Reclamă

Numele cu care a devenit cunoscută nu e numele ei real. Vedeta care nu mai vrea să fie strigată „pe numele de scenă”

Numele cu care a devenit cunoscută nu e numele ei real. Așa cum Brad Pitt, Rihanna și Miley Cyrus fac parte și din categoria de vedete care nu își folosesc numele reale, în aceeași categorie intră și Emma Stone.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 aprilie 2024, 7:37

Actrița a povestit cum preferă să fie numită și de ce nu vrea să mai fie strigată pe numele ei de scenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numele cu care a devenit cunoscută nu e numele ei real

Emma Stone spune că preferă să devină acum cunoscută cu numele ei adevărat. Actrița a devenit una dintre cele mai bune actrițe ale generației ei. Ea a câștigat Premiul Oscar pentru rolul din filmul La La Land din 2016 și pentru rolul din Poor Things.

În timpul unui interviu recent acordat The Hollywood Reporter, Stone a vorbit despre modul în care preferă să fie strigată acum și anume Emily.

Comediantul Nathan Fielder cu care a jucat în The Curse a fost cel care a menționat pentru prima dată că numele ei adevărat este Emily și se numește Emma doar în carieră.

Deși Stone nu este prea strictă în felul în care este strigată de oamenii din jur, ea spune că și-ar dori să se numească Emily.

Reclamă

Fielder a spus: „Înainte de a continua, aș vrea să spun ceva. Numele ei este Emily, dar se numește Emma pe plan profesional. Așa că, atunci când sunt oameni care nu o cunosc, îi spun Emma. Dar eu o să spun doar Emily de aici încolo”.

Care e povestea numelui actriței Emma Stone

Numele din certificatul de naștere al actriței este Emily Jean Stone. Ea s-a născut în Arizona în 1988 și a început să joace de mică în producții de teatru.

Reclamă

În adolescență, Emma Stone s-a mutat în Los Angeles. A început să obțină câteva roluri mai mari, inclusiv un pilot în „In Search of the New Partridge Family”. Atunci a fost prezentată sub numele ei adevărat, Emily Stone.

Când a venit timpul să se înregistreze la Screen Actors Guild, și-a dat seama că numele ei adevărat, Emily Stone, era deja luat. Așa că, a ales în schimb „Riley”, deși a folosit numele doar aproximativ șase luni.

Emma Stone a jucat într-o varietate de filme de calitate. De la comedii pentru adolescenți precum Easy A până la piese de epocă precum The Favourite.

Ea a jucat într-un episod din emisiunea NBC Medium în care a fost prezentată drept „Riley Stone”. Cu toate acestea, după ce a obținut un rol în Malcolm in the Middle, și-a dat seama că nu răspundea la numele Riley. Așa că, în cele din urmă a decis că nu-l poate folosi.

Prin urmare, ea a ales numele care sună similar, Emma, în onoarea Emmei Bunton, cunoscută ca Baby Spice de la Spice Girls. Ea s-a gândit, de asemenea, să folosească „Emily J. Stone” pentru a se diferenția, similar cu modul în care Michael J. Fox a adăugat o inițială numelui său.

Stone a ales numele Emma din necesitate. Cu toate acestea, după o carieră de succes, actrița este acum cunoscută la nivel mondial sub numele ei de scenă, Emma Stone. Cu toate acestea, cei mai apropiați îi spun Emily. Deși și-ar dori ca fanii să i se adreseze ca Emily, ar putea fi dificil să renunțe la numele de scenă din ultimii 20 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care doarme cu telefonul în mână
Sănătate
De ce nu e recomandat să dormi cu telefonul lângă pat. Ce spun specialiștii despre acest obicei
Sigur și ție ți s-a întâmplat să adormi cu telefonul în mână sau lângă tine. Specialiștii spun că acest obicei ar putea fi nociv pentru tine. Află de ce nu e recomandat să dormi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă de mireasă și privește apusul de la marginea unui lac
Horoscop
4 zodii care se căsătoresc în 2024. Nativii care au noroc în dragoste
Astrologii vorbesc despre cele 4 zodii care se căsătoresc în 2024. Acești nativi au noroc când vine vorba de dragoste. Sunt pregătiți să-și întemeieze o familie și să se bucure de momente magice în...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și privește către orizont pentru a ilustra una dintre zodiile ambițioase în carieră
Horoscop
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
Există unele zodii care sunt cu adevărat ambițioase în carieră. Acești nativi își doresc să atingă succesul cu orice preț și nu se opresc până nu obțin ceea ce vor. Muncesc din greu pentru...
4
O femeie frumoasă care ține mână o inimă frântă
Horoscop
Zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024. Nativii care nu reușesc să-și găsească marea iubire
Cele patru zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024 trebuie să fie foarte atente la modul în care aleg să-și gestioneze sentimentele. Mulți nativi sunt pe punctul de a rupe o...
5
O femeie frumoasă care are o coadă de sirenă și stă pe o stâncă pentru a ilustra una dintre acele zodii care știu să se detașeze emoțional
Horoscop
Zodii care știu cum să se detașeze emoțional. Nativii care nu își lasă sufletul la vedere
Există anumite zodii care știu cum să se detașeze emoțional. Acești nativi nu-și lasă sufletul la vedere și sunt atenți atunci când își împărtășesc gândurile și sentimentele cu persoanele din jurul lor. Trebuie înțeles...
PARTENERI
×