Reclamă

Povestea din spatele ultimului portret al Reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a fost convinsă cu greu să zâmbească

Majestatea Sa s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Casa Regală Britanică a dezvăluit în ziua funeraliilor ultimul portret oficial al monarhului. Povestea din spatele ultimului portret al Reginei Elisabeta a II-a este una cu totul înduioșătoare.

Publicat: 1 octombrie 2022, 6:15

Fotograful Ranald Mackechnie este cel care a avut onoarea de a o surprinde pe Majestatea Sa în portretul oficial. Fotografia care a fost realizată în luna mai a anului aceasta a fost făcută publică abia în ziua funeraliilor. Se pare că în spatele zâmbetului Reginei se află multe secrete. Ranald a povestit cum a reușit să o însenineze pe Majestatea Sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea din spatele ultimului portret al Reginei Elisabeta a II-a

Se spune că Regina Elisabeta a II-a a avut un simț al umorului dezvoltat. Cu toate acestea, apropiații Familiei Regale spun că Majestatea Sa avea momente în care nu putea să-și exprime bucuria. Chiar dacă oamenii erau obișnuiți să o vadă mereu cu zâmbetul pe buze, Regina ascunde multe secrete în spatele imaginii sale.

Vezi mai multe fotografii cu Regina Elisabeta a II-a în Galeria Foto!

Ultimul portret al Reginei a fost făcut pentru a celebra Jubileul de Platină. Însă acesta a ajuns să fie făcut public cu o ocazie mult mai tristă.În imagine, Regina apare zâmbitoare, iar în ochii ei se citește aceeași bucurie cu care i-a obișnuit pe supușii săi.

Reclamă

”A ajuns la Castel și a intrat în sala unde urma să surprindem portretul. M-a salutat și m-a întrebat rece ce îmi doresc de la ea. I-am spus că aș vrea să zâmbească. S-a uitat la mine și mi-a spus că nu o pot face să zâmbească. I-am sugerat totuși să încerce, iar ea a chicotit. Regina a pozat de-a lungul anilor pentru o mulțime de portrete. A știut întotdeauna cum să facă acest lucru să pară ușor”.

În portret Regina apare într-un costum albastru la care a asortat cerceii săi preferați cu perle, dar și colierul din trei șiraguri de perle, colier ce are în spate o poveste aparte. Regina Consort a vorbit despre Majestatea Sa în cel mai recent documentar lansat de BBC despre viața Elisabetei a II-a.

Camilla spune că Majestatea Sa avea ”niște ochi superbi, care se luminau ori de câte ori zâmbea”. Zâmbetul Reginei Elisabeta este ceva ce va rămâne în amintirea supușilor săi, dar și în amintirea și poveștile fotografilor care au imortalizat-o pe Regină.

Reclamă

Unde a fost realizat ultimul portret al Reginei Elisabeta a II-a

Ultimul portret oficial al Reginei Elisabeta a II-a a fost realizat în Vestibulul Victoria de la Castelul Windsor. Fotografia a fost făcută pe data de 25 mai 2022. În imagini Regina pare zâmbitoare, având la acel moment o stare de sănătate bună.

În spatele Majestății Sale este imortalizat Turnul Rotund al Castelului și statuia Regelu Charles al II-lea. Spre deosebire de portretele din trecut, Regina pare melancolică în această imagine. Regina a avut în total trei portrete realizate cu ocazia Jubileului.

Ținuta pe care a purtat-o în imagini a ales să o poarte și la parada Trooping the Colour. Se crede că Regine Elisabeta ar fi persoana cu cele mai multe portrete oficiale din lume. Aceste imagini vor rămâne pentru totdeauna în istoria Familiei Regale, în timp ce un nou Rege este așteptat pentru a-i fi realizate portretele oficiale.

Regele Charles al III-lea va începe a preluat toate responsabilitățile iubitei sale mame. Acesta le-a promis supușilor săi că își va dedica întreaga viață monarhiei și binelui poporului pe care îl slujește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×