Reclamă

(P) 3 schimbări de look de făcut în 2023

Un nou an, un nou look! În anii trecuți, pandemia a adus cu ea minimalismul: de la șuvițe colorate subtile și texturi ușoare, la machiaje subtile ascunse. Totuși, stiliștii de top anunță că 2023 va fi un al extremelor. Așa că, dacă ai în plan schimbări de look majore, acum e timpul s-o faci!

Publicat: 16 februarie 2023, 6:59 / Actualizat: 16 februarie 2023, 15:59

Trendurile de look din 2023 sunt în continuă schimbare, dar la fel ești și tu! Anul acesta alege să-ți exprimi unicitatea cu o schimbare radicală de stil. După cum vei vedea în continuare, anul acesta personalizarea look-ului este trendul principal pe care ar trebui să-l urmezi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 schimbări de look de făcut în 2023

Asumă-ți unicitatea și lasă-te inspirată de tendințele momentului. Astfel, pentru a-ți celebra schimbarea, am pregătit o listă cu cele mai îndrăznețe trenduri de urmărit în acest an.

Părul tău, culoarea ta

De la stilul goth glam promovat de Wednesday Addams la naturalețea clean îndrăgită de specialiștii din toată lumea, anul acesta nimic nu este interzis. Totuși, este recomandat să alegi o vopsea de par fără amoniac, cu o formulă mai blândă.

Fie că alegi un blond deschis personalizat în stil Kim Kardashian, o nuanță ușor de întreținut cum ar fi cea de scorțișoară chic aleasă de Zendaya, fie că dorești un look îndrăzneț și te orientezi către stiluri colorate, acum e timpul ca părul tău să-ți reflecte personalitatea!

Reclamă

Coafura ce poate schimba stilul

Este sezonul hotărârilor. Și, în mod natural, apar mereu câteva tendințe noi în materie de păr – dar, contrar credinței populare din această perioadă a anului, nu ne referim la marea tunsoare. Stilul anului acesta este marcat de extreme, deci ai de unde să alegi!

În cazul în care tânjești după o tunsoare scurtă, alătură-te clubului din care fac parte Hailey Bieber, Jenna Ortega și Lily James. Ele au ales un bob dramatic pentru anul acesta! Ușor de întreținut și elegant, bobul scurt cu siguranța va face furori în perioada aceasta.

Reclamă

Totuși, buclele lungi și bogate nu sunt nici ele uitate. Continuă să facă furori în lumea celebrităților, de la stilurile riguroase ale anilor ’70 la coafuri voluminoase și dezordonate! Indiferent de lungimea lor, anul acesta este totul despre volum.

Deși acest tip de păr este mai greu de întreținut, există o gamă extinsă de produse care să te ajute să-ți păstrezi vârfurile hidratate și scalpul sănătos! Așa că, extinde-ți rutina de spălare și adaugă măștile intens hidratante și balsamurile cu proteine din mătase.

Află mai multe și despre beneficiile uleiului de migdale asupra părului.

Adaugă o piesă de vestimentație inedită

Orice coafură nouă merită evidențiată de o garderobă nouă, iar 2023 aduce noi tendințe în materie de vestimentație! Și la acest capitol, îndrăzneala este cuvântul cheie.

Materialele strălucitoare și accesoriile florale 3D vor da un plus de eleganță look-ului tău de zi cu zi. Rochiile lungi și ample de vară îți vor sublinia feminitatea. Totuși, nu uita de hainele și accesoriile din piele. Ele se mențin în topul produselor favorite și în anul acesta, având susținători precum designerul vedetelor, Donatella Versace.

De la paltoane viu colorate la jachete metalice, este timpul să ieși din zona de confort. Să încerci ceva nou. Secretul unei ținute de succes în 2023 stă în coordonarea rândurilor de haine. Alege o piesă țipătoare și păstrează restul ținutei în tonuri de bază. Astfel, vei obține un look elegant, dar modern.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×