Reclamă

Nume de bebeluși interzise în cinci state din SUA. Ce reguli trebuie să respecte părinții

Alegerea numelui copilului nu este una ușoară. Dacă nu ai deja o listă cu preferințe pusă la punct, atunci lucrurile sunt și mai complicate. În anumite state din SUA s-a luat decizia de a implementa anumite reguli pe care părinții să le respecte atunci când aleg numele copilului lor. Hai să aflăm împreună ce nume de bebeluși sunt interzise în cinci state din SUA.

Publicat: 5 noiembrie 2022, 6:56

Guvernele statelor ar putea să pună în balanță decizia finală a părinților cu privire la numele pe care îl vor pentru copilul lor. Conform publicației FoxNews în ultimii ani au existat alegeri tot mai atipice, prin urmare s-a decis o reglementare în ceea ce privește numele pe care le-ar putea avea viitori cetățeni.

Nume de bebeluși interzise în cinci state din SUA

Statisticile arată că milioane de bebeluși sunt născuți și numiți în SUA în fiecare an. Însă în ultimii ani anumite nume au devenit interzise în unele state. Elon Musk și fosta sa parteneră, Grimes, au fost primii care s-au confruntat cu interzicerea anumitor nume atunci când au încercat să-și numească fiul X Æ A-12, în California.

Cuplul a fost nevoit să schimbe partea numerică din nume ”12” cu scrierea cifrelor romane ”XII”. În felul acesta numele a fost acceptat și s-a aflat în concordanță cu legile din California.

Potrivit The Bump există și alte reglementări privind numele pe care le pot avea copiii în anumite state din SUA.

Printre numele interzise în cele cinci state din SUA se numără: Rege, Regina, Iisus Hristos, Moș Crăciun, Majestatea Sa, Adolf Hitler și Mesia. Alte nume care pot fi respinse din certificatele de naștere sunt nume care fac referire la mărci comerciale, spune FoxNews.

Reclamă

5 state au impus restricții pentru alegerea numelor de bebeluși

Numele nu trebuie să depășească mai mult de 26 de caractere din alfabetul englez, ele nu trebuie să conțină emoji sau semne considerate obscene.

Eliberarea certificatului de naștere intră sub jurisdicția statului. Acesta este motivul pentru care în cinci state din SUA există reguli clare privind alegerea numelui pe care viitorul copil îl va avea. Au existat mai multe încercări prin care părinții încercau să-și numească bebelușii cu nume care au ajuns în cele din urmă să fie considerate ilegale.

Reclamă

Te invităm să descoperi care sunt cele cinci state care au impus restricții în alegerea numelor și ce presupun aceste reguli pe care părinții trebuie să le respecte.

Georgia

Anul acesta a fost întocmit clasamentul cu cele mai populare nume de copii din SUA. Deși multe nume au fost raportate din acest stat, părinții au avut de respectat anumite reguli. Conform legislației din acest stat, părinții nu au voie să includă în numele copiilor lor simboluri, inclusiv accente. Este o regulă la care mulți părinți trebuie să se supună.

New York

În New York lucrurile stau foarte diferit. Aici există o limită clară de 30 de caractere pentru prenume și 40 de caractere pentru numele de familie. Totodată, părinții nu au voie să folosească numere sau simboluri în numele pe care le aleg pentru copiii lor.

Ohio

În Ohio este interzisă folosirea numerelor în nume. Totuși aici este permis să folosești cratima sau apostroful. Spre deosebire de alte state, părinții din Ohio au mai multă libertate pentru a alege numele potrivit pentru micuțul lor.

Texas

În Texas există o limită maximă de 100 de caractere pentru numele de familie și prenumele copilului. Totodată numele acestuia poate fi scris doar în alfabetul englez, scrie usbirthcertificates.com. De exemplu în Lone Star sunt interzise numerele în numele copilului.

Virginia

Bebelușii care sunt născuți și înregistrați în Virginia nu au voie cu nume care includ simboluri, caractere speciale sau numere. Părinții trebuie să fie rezonabili atunci când aleg numele viitorului lor copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×