăm mâinile. Astfel, un gel dezinfectat nu ar trebui să lipsească din geanta ta. Îl poți folosi atunci când ai envoie și în felul acesta te poți asigura că mâinile tale sunt tot timpul curate și dezinfectate.

Clame de păr

Dacă ești una dintre persoanele care au părul lung, atunci o clemă sau un elastic nu ar trebui să lipsească din genta ta. Acestea sunt ideale, mai ales în zilele călduroase în care îți dorești să-ți prinzi părul. Nu ocupă foarte mult spațiu și pot fi salvatoare în momentele în care simți nevoia să-ți prinzi părul într-o coadă lejeră, dar elegantă.

O gustare sănătoasă și o sticlă de apă

În această perioadă este extrem de important să te hidratezi corespunzător. Astfel, din geanta ta nu ar trebui să lipsească o sticlă de apă. Mai mult, specialiștii recomandă și o gustare sănătoasă. În felul acesta te vei asigura că ai parte de mesele principale hrănitoare, dar și de gustări care să te ajute să-ți păstrezi silueta.

Baterie externă

Știm cât este de enervant să rămâi fără baterie la telefon în momentele esențiale. Pentru a preveni o astfel de situație, specialiștii recomandă să pui în geanta ta o baterie externă. În felul acesta te vei asigura că telefonul tău este tot timpul încărcat, iar tu te poți folosi de el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×