Reclamă

O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată

O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat fără succes să se ascundă de paparazzi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 mai 2024, 7:12

Fosta soție a lui Jeremy Jackson a fost văzută scotocind prin gunoi. Fanii au observat faptul că aceasta are un deget rupt. Fostul model și-a căutat de mâncare, iar mai apoi a plecat trăgând în spatele ei un cărucior de cunpărături cu diferite obiecte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă

Loni Willison a tras după ea un cărcurior de cumpărtăruri plin cu diferite obiecte. Vedeta a fost pozată de paparazzi pe străzile din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Loni Willison surprinsă în timp ce cară după ea un căruț cu haine și alimente
Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care a trecut Loni Willison / Profimedia Images

Fosta vedetă, în vârstă de 40 de ani, a fost pozată fumând, iar mai apoi scotocind prin gunoaie. Fanii s-au arătat îngrijorați pentru starea sa de sănătate.

Reclamă

Diva a părut să aibă unul dintre degete rupte. Loni a purtat o pereche de pantaloni roz mult prea mari pentru ea.

Vedeta și-a completat ținuta cu alte haine pe care cel mai probabil le-a găsit pe drum. Fosta vedetă a părut tulburată, scrie PageSix.

Ea a fost surprinsă de mai multe ori în ultimul an căutând mâncare prin gunoaie. Totodată, fanii au sesizat pe mâinile sale bânătăci vizibile și urme de zgârieturi.

Reclamă

Într-unul dintre videoclipurile postate de paparazzi, degetul vânăt și desfigurat al fostei vedete apare în timp ce este prins de mânerul cărucriorului.

Loni a fost văzută în ultimele luni căutând chiar și piese de mobilier pe stradă.

Cum a ajuns Loni Willison într-o astfel de situație

Decăderea tragică a lui Loni vide după ce ea l-a învinuit pe fostul ei soț, Jeremy, pentru că i-a cauzat toate problemele din viața ei.

Într-un interviu publicat la începutul acestui an, Loni a fost întrebată unde anume a greșit și cum a ajuns ca viața ei să ia o astfel de întorsătură.

Ea și-a blamat la acel moment fostul soț pentru toate problemele care au apărut.

„Fostul meu soț, căsători, el a pus totul la cale”.

Loni și Jeremy Jackson s-au despărțit în anul 2014, după ce au fost căsătoriți mai puțin de doi ani. Loni a susținut că Jeremy a încercat să o sugrume într-o altercație fizică atunci când au consumat amândoi alcool. Acum, în vârstă de 40 de ani, ea a fost fotografiată fără adăpost și trăind pe străzi.

După divorțul tumultos, Loni a devenit dependentă de substanțele interzise și de consumul de alcool. Ea a suferit o cădere nervoasă în 2016 și a devenit dependentă de consumul de substanțe interzisă.

Mai mulți oameni s-au oferit să o ajute pe fosta vedetă, însă Loni a refuzat orice tip de ajutor. Loni a declarat în trecut că „nu poate locui nicăieri”. Loni a mai spus, de asemenea, că se descurcă foarte bine pe străzi, însă imaginile cu ea nu dovedesc acest lucru.

Loni a vorbit pentru prima dată despre nefericirea pe care a suferit-o în timpul căsătoriei abia în anul 2015.

Divizia Wilshire a Departamentului de Poliție din Los Angeles a confirmat pentru DailyMail că a avut loc un apel care dovedea o altercație domestică la casa cuplului din Los Angeles în august 2014. Incidentul s-a soldat cu două coaste rupte, un gât rănit și multe zgârieturi pe față și corp pentru fostul model internațional. Willison a preferat ca la acel moment să nu depună acuzații împotriva soțului ei.

„Nu l-am raportat când m-a atacat pentru că eram speriată. Eram într-un loc greu din punct de vedere emoțional și nu voiam ca Jeremy să meargă la închisoare, dar după toate astea cred că ar fi trebuit”, a spus fosta vedetă într-un interviu din trecut. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×