Reclamă

Metoda de slăbit japoneză. Cum să scapi de kilograme rapid

Dacă te numeri printre femeile care se confruntă cu kilogramele în plus, atunci ești în locul potrivit. Specialiștii în nutriție și fitness au dezvăluit mai multe despre metoda de slăbit japoneză. Acest stil de viață promite să te ajute să scapi rapid de kilogramele nedorite.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 ianuarie 2024, 6:17

Printre rezoluțiile pe care oamenii și le setează se numără și cele legate de aspect și sănătate. Unele persoane își doresc să slăbească pentru un aspect fizic diferit, în timp ce altele vor acest lucru pentru o stare de sănătate mai bună. Indiferent de motivația din spatele decizie de a slăbi, important este să alegi uns til de viață potrivit pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metoda de slăbit japoneză

Nu este ușor să pierzi în greutate. Acest proces poate fi unul lung și anevoios. În astfel de situații este important să te înarmezi cu multă răbdare și disciplină. Japonezii sunt cunoscuți pentru disciplina lor. Experții au dezvăluit cum anume te poate ajuta să slăbești metoda japoneză. Descoperă în cele ce urmează ce presupune această metodă și ce poți face pentru a avea silueta mult visată.

Mestecă foarte bine

Experții spun că persoanele care mestecă încet au mai multe șanse să piardă în greutate.

Japonezii se numără printre persoanele care se bucură cu adevărat de preparatele pe care urmează să le consume. Dacă îți dorești să ai parte de o digestie bună, atunci experții recomandă să mesteci cu atenție mâncarea.

Reclamă

Alege să iei micul dejun

Micul dejun reprezintă o masă crucială, mai ales dacă obiectivul ătu este să pierzi în greutate. În cultura japoneză, micul dejun reprezintă cea mai importantă masă a zilei.

Aceștia servesc preparate sărace în grăsimi, dar bogate în proteine și fibre. Alimentele bogate în fibre reglează apetitul și ajută la obținerea senzației de sațietate.

Reclamă

Consumă porții controlate

Metoda de slăbire japoneză presupune ca mesele să fie bine puse la punct și controlate. Japonezii iau masa în farfurii mult mai mici pentur a-și controla porțiile de  mâncare pe care le consumă și pentru a nu consuma alimente în exces.

Nu mânca până te saturi

Metoda japoneză spune că nu ar trebui să mănânci până te simți plină. Japonezii se opresc intenționat din mâncat înainte de a atinge complet senzația de sațietate, spun specialiștii de la Delish. Japonezii sunt atenți la consumul alimentelor.

Evită alimentele procesate

Experții susțin că japonezii nu obișnuiesc să consume alimente procesate. Aceștia au o dietă destul de curată, bazată în mare parte pe fructe, legume și pește. Aceștia încearcă să consume alimente bogate în fibre, dar sărace în calorii.

Nu găti prea mult alimentele

Cei mai mulți japonezi preferă să consume preparate care nu necesită procese îndelungate de gătire. Preparatele lor se bazează de multe ori pe legume care nu necesită să treacă prin procesul de fierbere sau prăjire.

Dieta lor este bazată de multe ori pe preparate crude, lucru care pare să ajute atunci când vine vorba de pierderea în greutate.

Înlocuiește pâinea cu orezul

Japonezii nu consumă foarte multe produse de panificație, spun specialiștii. Aceștia consumă orez, însă rareori vei vedea pe mesele lor pâine. Metoda de slabire japoneză presupune renunțarea la consumul în exces a pâinii. Pâinea conține carbohidrați rafinați care pot fi periculoși dacă sunt consumați în exces.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×