Reclamă

Oprah Winfrey a dezvăluit care este „cel mai mare regret al său”. Prezentatoarea TV și-a pus fanii pe gânduri după un interviu

Oprah Winfrey a dezvăluit care este „cel mai mare regret al său”. Prezentatoarea TV a reușit să-și pună fanii pe gânduri după cel mai recent interviu. Winfrey a declarat că „a făcut o mare greșeală” atunci când obișnuia să fie gazda emisiunii sale de televiziune.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 mai 2024, 6:21

Oprah Winfrey și-a cerut public scuze. Aceasta a ținut să-și ceară iertare în fața telespectatorilor săi pentru faptul că a promovat cultura dietei de-a lungul carierei sale. Winfrey a mai spus că „a terminat cu rușinea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oprah Winfrey a dezvăluit care este „cel mai mare regret al său”

Oprah Winfrey este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din lume. Aceasta a devenit cunoscută datorită discursurilor sale puternice, dar și a emisiunii sale care a durat mai bine de 25 de ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Oprah Winfrey, într-o rochie mov, pe scenă
Winfrey a spus că a simțit „o presiune” din partea altora cu privire la cum să-și sărbătorească aniversarea celor 70 de ani / Profimedia Images

Emisiunea vedetei s-a încheia în 2011, dar Oprah a avut multe dezvăluiri de făcut. În cea mai recentă apariție televizată, Oprah a declarat că „și cei mai buni sunt predispuși greșelilor”.

Reclamă

Oprah a recunoscut rolul său în concentrarea asupra dietei și și-a enumerat regretele în legătură cu emisiunile anterioare și cu momentele în care a vorbit despre pierderea în greutate.

„Am fost un practicant ferm al acestei culturi a dietei. Prin platformele mele, prin reviste, prin talk-show, prin online. Timp de mai bine de 25 de ani am contribuit major la această cultură”.

„Nu pot să vă spun cânte spectacole de slăbit și transformări am făcut, fiind o bază de când lucrez în televiziune”, a spus Oprah în cel mai recent interviu. Vedeta a fost sinceră cu admiratorii săi în informațiile care au fost preluate de Marca.com.

Reclamă

Oprah Winfrey a trecut chiar ea printr-o transformare remarcabilă

Oprah Winfrey și-a amintit de celebrul incident în care deasupra sa a atârnat un recipient plin cu 67 kilograme de grăsime. Vedeta a vrut să ilustreze atunci greutatea corporală pe care a pierdut-o. Diva spune că regretă acel moment chiar și în zilele noastre.

„Am transmis un mesaj că înfometarea cu o dietă lichidă este o idee bună pentru oamenii care își doresc să slăbească. Este un regim pe care nici eu nici altcineva nu ar trebui să-l țină. Greșelile astea m-au costat mult”, a mai declarat Oprah pentru PageSix.

Oprah a declarat că a făcut un pact cu Joan Rivers pentru a pierde în greutate cu ajutorul dietelor ce au la bază consumul de alimente lichide.

„Am fost atât de rușinată. Acesta a fost începutul unui cerc vicios de yo-yoing. Totul s-a terminat cu acea dietă lichidă. M-am înfometat literalmente luni de zile și rezultatul a fost acel vagon faimos al grăsimilor”, a spus Oprah. Vedeta, în vârstă de 70 de ani, a mai spus că folosește medicamente pentru a putea să-și mențină greutatea pe care o are în prezent.

„Nu știu dacă există alte persoane publice ale căror lupte cu greutatea au fost exploatate la fel cum au fost ale mele. Am auzit de medicamentele de slăbit când treceam printr-o operație la genunchi. Mi-am spus că dacă iau medicamentul e calea cea mai ușoară”, a mai spus Oprah Winfrey.

Acesta spune că de-a lungul timpului s-a confruntat cu mai mult eprobleme de imagine. Aceasta a reușit în ultimii ani să se împace cu forma corpului ei și să îmbrățișeze un proces de slăbire mai sănătos. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×