Reclamă

Paris Hilton a dezvăluit că a renunțat la o sarcină când avea vârsta de 20 de ani: „Nu eram pregătită pentru asta”

Paris Hilton a dezvăluit că a renunțat la o sarcină când avea vârsta de 20 de ani. „Eram copil”, a spus vedeta în timp ce discuta despre importanța utilizării platformei sale pentru probleme precum drepturile reproductive.

Publicat: 26 februarie 2023, 7:51

Paris Hilton a vorbit pentru prima dată despre avortul ei. În timp ce starul Paris in Love, în vârstă de 42 de ani, discuta despre importanța folosirii platformei sale pentru a susține drepturile reproductive, Hilton a vorbit despre decizia ei de a întrerupe o sarcină pentru care "nu era pregătită" la vârsta de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris Hilton a dezvăluit că a renunțat la o sarcină

„Acesta a fost, de asemenea, ceva despre care nu am vrut să vorbesc pentru că era atât de multă rușine în jurul acestui subiect”, a spus Hilton într-un interviu recent pentru Glamour UK. „Eram copil și nu eram pregătită pentru asta”, scrie People.

Ea s-a simțit obligată să-și folosească celebritatea și să vorbească după decizia Curții Supreme de a abroga Roe v. Wade și dreptul constituțional la avort în iunie anul trecut.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Paris Hilton într-o rochie argintie și Carter Reum pe covorul roșu la premiile grammy 2022
Paris Hilton și Carter Reum au fost două dintre cele mai elegante apariții pe covorul roșu / Getty Images
Reclamă

„Cred că este important”, a spus ea pentru presa. „Există atât de multă politică în jurul ei și toate astea, dar este corpul unei femei. De ce ar trebui să existe o lege bazată pe asta? Este corpul tău, alegerea ta și chiar cred în asta. Este uluitor pentru mine că fac legi cu privire la ceea ce faci cu sănătatea ta reproductivă. Dacă ar fi fost invers cu băieții, nu ar fi deloc așa”, a adăugat Hilton.

Hotărârea de anul trecut a inversat precedentul de aproape 50 de ani, dând statelor puterea de a-și adopta propriile legi în jurul avortului. La scurt timp după decizie, Arkansas, Kentucky, Louisiana, Missouri și Dakota de Sud au interzis avortul în statele lor, după ce au pus în aplicare legi pe care guvernatorii le-au adoptat în urma deciziei SCOTUS.

Ca răspuns au izbucnit proteste în toată țara. Președintele Joe Biden s-a pronunțat împotriva deciziei, pe care a numit-o „realizarea unei ideologii extreme și o eroare tragică a Curții Supreme”.

Reclamă

Cum arată viața lui Paris Hilton după ce a devenit mamă

Hilton a devenit mamă anul acesta. Ea a anunțat luna trecută nașterea primului ei copil, prin mamă surogat, alături de soțul Carter Reum. Ei au anunțat ulterior că și-au numit băiețelul Phoenix Barron.

„Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă. Sunt atât de fericită că Carter și cu mine ne-am găsit”, a spus proaspăta mămică pentru People. „Suntem atât de încântați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru”.

Paris Hilton a făcut recent public chipul fiului ei, Phoenix. Vedeta a dezvăluit fotografii din inimitatea familiei. Acestea sunt primele poze cu băiețelul vedetei și se poate spune că a fost prezentat în mod oficial lumii întregi.

„Sunt atât de obsedată de micul meu înger și când se uită în ochii mei, pur și simplu mă topesc”, a spus Hilton într-un interviu pentru Glamour UK, publicat recent. „Este un copil atât de bun.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×