Reclamă

Cum a reușit un medic să slăbească 25 de kilograme. Două diete combinate au avut rezultate

Dacă îți dorești să faci o schimbare, atunci trebuie să citești despre cum a reușit un medic să slăbească 25 de kilograme. Transformarea incredibilă s-a produs cu ajutorul a două diete combinate. Aceste aaua vut rezulatte vizibile asupra medicului care a vrut uns til de viață mult mai sănătos.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 ianuarie 2024, 4:59
O femeie frumoasă care poartă un costum sport și se măsoară în talie
Dacă îți dorești să faci o schimbare, atunci trebuie să citești despre cum a reușit un medic să slăbească 25 de kilograme / Shutetrstock

Dr. Betsy Grunch a împărtășit experiența sa cu oamenii care își doresc să facă o schimbare. Aceasta a spus că a încercat de-a lungul timpului tot felul de diete și planuri de slăbire, însă niciunul nu a avut rezultatul mult dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a reușit un medic să slăbească 25 de kilograme

Dr. Grunch a descoperit două diete care au ajutat-o să slăbească. Ea a mâncat alimente bogate în proteine, iar apoi a apelat la postul intermitent.

Aceste două „diete” au ajutat-o să slăbească aproximativ 25 de kilograme din greutatea corporală.

Grunch, neurochirurg specializat în chirurgia coloanei vertebrale, își sfătuiește pacienții să slăbească pentru a le atenua durerile de spate.

„Unul dintre cei mai mari vinovați ai bolilor degenerative ale coloanei vertebrale este greutatea corporală. Mi-a lipsit pregătirea educațională în ceea ce privește nutriția, iar acest lucru s-a văzut asupra siluetei mele”, a spus Grunch într-un interviu.

Reclamă

Anul 2018 a reprezentat un an de cotitură pentru aceasta, iar acela a fost momentul în care a decis că trebuie să slăbească. Grunch a pornit de la 103 de kilograme și a reușit să slăbească aproximativ 25 de kilograme în decursul a unui an jumătate.

Cu ajutorul celor două diete combinate, Grunch a reușit să-și mențină noua greutate timp de mai bine de patru ani.

Faptul că a avut parte de o problemă la coloană din cauza greutății a făcut-o pe doctorița celebră să înțeleagă că este timpul pentru o schimbare radicală.

Reclamă

Grunch a apelat la postul intermitent

Doctorița a început prin a se folosi de postul intermitent. Aceasta a încercat inițial să folosească ferestre scurte în care nu mănâncă, dar acest lucru nu i s-a părut sustenabil. Astfel, a decis să-și crească ferestrele în care nu consumă mâncare la o perioadă de șase orei.

Studiile spun că postul intermitent nu funcționează pentru toată lumea, dar poate aduce anumite beneficii pentru sănătate. Postul intermitent îi poate ajuta pe oameni să atingă un anumit deficit caloric, necesar pentru pierderea în greutate.

Grunch, a trecut, de asemenea, la o dietă bogată în proteine și cereale integrale, sărace în carbohidrați. Proteinele sunt utile pentru pierderea în greutate deoarece îți conferă senzația de sațietate pentru o perioadă lungă de timp.

Ce a mai ajutat-o pe Grunch a fost să numere caloriile. Aceasta a încercat să se asigure că se află mereu în deficit caloric. Ajustarea programului său de la trei mese pe zi la două mese într-o perioadă mai mică de timp a fost destul de grea pentru Grunch. Totuși, pentru a combate senzația de foame din ferestrele în care nu consuma alimente, Grunch a compensat prin a bea mai multă apă.

Cele 25 de kilograme au ajutat-o pe doctoriță să fie mult mai încrezătoare în forțele proprii. În anul 2019, Grunch a apelat și la o operație de îndepărtare a țesutului din zona abdomenului.

Grunch este de părere că pierderea în greutate se referă în primu rând la mentalitatea pe care o ai. Aceasta și-a propus să-și mențină greutatea actuală fără să apeleze la medicamente sau pastile de slăbire. Menținerea greutății după procesul de slăbire poate fi dificilă, după cum spune chiar medicul specialist.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×