Reclamă

Povestea din spatele ultimului portret al Reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a fost convinsă cu greu să zâmbească

Majestatea Sa s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Casa Regală Britanică a dezvăluit în ziua funeraliilor ultimul portret oficial al monarhului. Povestea din spatele ultimului portret al Reginei Elisabeta a II-a este una cu totul înduioșătoare.

Publicat: 1 octombrie 2022, 6:15

Fotograful Ranald Mackechnie este cel care a avut onoarea de a o surprinde pe Majestatea Sa în portretul oficial. Fotografia care a fost realizată în luna mai a anului aceasta a fost făcută publică abia în ziua funeraliilor. Se pare că în spatele zâmbetului Reginei se află multe secrete. Ranald a povestit cum a reușit să o însenineze pe Majestatea Sa.

Povestea din spatele ultimului portret al Reginei Elisabeta a II-a

Se spune că Regina Elisabeta a II-a a avut un simț al umorului dezvoltat. Cu toate acestea, apropiații Familiei Regale spun că Majestatea Sa avea momente în care nu putea să-și exprime bucuria. Chiar dacă oamenii erau obișnuiți să o vadă mereu cu zâmbetul pe buze, Regina ascunde multe secrete în spatele imaginii sale.

Vezi mai multe fotografii cu Regina Elisabeta a II-a în Galeria Foto!

Ultimul portret al Reginei a fost făcut pentru a celebra Jubileul de Platină. Însă acesta a ajuns să fie făcut public cu o ocazie mult mai tristă.În imagine, Regina apare zâmbitoare, iar în ochii ei se citește aceeași bucurie cu care i-a obișnuit pe supușii săi.

Reclamă

”A ajuns la Castel și a intrat în sala unde urma să surprindem portretul. M-a salutat și m-a întrebat rece ce îmi doresc de la ea. I-am spus că aș vrea să zâmbească. S-a uitat la mine și mi-a spus că nu o pot face să zâmbească. I-am sugerat totuși să încerce, iar ea a chicotit. Regina a pozat de-a lungul anilor pentru o mulțime de portrete. A știut întotdeauna cum să facă acest lucru să pară ușor”.

În portret Regina apare într-un costum albastru la care a asortat cerceii săi preferați cu perle, dar și colierul din trei șiraguri de perle, colier ce are în spate o poveste aparte. Regina Consort a vorbit despre Majestatea Sa în cel mai recent documentar lansat de BBC despre viața Elisabetei a II-a.

Camilla spune că Majestatea Sa avea ”niște ochi superbi, care se luminau ori de câte ori zâmbea”. Zâmbetul Reginei Elisabeta este ceva ce va rămâne în amintirea supușilor săi, dar și în amintirea și poveștile fotografilor care au imortalizat-o pe Regină.

Reclamă

Unde a fost realizat ultimul portret al Reginei Elisabeta a II-a

Ultimul portret oficial al Reginei Elisabeta a II-a a fost realizat în Vestibulul Victoria de la Castelul Windsor. Fotografia a fost făcută pe data de 25 mai 2022. În imagini Regina pare zâmbitoare, având la acel moment o stare de sănătate bună.

În spatele Majestății Sale este imortalizat Turnul Rotund al Castelului și statuia Regelu Charles al II-lea. Spre deosebire de portretele din trecut, Regina pare melancolică în această imagine. Regina a avut în total trei portrete realizate cu ocazia Jubileului.

Ținuta pe care a purtat-o în imagini a ales să o poarte și la parada Trooping the Colour. Se crede că Regine Elisabeta ar fi persoana cu cele mai multe portrete oficiale din lume. Aceste imagini vor rămâne pentru totdeauna în istoria Familiei Regale, în timp ce un nou Rege este așteptat pentru a-i fi realizate portretele oficiale.

Regele Charles al III-lea va începe a preluat toate responsabilitățile iubitei sale mame. Acesta le-a promis supușilor săi că își va dedica întreaga viață monarhiei și binelui poporului pe care îl slujește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×