(P) Rochii pentru o nuntă de vară: alegerea croielii și a culorii perfecte pentru a-ți pune în valoare eleganța

O nuntă este în prezent una dintre cele mai populare ocazii în care poți purta o rochie elegantă și sofisticată. Această zi este, până la urmă, una dintre cele mai festive ocazii și o ocazie rară de a petrece până dimineața sau de a experimenta o aventură romantică cu un burlac proaspăt cunoscut. Rochiile de nuntă sunt o categorie extrem de largă. Acest lucru se datorează faptului că moda actuală nu impune restricții asupra croielii, culorii sau stilului. Descoperă câteva idei de rochii pentru o nuntă de vară.

Publicat: 23 aprilie 2024, 12:15

La alegerea rochiilor pentru petreceri de nuntă, lucurile sunt simple: ține cont de tematică, locație, moment al desfășurarii evenimentulu si personalitatea ta!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochii pentru o nuntă de vară

Poți opta pentru o rochie de seară sau o rochie cocktail cochetă. Totul depinde de tine, de stilul tău și de impresia pe care vrei să o lași invitaților la nuntă. 

Ce culoare ar trebui să fie o rochie de nuntă?

Alegerea culorii unei rochii de nuntă nu este ușoară, dar trebuie să îți amintești o regulă simplă: nuanțele de alb și similare sunt rezervate miresei. Ca invitată la petrecere, trebuie să acorzi atenție altor culori de rochii de pe mohito.com. După cum a fost menționat deja, negrul nu va fi o alegere bună, așa că ce ar trebui să alegi?

Poți opta pentru rochii albastru pal sau turcoaz ori una roz pudrat. Această culoare este perfectă pentru o nuntă de primăvară și vară. Poți să alegi și modelele florale colorate sau să optezi pentru o rochie de culoare pastelată.

De asemenea, este recomandat să alegi rochii scurte în vara fierbinte. Dacă nunta are loc într-un sezon mai rece, nu uita să asortezi îmbrăcămintea exterioară la culoarea rochiei. Culoarea verde sticla sau albastru pal vor fi perfecte în această perioadă. Mai ales pentru rochiile maxi lungi, care îți vor subția și silueta atunci când porți rochia perfectă.

O femeie care poartă o rochie albastră fără imprimeu, pentru o nuntă de vară
Descoperă câteva idei de rochii pentru o nuntă de vară / Mohito.com/ro/ro

Rochii de nuntă aerisite și casual – stil și confort

În primul rând, gândește-te ce stil vrei să alegi și ce stil ți se va potrivi cel mai bine. De mai multe sezoane, cele mai populare croiuri au fost rochiile lungi boho.

Rochii aerisite și casual, din materiale ușoare și transparente cu texturi interesante, acoperite adesea cu imprimeuri colorate captivează cu farmecul și naturalețea lor și, în același timp, sunt pur și simplu confortabile.

Cel mai adesea, acestea sunt modele în forma literei A, cu fermoar cusut la spate, cu croială simplă în talie, iar partea de jos este evazată.

Ele vin în toate culorile curcubeului, dar femeile aleg de obicei nuanțe de bej, gri, roz pudrat și albastru pastel printre rochiile de nuntă.

O femeie frumoasă care poartă o rochie bej pentru o nuntă de vară
Poți alege și tu din aceste idei de rochii pentru o nuntă de vară / Mohito.com/ro/ro

Îndrăznețe și elegante – rochii de nuntă care merită atenția ta

Dacă vrei să arăți unic la petrecerea de nuntă și visezi să atragi atenția – alege ținute mai îndrăznețe, de exemplu rochii elegante de seară! Ai o siluetă tip clepsidră?

Alegerea perfectă pentru tine va fi o rochie sirenă frumoasă care evidențiază perfect formele feminine fără să arate prea mult.

Cu aceasta croială, rochia poate fi realizată din material simplu, fără decorațiuni suplimentare și diverse tipuri de aplicații, deoarece croiala ei în sine este îndrăzneață și plină de sex-appeal, punând accent pe bust si solduri. Doar asigură-te că este într-o culoare clasică feminină, precum roșu.

Dacă evenimentul urmează să fie mai formal, alege o ținută de nuntă sofisticată, care captivează atât prin culoare, cât și prin stil.

De exemplu, o rochie până la glezne din dantelă țesută, alături de o pereche de pantofi cu toc vișinii pot fi alegerea ideală. Lungimea midi și materialele de catifea ușor strălucitoare sunt, de asemenea, cu adevărat elegante, mai ales în culori profunde precum verdele malachit sau vișiniu cu o tentă de maro.

Când vine vorba de stiluri și culori de rochii de nuntă, ai cu adevărat de unde să alegi. Când faci cumpărături, amintește-ți că o rochie ar trebui să fie aleasă corect atunci când vine vorba despre culoare și croială.

Așa că alege-o cu imaginație, experimentează, inspiră-te, încearcă și distrează-te în timpul petrecerii!

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×