Reclamă

Oprah Winfrey a împlinit 70 de ani. Prezentatoarea TV a primit urări de la nume cunoscute din showbiz

Oprah Winfrey a împlinit 70 de ani. Prezentatoarea TV a primit urări de la nume cunoscute din showbiz. Vedeta a scris pe Instagram că le este recunoscătoare celor care i-au transmis gândurile lor bune: „Sărbătorind 70 de ani cu o alergare pe plajă. Vă mulțumesc pentru toată dragostea de ziua mea de naștere.”

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 ianuarie 2024, 6:07

Vedeta devenită unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii a primit o mulțime de mesaje de la prieteni pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oprah Winfrey a împlinit 70 de ani

CBS a distribuit o postare pe X pentru Gayle King: „La mulți ani, Oprah! Gayle King îi trimite o urare celei mai bune prietene”.

Viola Davis a publicat o fotografie cu Oprah în timp ce scria: „Cea mai fericită aniversare, regina @Oprah!! Continuă să crești, să lupți, să te schimbi. Te sărbătoresc astăzi ❤️❤️❤️”

Tyler Perry a spus: „La mulți ani, Oprah, la 70 de ani! Ce călătorie! Ce viață! Ne faci pe toți atât de mândri”.

Maria Shriver a trimis și ea un mesaj vedetei: I-a spus că speră ca ziua ei este una „distractivă”, adăugând că „o iubește” pe vedetă. „Ești pe drumul cel bun”, a adăugat fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger.

Reclamă

Cum și-a petrecut Oprah Winfrey aniversarea

Winfrey a spus că a simțit „o presiune” din partea altora cu privire la cum să-și sărbătorească aniversarea celor 70 de ani.

Mogulul presei a dezvăluit că, în timp ce mulți dintre prietenii ei încercau să o determine să facă „ceva mare” pentru această ocazie, ea a decis în schimb să-și petreacă timpul „reflectând” la femeia care a devenit.

Reclamă

Scriind într-un eseu pentru site-ul ei OprahDaily, ea a spus: „Am avut o presiune atât de mare din partea tuturor prietenilor mei să fac ceva mare, ceva special. M-am gândit la toate, am acceptat toate sugestiile lor și, în cele din urmă, am făcut ceea ce mi-a recomandat un prieten, Wintley. El a spus că sunt prea binecuvântată ca să mă stresez. Așa că asta am făcut. Parcurg jurnale vechi, fotografii, cutii cu amintiri, sărbătoresc, savurând și minunându-mă de descoperirea, durerea, bucuria și minunea a 70 de ani în care am devenit femeia care sunt.”

Fosta prezentatoare a talk-show-ului a adăugat că, deși împlinirea vârstei de 70 de ani a făcut-o să realizeze că are mai mult timp în spate decât în fața ei, are o „mare satisfacție” să știe că fiecare an de până acum a „meritat”.

Ea a spus: „Ceea ce sărbătoresc în această zi de naștere este să știu că persoana care sunt și munca mea au contat. La vârsta mea, recunoașteți gravitatea timpului care trece. Îmi dă o mare satisfacție să accept că, indiferent de câți sori mai rămân, răsăritul a meritat de fiecare dată.

Cum și-a început Oprah Winfrey cariera

Winfrey s-a născut în zona rurală din Mississippi dintr-o mamă singură adolescentă. Ea a crescut mai târziu în centrul orașului Milwaukee, apoi a fost trimisă să locuiască cu Vernon Winfrey în Nashville, Tennessee.

Oprah și-a început ascensiunea spre vârful lumii media de la o vârstă fragedă. Când era în liceu, a învățat să pună voce la radio. Când avea doar 19 ani, a primit un post de co-prezentatoare a știrilor de seară.

Mai târziu a avut propria emisiune, The Oprah Winfrey Show, în care punea întrebări despre subiecte tabu. Ea le-a oferit femeilor informații puternice despre terapie, relații și spiritualitate.

Emisiunea a fost difuzată timp de 25 de ani, din 1986 până în 2011. Oprah a intrat la inima telespectatorilor cu o abordare empatică. În prezent, vedeta a intrat și în lumea filmului, dar are și propriul site.

Ce spune prezentatoarea TV despre transformarea ei corporală

Aniversarea vedetei vine la o lună după ce ea a vorbit despre durerea enormă pe care a simțit-o când a fost aspru criticată pentru formele sale voluptoase.

Acum Oprah a spus că este foarte conștientă că i-a fost rușine în tot acest timp și a trebuit să proceseze asta. „A fost un sport public să-mi bat joc de mine timp de 25 de ani”, a spus ea pentru People.

Și abia recent și-a dat seama că în toți acești ani se învinuise pentru că este supraponderală.

Acest lucru vine după ce în sfârșit a recunoscut că a folosit medicamente de slăbit pentru transformarea dramatică a corpului ei.

„Lucrurile care s-au spus despre mine, în jurul meu, glumele care s-au făcut. Obezitatea este o boală. Nu este vorba despre voință, ci despre creier.”

Winfrey a spus că a studiat obezitatea, a vorbit cu un medic și a luat medicamente.

Abia după aceea „și-a eliberat propria rușine despre asta”.

„Acum îl folosesc pentu că simt că am nevoie de el. Faptul că există o rețetă aprobată din punct de vedere medical pentru gestionarea greutății și menținerea sănătății, în timpul vieții mele, se simte ca o ușurare. Ca o răscumpărare, ca un cadou și nu ceva de care să mă ascund și să fiu din nou ridiculizată.”

„Am terminat cu rușinea de la alți oameni și în special de la mine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×