Reclamă

Coafuri perfecte pentru părul gras. Trucurile care te ajută să arăți bine în 5 minute

Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva idei de coafuri perfecte pentru părul gras. Dacă și tu te confrunți cu această problemă, atunci aceste trucuri vor fi ideale pentru zilele în care nu ai timp să-ți speli repede părul.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 iulie 2023, 6:16

Persoanele care au părul gras se confruntă cu un exces de sebum. Scalpul produce mai mult sebum într-un timp mai scurt, iar părul ajunge să aibă un aspect neplăcut, de parcă nu ar fi fost spălat. Unele femei aleg să apeleze la tot felul de trucuri, Cum ar fi folosirea șamponului uscat. În timp ce altele, aleg să-i coafeze părul astfel încât să nu se observe că acesta s-a îngrășat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri perfecte pentru părul gras

Părul gras este o problemă comună printre femei, maia les vara când podoaba capilară este supusă mai multor factoir de stres. Părul poate să capete acest aspect din cauza excesului de sebum, dar și a prafului care se acumulează printre firele de păr.

Specialiștii recomandă persoanelor care se confruntă cu părul gras să apeleze la un șampon special pentru acest timp de scalp.

Există și nenumărate măști hidratante pe care le poți face în casă pentru acest tip de păr.

Femeile cu părul gras au tendința să-l spele foarte des, totuși, unii specialiști susțin că acesta nu ar trebui spălat în fiecare zi. Astfel, pentru a evita spălarea părului gras în fiecare zi, îți venim în ajutor cu câteva idei de coafuri perfecte pentru părul gras.

Reclamă

Coc finisat

Cocul finisat este o alegere ideală atunci când nu știi cum să-ți mai aranjezi părul gras. Această coafură se execută rapid și nu ai nevoie de foarte multă îndemânare pentru a pune la punct un coc clasic.

Reclamă

În plus, cocul elegant va atrage atenția de la faptul că părul tău are un aspect neplăcut.

Împletituri pe spate

Atunci când te confrunți cu probleme din cauza excesului de sebum, cea mai bună opțiune este să-ți prinzi părul. O coadă clasică poate părea banală, însă câteva împletituri atente te vor ajuta să ieși din anonimat.

Specialiștii în beaty recomandă împletiturile persoanelor care se confruntă cu excesul de sebum. Poți încerca o gamă largă de modele. În plus, împletiturile se vor realiza mult mai ușor pe un păr cu o astfel de textură decât pe unul proaspăt spălat.

Codițe laterale

Codițele laterale sunt și ele o idee aparte pentru a scăpa de problema excesului de sebum. Excesul de sebum afectează rădăcina părului și îi conferă un aspect neplăcut. Astfel codițele laterale vor distrage atenția de la rădăcina părului și îi vor oferi un look nou și fresh. La nevoie poți apela și la folosirea unui șampon uscat.

Împletituri stil coroniță

Împletiturile stil coroniță sunt o altă variantă ideală pentru a reinventa o coafură nereușită. Aceste împletituri te ajută să ascunzi faptul că părul tău se confruntă cu excesul de sebum. În plus, îți conferă volum părului, chiar și atunci când este lipsit de strălucire.

Coc în vârful capului

Cocul în vârful capului este o alegere simplă și rapidă pentru a avea o coafură nouă. Cocul în vârful capului te ajută să scapi de aspectul părului gras și să fii pregătită pentru o nouă zi.

Este un look simplu de obținut, care nu necesită multă atenție sau mult timp de pregătire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×